- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Yerlere burnunu siliyora takildim ben ya, o nasil oluyor...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah o ibretlik son bunun basina da gelse keşke.
İnan o kadar bezdim ki tarif edemem..
Aklima yemek işi için fikir geldi, herkesin tabağına koysaniz kim ne yiyecekse? Yani ortada birsey olmasa?
Yerlere burnunu siliyora takildim ben ya, o nasil oluyor...![]()
Öyle yapiyoruz canim ama kahvalti var başka şeyler var.
Kökten çözüm yok..
Takma dişini önüne ne gelirse ona koyuyor.
Gecen kireç çözücüye camasir suyu katmis karistirmis dişlerini ona koymuş.
Az daha zehirleniyorduk..
bu babaanne can veremeyecek.
Yada burnundan cikarip cikarip elini yerlere sürtüyor... Iiiiyyyy bu nasil bir Psikopatlik...Ay gözümde bi an yerlere burnunu sürerken canlandi
Heralde eliyle sümkürüp yere atiyo, öööyk yazmak istemezdim suan migdem bulandi
yok yok hiç şaşırmadım bizde vardi bir tane bundan rahmetli oldu..çişli bezlerini asardı oraya buraya kurucakmış yine koycakmış!(yıkamadan tabiki)bazı şeyler yaşlılıktan ama bu modeller gerçekten pis..parmak yalamalar vs aynı..kendisine yakınınca ıhh ıhh paşa kızı sanki derdi bize..fenaydıda üstelik..Rabbim yardımcın olsun
Bu furumlarda yapacak sey sabretmek ve babalarda etkili oluyo biraz tabii :-(Annem var ama garibim o kadar bezdi ki artik hicbir sey demiyor![]()
bu kadın çekilir gibi değil ceylin huyuda pis kendide konularını okumuştum
ne yapılır ki buna
siz bakmak zorunda mısınız ?
bırakın kim bakarsa baksın yazık annene yaaaa
yok artık yıkamadan bide
![]()
Yada burnundan cikarip cikarip elini yerlere sürtüyor... Iiiiyyyy bu nasil bir Psikopatlik...![]()
uff mecbursunuz bunu çekmeye heraldeHalamlar bakmiyor başka kimse yok canim.
Allah rizasi için bakiyorum diyor annemde ..
Ahh ahh
uff mecbursunuz bunu çekmeye heralde
bende huylu biriyimdir iğrenirim herseyden böyle bir şeye ise kusardım heralde her tarafıma akneler atar tiksinince
ya bence yemeğini ayrı yesin
biz çoğunlukla dedeme falan öyle yapardık önüne sehpa koyardık yemeğini
hem temiz hem ona rahat olurdu
neler neler...ki annem yıkardıda yani yapmayan biri değil..hazır bebek bezlerinden bez yapıyordu annem ona kacırınca atsın dye onları bile kurutuyordu..atıyordum tabi sonra küfür ederdi birde..ayy arkasından konustum rahmetli oldu ama..ne diim pis bir kadındı![]()