- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ayyy cok kötü bir durum :0) Anneniz yok mu evde o ne diyor bu durumlara?
Bilerek yapıyor sanırım... Ama neden size Kastımı var. acaba????? :S Yoksa insan neden banyoya sümüklerini yerlere sürer anlamış değilim.. Allah kolaylık versin :S
Ay inanmıyorum sürahi hanım geldi gözümün önüne. Hem de bu gercek.. Ne denir bilemedim ki. Kendi babaanneme şükrettim su an, cadı falan ama benden temiz kadın valla, zaten Allahtan kendi evinde yaşıyor ve bizden cok uzak
Ay bu ne boylebu kadin insani hasta eder ben okurken tiksindim sinir oldum, sizi hic düşünemiyorum
Hani sırlar dünyası, 5.boyut gibi ibretlik dizilerin klasik kaynana karakterleri olurya direk onlari canlandirdi gözümde,
Yaslilara karşı cok hassas biriyimdir, kendi annanem babannem icin canimi veririm cok cok severim ama bu kadin evlat olsa sevilmeyecek cinsten, allah yardimciniz olsun
Allah yardımcın olsun ya hakikaten çok zor bir durum,insanın midesi almaz
iştahtan kesilir bu yüzden eziyet işkence gibi.
Ayyy Allahim boyle erkeklerden koru bizi..
Annen cekmis cekmis kv kahrini simdi sira size gelmis gibi..
Ogluda toz kondurmuyor, kac yil olmus kadin hep tepenizde, hep hizmet, hep eziyet..
O babaanneninde "temizlemek zorundasiniz"demesi oglundan gelen bir ozguven iste..
Vallahi annenide kardeslerinide alip niye cekip gitmiyorsunuz.. Ben dayanamazdim..
benmde kaynvldem hep tırnak yer yanımda bikere bendeyken bütün tırnaklarını yedi attı yere şok olmuştum.. :S her boş anında tırnak yeme huyu var ve o yerken o çıkan yeme sesi bile beni kanser etmeye yetiyo.....Allah kolaylk versin canm....Bu insanların hayatı neden bukadar zorlaştırdıklarını merak ediyorum..Bilerek yaptigina benim de suphem yok artik kizlar .
Diğer konulara da bakin hep boyle pisligide tuzu biberi oluyor.
En ufak bir bakisa kusuyor agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?