tek korkum gerçeği öğrenince benden soğur ve vazgeçerse..ama bunu öğrenmeli..

benim annemde babamdan 4 yaş büyük ama ben bunun hiç aralarında sorun oldugunu görmedim..ne kadar zamandır berabersiniz bilmiyorum ama en kısa zamanda söylemeniz iyi olacaktır gün gectikce daha kötü bir an önce ögrenmeli..yaş yüzünden sizden vazgecmez die düşünüyorum..ama iş yalan olunca o an güveni sarsılabilir..Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Ablacım,bende erkek arkadaşmdan büyüğüm, 2 yaş büyüğüm gerçi ama; ben bir sorun yapacağn sanmıyorum tabi nasıl biri olduğuna bağlı, benim erkek arkadasım ve ben normalde bu tür şeyleri çok takarız, ama ben ondan hem kısa oldugum hemde minyon tipli olduğum için belli olmuyor. Hatta 20 olmama rağmen beni 15 sanan bile var sadece bi yerde lafı açılmıştı kötü olmuştu yüzüne vurduğumu sanmıştı, onu küçük gördüğümü sanmıştı, umarım sende öyle olmaz. Ve bence söylemelisin, sonucunda ne olursa olsun sen dürüst ol, hele ki bu konu içini çok fazla kemiriyorsa kesinlikle dürüst ol çünkü çok önemsediği bir konu ise eğer yarın öbür gün evlendiğinizde bi şekilde ortaya çıktığında artık ortada güvendenen bişey kalmaz Allah yardımcın olsn

Ben olsam şöyle düşünürdüm. Bu kadar sevdiğim bir insanı kandırmak ve birgün ortaya çıkacak bir olayı gizlemeye çalışmak ne kadar doğru. Ailesi seni istemiyormuş. bunu sen söylmeden o bir şekilde öğrendiğinde düşünmiyecek mi ailem acaba haklımı bu kızı ıstememekte. Dürüstük kaybetirir gibi görünür ama her zaman kazandırır. En azından ailesinin karşı çıktığı durumlarda bu kız bana en azından doğruyu söylüyor diye düşünür. Sağlam bir ilişki doğruluk ve güven üzerıne kurulur. Ben olsam. Bugune kadar sana söylemedeim korktum soğursun diye ama seni kadırdığımı düşünmek bana daha büyük azap veriyor ne olursa olsun herşeyı benden duy bıl ısterım. Ben terk etsende etmesende senı bu kadar sevıyorken kadıramam. Der ve doğruyu soylerdım. O da aılesının senı ıstememesıne ragmen karşı çıkıyorsa demek ki oda istıyor ve sevıyor demektır boyle bır sebeptende terk etmez yada sogumaz. Bence aksıne mutlu olur. Ama güzel bir şekilde açıkla bence tabı.

cnm açıklayacağım elbet ama bu rüya bitecek diye korkıyorum.gerçeği söylersem onu kaybederim çünkü yaş durumuna önem eriyor..büyüttüm desem inanırmı bilmiyorum.dürüslük değil ama buna mecburum çünkü onu kaybetmek istemiyorum.her geçen gün biraz daha bitiyorum bu düşünceden

canım içim içimi yiyor uyuyamıyorum bile düşünmekten.peki yaa benden azgeçerse yada unca zaman neden söylemedin yaşını büyüttüğünü derse ayrı şehirlerde yaşıyoruz bu sbeepten benden daha çok uzaklaşırsa dayanamam

bence asıl kötü olan senin ona yalan söylemiş olman
aşk yaş tanımaz!
ama yalanla başlayan bi ilişki ne kadar sağlıklı yürür,bilemiyorum

kaç yasındasın kı ? iyide sımdıye kadar hiç sormadımı tam olarak doğum tarıhını.bence soyle sevıyorsa soguyacagını sanmam zaten 5 yaş okadar bı fark deıl..

benim eltimde eşinden 5 yaş büyük hatta eşinin abisindende 2 yaş gayetde mutlular sevgi varsa yaş sorun olmuyor bi eltim daha var oda eşinden 2 yaş büyükmüş bunu eşinin ailesinden eşinden hep sakladıı nikahda ögrendi herkez ama hiçde sorun yaratmadı okadar önemli bişey oldugunu sanmam sen vazla geç olmadan söyle korktugun şekilde tepki verecegini sanmıyorumm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…