- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
11
Evet çok şükür birbirimize gidip geliyoruz. Çağırıyorum. Doğru diyorsunuz evin kraliçeyim . Baba evinde bile hani bir odada kısıtlı kalabiliyoruz. Varya size diyiyim para için 3 kişi eve çıkan var .Kira 100 tl denk geliyor. :) Amaçlarının da maddiyat için katlandıklarını söylüyorular ..( Varlık içinde yokluk yaşayanlar var . Tabi korktuğu için birlikte çıkanlar var .Yeni mezun atanmış 21 -22 yaşında tek kalamıyorlar .
Başlığı okuyunca öğrenci olduğunu düşündüm. :)
İş var güç var, çalışıyorsun. Muhabbet istiyorsan arkadaşlarını evine misafir olarak davet edebilirsin veya dışarı çıkabilirsin. Ben ev arkadaşı tavsiye etmiyorum, az olsun kendinin olsun. Kendi sarayının kraliçesi ol. Yani benim bildiğim kadarıyla ev arkadaşı olayları genelde maddiyatı idare etmek için falan tercih edilir ve o da genelde öğrencilikte olur, belli bir yaştan sonra insan bazı şeyleri çekemez artık diye düşünüyorum.
Evet çok şükür birbirimize gidip geliyoruz. Çağırıyorum. Doğru diyorsunuz evin kraliçeyim . Baba evinde bile hani bir odada kısıtlı kalabiliyoruz. Varya size diyiyim para için 3 kişi eve çıkan var .Kira 100 tl denk geliyor. :) Amaçlarının da maddiyat için katlandıklarını söylüyorular ..( Varlık içinde yokluk yaşayanlar var . Tabi korktuğu için birlikte çıkanlar var .Yeni mezun atanmış 21 -22 yaşında tek kalamıyorlar .