- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
merhaba sizinle durumumuz çok benziyor. bende yarım rahimliyim. ve hamileyim. görüşmek isterim.İnan neden sorusunun cevabını ben de bilmiyorum hala.İlk doktora gittiğimde( 2011 mart)
gebelik öncesi muayene amaçlı gitmiştim.Doktor 2 adet kistin var dedi.Ama gebeliğine engel değil doğum kontrol hapı kullan erir dedi.Ben çocuk istediğim için kullanmadım.2 ay sonra başka doktra gttm.o da eritmek için gebeliğe engel olmayan başka bir ilaç yazdı.3 ay kullndm.tekrar gittim.ne kstler erimiş ne gebelik var.o zmn hormonlrına bakalm dedi.hormon testi sonucumda hipotiroidim çıktı.prolaktinim de yüksekti(ikisi de gebeliğe engel) prolaktin için sadece 15 gün ilaç kullandım tiroid ilacım ömür boyu.Neyse bende hala bebiş yok tabi.bi dahaki gidişimde renkli ultrason istedi sonra mr sonra spermiogram en son da hsg istedi(tabi tüm bunları yaptır sonucunu al doktora göster falan derkn 1 yıl geçti).her gittiğimde gebe neden kalamıyorum diyorum cevap alamıyorum tüm tetkiklerden sonra söyliceklermiş!!
hsg sonucumda da rahmimin yarım olduğunu öğrendim.doktor laparoskopi yaptır dedi.ben de zeynep kamile gittim laparoskopi için.laparoskopiye gerek yok bu şekilde aşılama yapalım dedi. oraya gittiğim gün adetim 4 gün geçmişti.kan testi yaptı doktor ve gebesin dedi.aşılamaya falan gerek kalmadı çok şükür.hsg çektirdiğim ay gebe kalmışım yani.
ayyy çok uzatmışım yaaa inşallh okurken yorulmadınız :)
bir ay iki ay derken
5 ay oldu laparoskopi olalııı ama ben hamile kalamadımm((((
tek kanalla olmuyo sanırımmm artık eylülü bekliyorum asılama için aslında gitmek hiç istemiyorum
ama eşimi düşünüyorum olmadı mı olmuyo demekkii aşılama tutacak mı bakalımm hersey nasip nasibimde
yoksa elden de hiç bişiy gelmiyor işdeee aff afff ALLAHIMM
canım bende tek tüplüyüm. 2. aşılamamda hamile kaldım çok şükür. bir arkadaşım kendi kendine hamile kaldı hemde 5 ayda. bunlar bahane rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.