Tek Kişilik Oda

Sağol tatlım sana da kolay gelsin :)

Sakın odandan ayrılma. Arkadaş bulursun ama o tek kişilik odayı zor bulursun:)

Farklı kültürlerden alışkanlıklardan gelen insanlarla aynı odayı paylaşmak işkenceye dönüşüyor bir süre sonra.

Oyuzden odanın kıymetini bil:) ortak kullanılan salon yemekhane fln varsa oralarda takıl. Tanışırsın mutlaka.

Başarılar dilerim:)

İlk sene tek, 2. sene 2 kişi (o zaman memnun ve mutluydum arkadaşım ruh ikizim gibiydi) 3. sene yer bulamamaktan 6 kişilik oda da kalmış biri olaraktan sakın odandan çıkma hepsini görmüş bulunuyorum. Şöyle düşün, 2-4 kişi kalsan da anlaşamayabilirsin. 2 kişilik oda da kalan ve oda arkadaşıyla anlaşamayıp annesine ağlayarak koridor da anlatanlara çok şahit oldum. :)

4 kişilik bir yurtta kalıyorum.Sakın odandan çıkma Yerinde olmayı çok isterdim.Ne dertleri bitiyor ne gürültüleri.
Hele sınav dönemi dediklerimi daha rahat anlayacaksın.Başarılar

Karşımdaki odaya gidip kapılarını çaldım.Üç kişilermiş çok mutlu olduk dediler.İlk adımı attım bakalım gerisi gelir inşallah :)

Son düzenleme:

Söylediklerini not ettim aklıma sağol :)

4 kişilik bir yurtta kalıyorum.Sakın odandan çıkma Yerinde olmayı çok isterdim.Ne dertleri bitiyor ne gürültüleri.
Hele sınav dönemi dediklerimi daha rahat anlayacaksın.Başarılar

Ders yüzünden tercih ettim biraz da canım.Sabahlamam gereken günler olacak .Odadakilerle sorun yaşamak istemedim.Sağol :)

Ben de tek kişilik oda da kalcam bu sene ben de sen gibi düşünüyodum ama elbet tanışılıyo yurt müdürüne ya da yurtla kim ilgileniyosa artık söyle o tanıştırır zaten sonra gerisi gelir canım

Ben de tek kişilik oda da kalcam bu sene ben de sen gibi düşünüyodum ama elbet tanışılıyo yurt müdürüne ya da yurtla kim ilgileniyosa artık söyle o tanıştırır zaten sonra gerisi gelir canım

Halloldu canım çok şükür mutluyum.Sana da kolaylıklar dilerim.Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…