Tek Kese İçinde İkiz Gebelik

seninki büyük ihtimalle canim ya biri kiz biri erkek, yada ikiside erkek, bildigim kadariyla erkek bebekler haftalarindan önde gidiyorlar, benimkiler ücüz olmalarina ragmen ücününde gelisimi önde gidiyor tek bebek gibi suan gelisiyorlar. kizlarda gördügüm kadariyla geriden seyrediyorlar.

ikiz anneleri ben de kendimde ikizden şüpeleniyorum bhcg min yüksek çıkması bu düşüncemi tetikliyor.adetimden iki gün önce öğrendim ve değerim 2000lerdeydi.
kese tek gözüktü doktor ikiz değil dedi ama yine de böyle bir ihtimal olabilir mi.
varsa da ne zaman anlaşılır bu durum

bebeklerin kalpleri atmaya baslayinca görürsün canim kac tane bebek var diye, bir kesede iki bebek varsa belli olur oda 7. haftada belli oluyor canim.

arkadaşlar benim sol tarafımda 18 mm olan bir yumurta oluşmuş.perşembe dr gideceğim dr tekrar bakacak ve gerekirse çatlatma iğnesi vuracak.babannem ikiz ve üçüz doğum yapmış.benim merak ettiğim şu.tek yumurta olgunlaşsa bile çoğul gebelik olabilir mi?teşekkür ederim

aaa siz epeydir yoktunuz gerçekten KK.da.Sürekli görüyordum.Kızınız vardı.Ay şok haber valla.İkiz haberi.Hayırlı uğurlu olsun canım.Umarım sağlıkla kavuşursun bebişlere..:ecrin_bebek:

Doğal yolla ikiz kızlarım oldu.Daha sonra doktor monokoryonik monoamniyotik olduklarını ve riskli olduğunu söyledi.
27. haftamda işteyken tansiyonum düşmüş gibi hissettim , akşam da eve gelince bebeklerin hareket etmediğini anladım ama konduramadım.Ertesi gün rutin dr muayenem vardı.Gittim ve dünyanın en acı haberini aldım.Kordon düğümlenmesi sonucu bebeklerim kansız ve oksijensiz kalmışlar.
Şimdi öyle çok pişmanlıklarım var ki.Keşke ilk farkettiğimde hemen doktora gitseydim,daha çok dinlenseydim,kızlarımın değerini daha çok bilseydim,karnımı daha çok okşasaydım... Tek yumurta ikizi sahibi olmak gerçekten bir mucizeydi.Ne olur siz benim hatama düşmeyin.En ufak şüphenizde dr'a gidin.

başın sağ olsun canım Allah sabır versin, çok zor bir sınav bende 17 haftalıkken kaybettim tek yumurta ikizi ogullarımı..

başın sağ olsun canım Allah sabır versin, çok zor bir sınav bende 17 haftalıkken kaybettim tek yumurta ikizi ogullarımı..

Siz kaybedeli ne kadar zaman oldu?Ben 2 hafta önce kaybetmeme rağmen başımın ağrısından duramıyorum.Gitgide daha üzücü hale geliyor.Onlar benim mucizemdi , elimden uçup gittiler.Sürekli internetten benim durumumda olabilecekleri araştırıyorum.Allah kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin.

başınız sağolsun.. Rabbim cennet bebeklerinin arasına koysun onları..size de cennette kavuşmayı nasip etsin inş.. henüz anne adayıyım kuzularım daha dünyaya gelmedi ama evlat acısı muhakkak ki çooooookkkkkk zor..Rabbm size güç ve sabır versin kardeşim..

Son düzenleme:

Lütfen benim hatama düşmeyin.En ufak şüphede doktora gidin.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Lütfen benim hatama düşmeyin.En ufak şüphede doktora gidin.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
cnmm öncelikle başın sağolsun allah acını bir an önce dindirip hayırlı ewlat bağışlasın sana inan şuan ağıyorum dayanamadım çnkü bnde cuma günü tek kese içinde ikislerimi gördüm wee çok şaşırdım ayırıcı zar olup olmadığıda görülmedi 19 gün snr gideceğim tekrar
ne diyeceğimi şaşırdım inan allah herkesin gönlüne göre wersin

Ben de 6+6'da kalp atışı için gittiğimde tek kesede iki bebiş vardı. Bunlar daha sonra ayrılır mı? ya da böyle kalması çok mu tehlikeli?

Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim.yanliz ikizden ikize kan çalma da biraz sıkıntımiz var bu durum yaşayan var mi

Bende 9 haftalik tek kese ikizlerine hamileyim doktor daha basindan riskli dedi sevinemedim plasentasi ve kesesi daha belli deilken bile kotu konustu cok moralsizim

Ben anlamadım tek yumurta ve ayrı yumurta ikizleri diye ayrılır.benim ikiz Kız kardesim var.tek kesede yani tek yumurta ikiziyiz

Tek kese tek yumurta ikizi mi demek? Benim bebeklerimin arasında zar var ve tek kesedeler. Zar olduğu için çift yumurta ikizi de olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…