• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kalmak mı ev arkadaşı mı ?

Bende senin gibi küçük bir ilçede öğretmenim.ilk iki yıl çok iyi bir ev arkadaşım vardı. Onun tayini çıkınca iki kişiyle daha ev arkadaşlığı yapmaya çalıştım, bin pişman oldum.Tek kalmaya başladım hala da tek kalıyorum.Bu devirde kafana gore insan bulmak cok zor. Tek kalmak en iyisi.

3 sene kızlarla kaldım şimdi kimse kimseyle görüşmüyor :) şuan da tek kalıyorum kafam rahat kimsenin kahrını çekemicem..

Merhaba hanımlar ,

Ben öğretmen olarak zorunlu hizmetimi küçük bir ilçede yapıyorum. Buraya ilk atananlar bekar genç öğretmenlerdir Kimi hiç tanımadan eve çıktılar ...Kimi ikinci üçüncü yılında tek eve çıktı. Ben de gelir gelmez tek eve çıkmıştım .Kimseyi tanımıyordum. Evde çok güzel 1+1 denk gelmişti. Yani bazen acaba bir ev arkadaşım olsamıydı diyorum. Bazen tek kalmak rahat temizlik bulaşık yemek dağınıklıktan kendim sorumluyum. Bazen de iki çift muhabbet mi olsun . Zaten akşama kadar okulda pastanede görüşüyoruz.
Bazen bir arada kalabalık mı daha iyi. Kimi problemler yaşayan oldu . Aslında herkes para kazanıyor. Masrafları karşılayacak gücü var . İstediği kişi eve rahat gelir .Ailem geldiği zaman rahat rahat kalıyor. Bilemiyorum bazen tek kaldığım için arkadaş grubunda ikinci planda mı kalırım az mı kaynaşırım diyorum. Birbirimizden başka kimsemiz yok ki .... Yani benim yaşım var da diğerlerine göre ...Belli yaştan sonra akşam kafa dinlemek güzel ...Kimi zamanda kafa eser birlikte dışarı çıkılır. Bilemedim kafam karıştı :

SİZ OLSAYDINIZ NAPARDINIZ ?

Bir ögretmen olarak suanki kararsızlığınızı deneyımledım.. Asla tavsıye etmem bır baskasıyla ev arkadaslığını.. Cok sevdıgınız arkadasınız dahı olsa bır sure sonra sorunlar bas gosterıyor. Anlam veremedıgınız sekılde ve hızda uzaklasıyorsunuz ve bu sızı yıpratıyor. Tavsıyem sartlar uygunsa tek kalmanız. Zıra küçük yerlerde bırı ile sorun yasamanız hele ki ev arkadasınızla iş hayatınızı cekılmez hale sokuyor ki bızım işimizde motıve cok önemli.

ben de iş için tek çıktım, kimseyi aynı evde çekebileceğimi sanmıyorum :KK53:
gerçi sizin küçük ilçede olmanız bunları düşündürdü büyük ihtimalle. hareketli bi şehirde olsaydınız zaten gün içinde istemediğiniz kadar insan görmekten sıkılacağınız için aklınıza bile gelmezdi. ama yine de aynı ev içinde başka düzen, yok olmuyor ya. böyle gayet güzelsiniz bence.

Merhaba hanımlar ,

Ben öğretmen olarak zorunlu hizmetimi küçük bir ilçede yapıyorum. Buraya ilk atananlar bekar genç öğretmenlerdir Kimi hiç tanımadan eve çıktılar ...Kimi ikinci üçüncü yılında tek eve çıktı. Ben de gelir gelmez tek eve çıkmıştım .Kimseyi tanımıyordum. Evde çok güzel 1+1 denk gelmişti. Yani bazen acaba bir ev arkadaşım olsamıydı diyorum. Bazen tek kalmak rahat temizlik bulaşık yemek dağınıklıktan kendim sorumluyum. Bazen de iki çift muhabbet mi olsun . Zaten akşama kadar okulda pastanede görüşüyoruz.
Bazen bir arada kalabalık mı daha iyi. Kimi problemler yaşayan oldu . Aslında herkes para kazanıyor. Masrafları karşılayacak gücü var . İstediği kişi eve rahat gelir .Ailem geldiği zaman rahat rahat kalıyor. Bilemiyorum bazen tek kaldığım için arkadaş grubunda ikinci planda mı kalırım az mı kaynaşırım diyorum. Birbirimizden başka kimsemiz yok ki .... Yani benim yaşım var da diğerlerine göre ...Belli yaştan sonra akşam kafa dinlemek güzel ...Kimi zamanda kafa eser birlikte dışarı çıkılır. Bilemedim kafam karıştı :

Öğrenciyken tek de yaşadım 1 sene ev arkadaşı da vardı.. O arkadaşı da muhabbet olsun diye aldım.. faydasından çok zararı oldu.. Kesin almak istiyosan, gerçi senin eve çıkmak isteyen başta iyi gibi görünür sonra yan çizebilir, iyi seçim yapman lazım. kirlettiğini temizlemez, eve senin istemediğin arkadaş getirir.. Şİmdi eve çıksam ev arkadaşındansa iyi bir komşu olsun derim.

Tek kalmaya devam et bence oturmuş düzenini bozma

Benden sana tavsiye kesinlikle ama kesinlikle birisiyle ev arkadaşı olma ister tanıdığın olsun bu kişi ister tanımadığın lanet olsun ben o hatayı yaptım tek kaldığım evi dağıttım şuan bir salağın yanındayım maddi sıkıntıya düştüğüm içinde ayrılamıyorum inan bana gerçekten insanın hayatını büyük ölçüde etkiliyor ev arkadaşlığı denen şey benden sana tavsiye yapma lütfen

tek basına kaldıysan biriyle yaşamaya alışman zor gelir. zaten sürekli birliktesin . tek kal kafana göre yasarsın ...

Merhaba hanımlar ,

tek kalırdım kesinlikle.
öğrencilik hayatınızda birileriyle kaldınız mı bilmiyorum ama gerçekten çok zor anlaşmak.
kendi rahatınıza bakın bence.

aman tek yasayın bence sonra yok temızlık sırası yok bulasık sırası o yaptı temızlıgı ben yaptım yemegı derdı bence hııc basınızı agrıtmayın

Tek başına kal bence. Tanımadığın biriyle aynı evde kalmak kolay değil. Ben üniversiteden arkadaşımla aynı yere atanıp kalmıştım çok zor dayandım. Hiçbir sorumluluğu almamıştı.

Merhaba hanımlar ,

Eger gece tek kalabiliyorsaniz tek kalırım.
Kesinlikle. Darisi başıma :)

ne olur ise olsun gücün yetiyorsa maddi olarak da tek kalmak çok daha iyi aynı çatı altında en yakın arkadaşlar bile düşman olabiliyor kafana göre takılman daha iyi

Back
X