• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek kelime 'Pislik'

Herkes iyilik timsali ben kötüyüm maşallah :)
Beni anlayanlar anladi vallahi Allah razi olsun hepsinden.

Canavar kötü Ruhlu
Ceylin
Ya bırak lütfen heralde oturup sabah akşam ay babannem olsun diye dua etmiyorsun
sinirlendiginde kötü sözler çıkabilir ağzından

Herkes ahlak timsali burada

Herkes iyilik timsali ben kötüyüm maşallah :)
Beni anlayanlar anladi vallahi Allah razi olsun hepsinden.

Canavar kötü Ruhlu
Ceylin
öyle demeyin kendinize.
işte aklı gitse, eli ayağı tutmasa, yaptığının farkında olmasa siz de bir şey demezsiniz zaten de insanın gözünün içine baka baka yapıyorsa ne yaşına veriliyordur ne akrabalığına katlanılıyordur.
eğer bakacak sadece siz olmasaydınız diğer çocuklarına gönderin diyeceğim ama anladığım kadarıyla onlar da istemiyormuş. belki tüm çocukları belli bir miktar karşılığını verse bir bakım evi falan? onu da ne kendi ne de babanız ister sanırım.
sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden maalesef. kolay gelsin.

Tesekkur ederim Allah razi olsun.
Öyle carpitiliyor ki laflarim .
Ben kendim icinde diyorum Allah ölümün hayirlisini versin bana da.
Elden ayaktan düşüp baskasina muhtaç olup, eziyet etmektense ölmeyi yeğlerim.
Ya bırak lütfen heralde oturup sabah akşam ay babannem olsun diye dua etmiyorsun
sinirlendiginde kötü sözler çıkabilir ağzından

Herkes ahlak timsali burada

Evet aynen öyle.
Buraya dertlesmek için fikir almak için geliyorum ben suçlu bulunuyorum.
Ama Allah biliyor içimi ne diyim.
Tesekkur ederim...
öyle demeyin kendinize.
işte aklı gitse, eli ayağı tutmasa, yaptığının farkında olmasa siz de bir şey demezsiniz zaten de insanın gözünün içine baka baka yapıyorsa ne yaşına veriliyordur ne akrabalığına katlanılıyordur.
eğer bakacak sadece siz olmasaydınız diğer çocuklarına gönderin diyeceğim ama anladığım kadarıyla onlar da istemiyormuş. belki tüm çocukları belli bir miktar karşılığını verse bir bakım evi falan? onu da ne kendi ne de babanız ister sanırım.
sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden maalesef. kolay gelsin.

Sizi anlayabiliyorum . Bnm babannem pis değildi ama milletin icinde yada herhangi bir yerde cok hakaret etti dovmeye bilene kalkti annemi
Edebiyle adabiyla oturmasini bilmiyorlar sizi anlayabiliyorum . .

çok pis pasaklı bir babaanneniz varmış...böyle akrabalar tam bir baş belasıdır..atsan atılmıyor satsan kim alıp bela edecek başına...

Bencillik; canınızın istediği gibi yaşamak değil, başkalarından sürekli kendi istediğiniz gibi yaşamalarını talep etmektir.

damarına basmıyorum değil mi ? Ölsün konusuna takıldım, konuya geniş pencereden bakmıyorum sadece o kısma takıldım ...

yaşlı bir adamın sözlerini idare edersin diye düşünüyorum o baba anneden sonra

Cok kotu bir durum babanizinda anasi atsan atilmaz. Ayri yerde yemeye çalışın iki tuvalet varsa ayri kullanin pek yakinlasmayyin dicem ama ayni evde ne derece bende cok huyluyumdur inanki hak veriyorum size allah yardim etsin

Kesinlikle, kesinlikle.
Aynisi kendilerinin basina gelse huzur evine gönderirler .
Bir de su var ayni konuyu annem açsa kayinvalidem bunları yapti dese neler sayilir ama babamin annesi olunca şamar oğlanı olmak zorundayim galiba :D
10 yasinda ki kardeşimin burnunu kanatana kadar döver canım babaannem ..
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş
El elin eşeğini türkü çağırarak ararmış

ne güzel atasözleri

Back
X