benımde ıkızlerım olacakmıs kızlar 5 aydr kk ya gıremıyordum ıkız haberıyle gırdım plansız bır gebelıktı bırde ıkız oldugunu duyunca soklardayım pazartesı gıdecem dr a 2 lı test ıcın hayırlı haberler alırım ınsalla banada bır 9 haftalık bırı 10 haftalık gorunuyor dedı gıttımde 9 haftalıktık
benımde ıkızlerım olacakmıs kızlar 5 aydr kk ya gıremıyordum ıkız haberıyle gırdım plansız bır gebelıktı bırde ıkız oldugunu duyunca soklardayım pazartesı gıdecem dr a 2 lı test ıcın hayırlı haberler alırım ınsalla banada bır 9 haftalık bırı 10 haftalık gorunuyor dedı gıttımde 9 haftalıktık
başın sağ olsun canım Allah sabır versin, çok zor bir sınav bende 17 haftalıkken kaybettim tek yumurta ikizi ogullarımı..
Doğal yolla ikiz kızlarım oldu.Daha sonra doktor monokoryonik monoamniyotik olduklarını ve riskli olduğunu söyledi.
27. haftamda işteyken tansiyonum düşmüş gibi hissettim , akşam da eve gelince bebeklerin hareket etmediğini anladım ama konduramadım.Ertesi gün rutin dr muayenem vardı.Gittim ve dünyanın en acı haberini aldım.Kordon düğümlenmesi sonucu bebeklerim kansız ve oksijensiz kalmışlar.
Şimdi öyle çok pişmanlıklarım var ki.Keşke ilk farkettiğimde hemen doktora gitseydim,daha çok dinlenseydim,kızlarımın değerini daha çok bilseydim,karnımı daha çok okşasaydım... Tek yumurta ikizi sahibi olmak gerçekten bir mucizeydi.Ne olur siz benim hatama düşmeyin.En ufak şüphenizde dr'a gidin.
başınız sağolsun.. Rabbim cennet bebeklerinin arasına koysun onları..size de cennette kavuşmayı nasip etsin inş.. henüz anne adayıyım kuzularım daha dünyaya gelmedi ama evlat acısı muhakkak ki çooooookkkkkk zor..Rabbm size güç ve sabır versin kardeşim..
cnmm öncelikle başın sağolsun allah acını bir an önce dindirip hayırlı ewlat bağışlasın sana inan şuan ağıyorum dayanamadım çnkü bnde cuma günü tek kese içinde ikislerimi gördüm wee çok şaşırdım ayırıcı zar olup olmadığıda görülmedi 19 gün snr gideceğim tekrarLütfen benim hatama düşmeyin.En ufak şüphede doktora gidin.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
Tek yumurta ikizi demek istiyorum yani aynı kesede derkenBen anlamadım tek yumurta ve ayrı yumurta ikizleri diye ayrılır.benim ikiz Kız kardesim var.tek kesede yani tek yumurta ikiziyiz
Tek kese de olduğundan tek yumurta ikizi oluyorTek kese tek yumurta ikizi mi demek? Benim bebeklerimin arasında zar var ve tek kesedeler. Zar olduğu için çift yumurta ikizi de olabilir mi?
Doktorum belli olmaz henüz demişti de en son gittiğimde kafam karıştı. Teşekkür ediyorumTek kese de olduğundan tek yumurta ikizi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?