canım benim randevum 6 temmuz yine yakalayamadık
:)) ben de çok yalnız hissediyoırdum bu forumda kendimi... evet çoğu kişi çift yumurta ikizi ve bizden pek paylaşımda bulunan yok.. günlerimiz daha büyük korkularla geçtiği için sanırım...
canım ben 21 haftayı bitirdim Allahın izniyle iki oğlum olcak inşallah..
hepimiz için sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum...
bende ikiz gebelik yaşayanlardanım bebeişlerim önce tek kesede idi ama ayrıldılar 13 haftamdayım cinsiyetlerini öğrencez pzrts günü
benim hala bulantım var iştahı hiç yok habire kilo veriyorum daha göbeğim bile çıkmadı
Allah nazarlardan saklasın hepimizi..
maşallah sana ve bebişlerine bizden epey öndesiniz:) sıkıntılı bir hamilelik dönemi geçiriyoruz herkesden çok farklı bizimkisi..bazen kaygılarımın esiri oluyorum sonra kendimi silkeliyorum:kedi: Hep dua ediyorum onları kaybetmemek için:)) Dr um banada 2 haftadır erkek gibi diyo ama henüz net değil:) hakkımızda hayırlısı..
cvp verdiğin için tşkler tek olmadığımı bilmek birşeyler paylaşmak güzella.s.
canım ben de halen kaygılanıyorum.. bir de tüp bebekle çok zor bi şekilde oldu bizimkisi.. tek embriyodan tek yumurta ikizleri... ilk üç ay hergün iğne vuruldum, 34. haftaya kadar da haftalık vurulacakmışım... şimdiye kadar popomdan vurulduğum iğne sayısı ve karnımdan vurulduğum tüp bebek iğneleri 100ü geçmiştir sanırım... resmen çürüdüm... sağımdan soluma dönerken korkuyorum... herşeye değer tabi ki...çok şükür şimdiye kadar her doktor randevumuzdan mutlu ayrıldık... inşallah hep böyle güzel haberler alırız...
için en çok ne zamna rahatlıyor biliyor musun canım, ayrıntılı ultrasona girip de bebeklerinin renkli olarak yüzünü gördüğünde... ben o gün anladım hasta değil hamile olduğumu... bir de hareketleri var ki olur olmaz zamanlarda... içim bi tuhaf oluyor... sen de inşalla o günleri göreceksin, bebeklerini sağlıkla kucağına alacaksın... doktorların ya da internette yazanların bilincinde ol tabi ki ama unutma dünyada ilk tek yumurta ikizi doğuran da biz değiliz... herkes yaşadı bu riskleri.. hatta pek çok kişi TTTS sendromu dahil pek çok şey yaşadığı halde sağlıkla kavuştu yavrularına...
bol bol dua edelim, Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı bağışlasın bize diye...
kendine çok iyi bak, sen iyi olursan bebeklerin de iyi olur unutma
bende tüp bebek ile hamileyim:) bizede süpriz oldu bebişlerim ben hep şöyle diyorum"kör istedi bir göz Allah verdi iki göz" şükürler olsun okadar mutluyum yani..
bende bu haftaya kadar hem progestanı günde 3*2 fitil olarak aldım birde haftada 1 proluton vuruluyodum bu hafta kesti.endişeleniyorum bazen hepsini bir anda kesince sıkıntı yaşarmıyım diye ....hakkımızda hayırlısı Kurban olduğum allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..
sizin iğneleriniz ne kadar uzn sürmüş kanam vs mi vardı benim 15 gün önce jeli kesti 1 ay öncde iğneyi 13 haftamdayım
harika gerçekten... seninde tek embriyoydu herhalde, zira gebelik gününe göre sen yönetmelikten sonra tedaviye başlamış olmalısın.. benim tedavi sırasında tek embriyo zorunlu değildi ama benim sadece sağlıklı tek bir embriyom bulunduğu için tek embriyo transfer edildi.. o da yalnız kalmak istememiş, bölünmüş ikiye :)) Rabbim çok büyük gerçekten..
canım iğneler konusunda doktor ne diyorsa onu dinle derim..
evet aynen dediğin gibi oldu tek embriyo yasası ve tek yumurta ikizlerim:)
Şükürler olsun tekrar tekrar :)) zaten dr um ne derse onu uyguluyorum inşallah bir sıkıntıda yaşamam..bende cuma günü dişimi çektirdim(( mahfetti beni kasap dr resmen çenemi kopardııı hala canım çok acıyoo...
canım çok gewçmiş olsun.. diş zor hakkaten.. bir an önce ağrında diner inşallah.. normalde gebelikten önce halledin diş işini diyolar ama ihmal ediyoruz bizler :))
bende işlemlerimi umutta yaptırdım bahçeçiden gittik
ama nedense benimki o kadar sürmedi
bugün ikizlerimn erkek olduğunu öğrendim. birde sizinden 3. ay sonunda tüp bebek merkezi muayne ücreti aldımı bugün 200 lira aldılar
dün bi arkadaşımdan bişey duydum istanbul dışında tüp bebek tedavisi oluyordu yumurtaları erkekn çatladı ve tedavi yarım kaldı dr beni sölemiş tek emriyodan ikiz oldu vs diye anlatmış
dr da demişki aramızda kalsın ama tek emriyo verilmiyo aslında iki emriyo ama yasal olarak tek koyulduğunu sölüyolar ikiz oluncada tekrar içerde bölünme olmuş diyorlar demiş
benim kafam karıştı sizde doğrumudur ??
tabiki yalannnnntek yumurta ikizi ile çift yumurta ikizi genetik olarak birbirinden ayrı bikere :)))))) gerizekalı dr nasıl böyle bişey söyler anlamadım..-tatlicadiarzu-
dün bi arkadaşımdan bişey duydum istanbul dışında tüp bebek tedavisi oluyordu yumurtaları erkekn çatladı ve tedavi yarım kaldı dr beni sölemiş tek emriyodan ikiz oldu vs diye anlatmış
dr da demişki aramızda kalsın ama tek emriyo verilmiyo aslında iki emriyo ama yasal olarak tek koyulduğunu sölüyolar ikiz oluncada tekrar içerde bölünme olmuş diyorlar demiş
benim kafam karıştı sizde doğrumudur ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?