- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Allah annene sabır versin. kadıncağızın hayatını haram etmişler. sonrada helallik isterler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küserse küssün ya bu sizin hayatınızı mahvediyorKüser ona mumkunati yok.
Dediğim lafta ne var bak feryat figan agladi yalandan.
Yok artık burda gülme krızı gecırdım kızların yorumuna..bana bunun doğru olduğunu söyleme! Şok oldum şimdi!Tam tarif ettiği gibi .
Sabir etmek artik çok zor dayanamiyorum .
Bu böyle olmaz ceylinim, hayatını mahvetmeye ne hakkı var bu şekilde o kadının ya?
Annenle anlaşın, evi terk etmekle falan tehdit edin babanızı. Cidden. Cidden!
Ciddi ciddi babanı tehdit etmeye başlayın. En azından şımartmasın, tepenize çıkarmasın. Babandan yüz bulamasa böyle cıvıtmaz. Iyyy öf ya valla sana çok üzülüyorum bi arkadaşlığımız da yok gerçi ama vallahi çoook üzülüyorum.Babami tehdit etsek ne olacak
Başka bir yere birakamayiz e akillanmazda artik bu kadin.
Kendi kizlari kovdu bunu yaka paça atti 2 hafta kaldi diye geldi yine onların seyini yiyor...
küserse küssün ya bu sizin hayatınızı mahvediyor
bu yaslıların herkesin önünde pervane olup herseyin kendi eksenleri etraflarında dönme olayı sinirimi bozuyor
hele böyle çirkeflerin
ne desem bilemedim yolu yok yani
hayırlısıyla ölüm verene kadar size rahat yok sanırım
Yok artık burda gülme krızı gecırdım kızların yorumuna..bana bunun doğru olduğunu söyleme! Şok oldum şimdi!
Madem sız basedemıyorsunuz ceylin..onun pisliğini babanın gozune sokacaksın..bırak ılk baban karsılassın sümüklerle
Annenin aldığı sevap çok büyük.. Hani bi iki hareket yapsa ağiz sapirdatma yada ortadan yeme bazı yaşlılar bilemiyor Eşimin ninesi öyle mesela eliyle yiyor tabagindakileri falan ama yaşlı neticede diyoruz 90 yaşında kadın :) ama sizinki bilerek yapıyor galiba hele o banyo falan.. temizlik imandan gelir onu söyleyin bari. kahvaltı için de mesela küçük küçük tabaklarla ayrı koyun onun önüne bal falan babanızın bişey dicek hali yok ya buna ozenip hazirlanmis kahvaltı. yemeği de öyle hani minik minik kaseler oluyo kahvaltilik önüne dizin herseyi. Ay ama sabredilcek tarafı yok gerçekten. Allah sabır versin hepinize. Çıkar elbet bunlarin acısı..
Ciddi ciddi babanı tehdit etmeye başlayın. En azından şımartmasın, tepenize çıkarmasın. Babandan yüz bulamasa böyle cıvıtmaz. Iyyy öf ya valla sana çok üzülüyorum bi arkadaşlığımız da yok gerçi ama vallahi çoook üzülüyorum.
Kız şeytan ol biraz. Bak ben yaşlılara saygıda kusur etmem ama senin konuları ezbere biliyorum. Bu hak ediyor. Babana atıp tutarken ses kaydına al. Sonra da baban onu savununca dinletiver. Böyle saça böyle tarak demişlerTesekkur ederim Allah razi olsun . :)
Babami kotuluyor bir de o kadar olaydan sonra.
Kizlari hala bastaci annem hala kötü..
Zaten söylüyoruz babama haberi var haklisiniz da diyor ama iste o da annesi ne kadar kotu olsa da !
Kız şeytan ol biraz. Bak ben yaşlılara saygıda kusur etmem ama senin konuları ezbere biliyorum. Bu hak ediyor. Babana atıp tutarken ses kaydına al. Sonra da baban onu savununca dinletiver. Böyle saça böyle tarak demişler
Bi an kendi babannemi okuyorum sandım.benimki öleli yıllar oldu.anlıyorum seni gerçekten benimkide yaşarken hiç ölmeyecek gibi gelirdi.aynı şeyleri hatta daha fazlasını yapardı.yemek olayını ayırmıştık biz onunkiler ayrı bizimkiler ayrıydı.yinede bizimkilere sünerdi :) . ama şuna emin olki öldükten sonra bunları bile özlüyosun.bende hiç özlemem derdim ama gerçekten özlüyorum. ne zaman lafı açılsa yaptıklarına gülüp geçiyoruz.
Okuyunca kendi yaşam standartıma şükrettim. Yaşlılar böyle, temizlik özellikleri gidiyo belli bi yaştan sonra. Ama seninki tabi daha bi usta yani. Hakkını vermek lazım. Allah yardımcınız olsun. Dişlerini temizliyo bi galiba :) bu işleri yaparken kendisi zehirlenmemiş ya çok güldüm.
Tatilde anneme gitmistim ben de, anneannem de oradaydi ve o 3 gun bile beni delirtmeye yetti o agiz sapirtisi allahimmmm biz degil tum mahalle duyuyor agzina ne atarsa tadini cikara cikara sappir suppur ceviriyo agzinda takma dislerinin arasini temizliyo parmagiyla sonra da gaaaaaark diye gegiriyo bi guzel. Yemeden icmeden kesildim 1 kilo vermisim. Bi de sen her gun daha beterlerini cekiyosun tahmin bile edemiyorum sinirlerin ne durumdadir kim bilir.