Tek kelime 'Pislik'

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.822
17.322
Kafayı yiyeceğim kızlar galiba.
Sorun babaanne !
Sakinleşmeyi bekliyorum 2 saattir .
Babaanneyle ilgili meseleleri biliyorsunuz çoğunuz ama bambaşka bir mevzu bu yazacaklarim.
Bu kadin tüm kotu huylarinin yaninda ekstradan PİS !!!
Yemin ederim tiksiniyorum yemek yiyemiyorum artık.
Ayni masada oturmak bile istemiyorum.
Haksiz miyim siz karar verin lütfen.

Kahvaltida pekmez, bal ne varsa parmagini batirip yalaya yalaya yer.
Cay kaşigi değil porselen kasik alip koyuyorum pekmezin içine ve onu alip agzina sokuyor tekrar içine koyup karistiriyor.
Balin içine bildiğiniz tahta bal kaşigi koyuyorum kocaman tokmak gibi şeyi agzina sokup emiyor tekrar içine sokuyor.
Kendisine bir sey deyince kusuyor diye kardeşime söyler gibi söylüyorum ve tekrar devam ediyor.
Takma dişlerini masa da cikarip temizliyor iki saat.
Bakmiyorum basimi ceviyorum ama yok.
Şap şap yemek yemesi hele !
Banyoya giriyor burnunu yerlere silip yikamadan cikiyor.
Etraf hep sümük !
Artik dayanamiyorum.
İçeri giriyorum kardeşime diyorum ne yaptin sen yika CIK bundan sonra banyoyu diye 'iyy' yapiyor bide.
Tuvalete yetişememiş gecen ortalik yere yapivermis öyle cikmis girdim su sandim yikamamis bile.
" Temizlemek zorundasiniz " diyor bide.
Artik cildiracagim yemin ederim.
Ortaya yoğurtlu meze koyduk sofraya tabağa almak çok mu zor be kadin üstüne eğildi servis kasigini agzina soktu agzindan döküldü yoğurt şap şap yedi onu .
Bari misafir varken yapma ya.
Bugün de surahiye ayran koydum kapagini almaya egildim surahiyi almis ayrani oradan içiyor.
Artik dayanamadim " Babaanne niye bardağa doldurmadan ya " dedim .
+ benim agzimda ne var mikrop agzima kurban ol sen . diye bagirmaya başladı.
Sustum ben neyse dedim gitmiş odaya ağlamaya baslamis babamin yaninda .
Babam geldi bir hışımla " Sen ne dediğini saniyorsun kadinin yediğini içtiğini mi sayiyorsun utanmaz " anlatıyor bagirdikca bagiriyor.
Oradan geldi + zaten beni hic istemiyor bu posetle ugrastim diye bile bagiriyor diye ağlamaya basladi..
Ben uyurken odaya gelip çekmecede duran hediye paketleriyle ugrasiyor bende haliyle bagirmisim mesele bu.
Artik dayanamiyorum.
Basima agrilar girdi..

Haklı olsanız ne olcak ki babanız bir çözüm yolu bulamadıktan sonra? (eski konuları falan da okumuştum, anneniz katlanıyor, babanızın umrunda değil, o evden ayrılana kadar huzur yok :/)

Bilerek yapıyor sanırım... Ama neden size Kastımı var. acaba????? :S Yoksa insan neden banyoya sümüklerini yerlere sürer anlamış değilim.. Allah kolaylık versin :S

Bilerek yaptigina benim de suphem yok artik kizlar .
Diğer konulara da bakin hep boyle pisligide tuzu biberi oluyor.
En ufak bir bakisa kusuyor agliyor :KK43:

Bilerek yapıyor sanırım... Ama neden size Kastımı var. acaba????? :S Yoksa insan neden banyoya sümüklerini yerlere sürer anlamış değilim.. Allah kolaylık versin :S
Ay inanmıyorum sürahi hanım geldi gözümün önüne. Hem de bu gercek.. Ne denir bilemedim ki. Kendi babaanneme şükrettim su an, cadı falan ama benden temiz kadın valla, zaten Allahtan kendi evinde yaşıyor ve bizden cok uzak :KK14:

Ay bu ne boyle :KK57: bu kadin insani hasta eder ben okurken tiksindim sinir oldum, sizi hic düşünemiyorum :KK57:

Hani sırlar dünyası, 5.boyut gibi ibretlik dizilerin klasik kaynana karakterleri olurya direk onlari canlandirdi gözümde,

Yaslilara karşı cok hassas biriyimdir, kendi annanem babannem icin canimi veririm cok cok severim ama bu kadin evlat olsa sevilmeyecek cinsten, allah yardimciniz olsuno_O

Ah o ibretlik son bunun basina da gelse keşke.
İnan o kadar bezdim ki tarif edemem..
Ay bu ne boyle :KK57: bu kadin insani hasta eder ben okurken tiksindim sinir oldum, sizi hic düşünemiyorum :KK57:

Hani sırlar dünyası, 5.boyut gibi ibretlik dizilerin klasik kaynana karakterleri olurya direk onlari canlandirdi gözümde,

Yaslilara karşı cok hassas biriyimdir, kendi annanem babannem icin canimi veririm cok cok severim ama bu kadin evlat olsa sevilmeyecek cinsten, allah yardimciniz olsuno_O

Ayyy Allahim boyle erkeklerden koru bizi..
Annen cekmis cekmis kv kahrini simdi sira size gelmis gibi..
Ogluda toz kondurmuyor, kac yil olmus kadin hep tepenizde, hep hizmet, hep eziyet..
O babaanneninde "temizlemek zorundasiniz"demesi oglundan gelen bir ozguven iste..
Vallahi annenide kardeslerinide alip niye cekip gitmiyorsunuz.. Ben dayanamazdim..

ayyyyyyyy ben olsam coktan kacmıstım o evden yada odamdan cıkmam:KK57:
offf ne dıyım ceylın valla yaslılar boyle bızımkılerde gecen hafta bızdeydıler bu kadar olmasada bızdede var bazı huylar yaşlılar yaşlandıkca cocuklasıyolar:KK14:

Okurken ben iğrendim valla seni düşünemiyorum:KK43: babanız laf ettirmiyor galiba bu durumda ne yapılabilir hani uyarın diyeceğim ama yaşlı işte ikinci gün tekrar yapar zor bir durum gerçekten.

Nereye gidecegiz canim kaç yoldan sonra annem nere gitsin.
Babam biliyor annesinin huyunu bilmesine de annesi iste yine de toz kondurmuyor..
Ayyy Allahim boyle erkeklerden koru bizi..
Annen cekmis cekmis kv kahrini simdi sira size gelmis gibi..
Ogluda toz kondurmuyor, kac yil olmus kadin hep tepenizde, hep hizmet, hep eziyet..
O babaanneninde "temizlemek zorundasiniz"demesi oglundan gelen bir ozguven iste..
Vallahi annenide kardeslerinide alip niye cekip gitmiyorsunuz.. Ben dayanamazdim..

Bilerek yaptigina benim de suphem yok artik kizlar .
Diğer konulara da bakin hep boyle pisligide tuzu biberi oluyor.
En ufak bir bakisa kusuyor agliyor :KK43:
benmde kaynvldem hep tırnak yer yanımda bikere bendeyken bütün tırnaklarını yedi attı yere şok olmuştum.. :S her boş anında tırnak yeme huyu var ve o yerken o çıkan yeme sesi bile beni kanser etmeye yetiyo.....Allah kolaylk versin canm....Bu insanların hayatı neden bukadar zorlaştırdıklarını merak ediyorum..

X