- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam 3 cocuk okuttu universitede, ikisi de aile disindaydi ve tek maasla.
Biz de ayni anda okurken babamdan ben para bile almazdim, kredi ile okudum. Yani 1500 falan hikaye bence..
Hayir onu kasdetmedim, bu soru o kadar sacma bir soru ki cocugun gittigi okula, rkadas cevresine gore degiskenlik gosterir. Benim de ayda 2000 3000 harcayan arkadaslarim vardi ama bu tamamiyle aile ile alakali. Durumun varsa harcarsin ama yoksa 300 tl bile yeter sana. Okul secimleri bile etkili bu konuda.hım yalan söylüyorum galiba
Hayir onu kasdetmedim, bu soru o kadar sacma bir soru ki cocugun gittigi okula, rkadas cevresine gore degiskenlik gosterir. Benim de ayda 2000 3000 harcayan arkadaslarim vardi ama bu tamamiyle aile ile alakali. Durumun varsa harcarsin ama yoksa 300 tl bile yeter sana. Okul secimleri bile etkili bu konuda.
Iste bu durum da zaten degiskenlik gosteriyor dedim herkes ayni hayati yasamiyor. Ben kredi ile okudum mesela, yazlari parsmi biriktirdim vs. Ablam da kardesim de sizin durumunuzdaydi ama 3 kisi okuduk. Ablam da kredi ile okudu. Ama herkes 1500 harcayacak degil..''hikaye bence'' derseniz direkt kendiliğinden uydurulmuş bir durum kastetmiş olursunuz ancak öyle değil bizzat yaşıyoruz.
-400 yurt (devlet yurdu cıkmadı)
-450 yemek (yurtta yemek dahil değil her öğün en düşük 5 liralık harcarsa bu oluyor)
durumumuz olsa da olmasa da ''mecbur'' kaldığımız ve ''lükse girmeyen'' ''isteğe bağlı olmayan'' asgari harcama tutarımız bu kadar maalesef.
İki evin birin satın o şekilde okurlar ...
Ben de bunu dicektim, 2 ev , 1 araba var ortada , konu sahibesi fakir degil ki. Evlerden birini ya da arrbayai satsalar, memleketteki tum cocuklari okuturlar :)
2 evin varsa çok sıkıntı olmaz kirasını alıyorsundur.Eş ögretmen 4 çocuk var 2 evim 1 araba var evler kayınpederden çocuklar üniversteye hazırlanıyor ikisi biri 3üncü sınıf en küçük2 yaşında kusura bakmayın yeni üyeyim biraz karışık oldu
çok harcıyomuş insanların asgari ücretle kıtkanaat ev geç,ndirip çocuk baktıgını düşünürsek tek kişi için bu para çok fazla bence 500 -700 yeterlişöyle diyeyim kardeşim bir ayda 1500 harcıyor üniversitede.. ki öyle gezeyim , tozayım para harcıyayım kafasında değildir. ama gidiyor
400 yurdu 450 her öğün 5 liralik bir yemek yemiş olsa yemek parasi oluyor...çok harcıyomuş insanların asgari ücretle kıtkanaat ev geç,ndirip çocuk baktıgını düşünürsek tek kişi için bu para çok fazla bence 500 -700 yeterli