sevgili aykara öncelikle başlayacak tedavin hayırlı olsun
emriyo transferinde yumurta kalitesi çok önemli bazen tek embriyo tutuyor bazende 3 kaliteli embriyo transfer edilse bile tutmayabiliyor ama tek embriyonun garantisi olmuyor 2 veye 3 olunca tutma şansı daha yüksek oluyor hem bazen 3 taneden ikisi 2 taneden biri tutabiliyor bu birazda kısmet işi tabiki
benim 1.de 2 embriyo transfer edildi tutmadı orta kalitedeydiler 2. de 1 embriyo transfer edildi kaliteliydi tuttu ama 8. haftada kalp atışları olmadığı için aldırdım 20 gün önce ama 2 tane kaliteli olsaydı belki diğeri yaşayacaktı
sizdeki sorun ne bilmiyorum ama en iyisi en az 2 embriyo transferi biraz daha garanti olur
inşallah kavuşursun bebeğine hayırlısıyla
Mrhb aykara bana ilk denememde 1 embriyo transfer edildi kaliteliydi. Maalesef tutmadı. Bence de 2 1 den iyidir. Riske atma derim ben.. Tabiki garantisi yok bir düzine koysalar bile rabbim nasip etmedikten sonra tutmuyor. Tedavin hayırlı olurda bebeklerini kucağına alırsın inşallah.. Hem öyle düşünme ikiz konusunda. Bu tedaviler her yönüyle o kadar zor ki 2 tane bebek akla güzel geliyor yani. Allah bakabilmeyi nasip etsin yeterki..
aykara; sana yaşadığımı aktarayım.karar senin.
bana ilkinde 3 tane birinci dereceden kaliteli embriyo transfer edildi.TUTMADI
ikinci de yine 3 tane birinsi dereceden embriyo transfer edildi.ve şu an ikizlere 8 haftalık hamileyim.Allahım onları nazardan korusun diyorum da başka birşey demiyorum
(BU 4.DENEMEMDİ)
ahh aykaracım ben kaısm ayında tedavıye baslamıstım.aralık 10 da 2 embrıyo transfr edıldı 2,kalıte ama dun sonucunu aldım ne yazıkkı tutmamıs.yanı ıstersen 100 tane koydur nasıp olmayınca olmuyor.ama suda bır gercek ıyı kalıtede ve ıyı yerde yaptırmak onemlı bence sonra gerısı allaha kalmıs benım ılk denememdı bundan sonra doktorumla konusup ne zman baslayabılecegımızı sorcam.bende 2010 tedavılerıne dahılım ınsaalah bır aksılık olmazsa.
arkadaşlar bu tedavi çok zormu?merak ediyorum.bende kısmetse ocak 15-16 gibi başlıyorum.neler yaşayacağım konusunda bir bilgim yok.nelere dikkat etmeliyim?ne yapmalıyım ne yapmamalıyım?
banada 5 tane 1.sınıf embryo koyulmuştuuuu fakattt sonuççç kimyasal gebelikkk...çok koymak demek tutacağı anlamına gelmezz.....
bana 5 tane çok koyulmuştuu...fakat ben sana 2 tane koydurmanı tavsiye ederimm...2 tanesininde tutacağı garantii değilll sonucundaa....
aykara çok zor değillll korkmanı gerektiricek bişeyy yokkkk.....
arkadaşlar.ocakta tedavim başlıyor.tek transfermi çift transfermi yapılması konusunda kararsızım.ikiz olması beni biraz korkutuyor.ikiz sahibi anneler varsa zorluklarını paylaşabilirmi.hamilelik sırasında ve sonrasında herhangi bir problem yaşadınız mı?karar vermemde sizin çok faydanız olacak.acil cevaplarınızı bekliyorum.ilk tüp denemem olacak ve çok tecrübesizim.ikiz çocuklarda sağlık problemi oluyormu?lütfen cevap yazın.yardımınıza ihtiyacım var.
hilalcim bildiğim kadarıyla türkiyede en fazla 3 taneye izin veriliyor.3 ten fazlası yasal değil.nasıl yaptılar bunu anlamadım.birde iyi cesaret valla.ya hepsi de tutsaydı ne yapacaktın.2 tane bile benim gözümü korkutuyo.inşallah diğer denemen olumlu olur canım.
merhaba canım bende tüp bebek yaptırmış deneyimli bir ikiz annesi olarak sana bişeyler yazmak istedim. öncelikle tek mi çift mi embryo konusunda doktorun sana en iyi cevabı verecektir bu tamamen yumurtalarının gelişmesine bağlı bana 3 embryio transfer edilmişti fakat 3 de tutmuştu daha sonra 1 tanesi kendiliğinden yok olmuştu.:sinifsinif: gayet rahat bir ikiz hamilelik dönemi geçirdim ben korkma bende çok korkmuştum ama öle olmuyor inan ayrıca ikiz bebeklerde hep sağlık problemi olucak diye bişey yok tabiki olanda oluyor ama sen kendini buna şartlama olan tek bebektede olur ki allah göstermesin tedavin inşallah başarılı olur canım::CüvCüv::ecrin_bebek:
cnm merhaba ılk once embrıyonlarının kalıtesını bılıyormusun acaba kacıncı gunune dondurmuşlar eger 5.cı gune aıtse eger çök ıyı derım ayrıca tek embrıyonla da ıkız olabılır bunu unutma tek yumurta ıkızı bence ıkısını de transfer ettır sansın daha yuksek derım bu arada benımde 9.cu gunum transferımın benımde tek dondurulmuşla fazla olsaydı fazla ettırıdım ama yok:))
hayırlısı olsun inşallah.az günün kalmış.buradan beraber kutlarız inşallah.
cnm merhaba ılk once embrıyonlarının kalıtesını bılıyormusun acaba kacıncı gunune dondurmuşlar eger 5.cı gune aıtse eger çök ıyı derım ayrıca tek embrıyonla da ıkız olabılır bunu unutma tek yumurta ıkızı bence ıkısını de transfer ettır sansın daha yuksek derım bu arada benımde 9.cu gunum transferımın benımde tek dondurulmuşla fazla olsaydı fazla ettırıdım ama yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?