Eşim adına eminim ki bana birşey olsa da evladımızı asla madur etmez ya da ev tapusu benim olsa ben de evladımı madur etmem. Ama oğlumun hayırsız bir evlat olmayacağının da garantisi yok.Ben oğlumu en iyi imkanlar ile yetiştirmeye çalışıyorum Zaten ilerde varımız yokumuz onun yine de erkek evlatlar olaya bir kadınlar kadar duygusal bakamıyorlar malesef.Oğlunuzun hayırsız evlat olacağını nerden biliyosunuz ki allah korusun ..normalde anneler babalar ileriyi çocukları icin düşünürler ..ama sizde haklisiniz galiba belkide kendimizi mi düşünmeliyiz önce ..kafam karıştı şimdi)
Kredimiz 10 yıllık olacak.Yani 10 yıl sonra ancak tapu ortağı olabilirim o da bir ton tapu masrafıyla.Anne istemiyor diye çocukları birşey yapamaz diye birşey yok oğlum sadece kendi 3/4'lük hissesini bile satışa çıkarabilir.Ya da çok zor değil dava açar ve satar.Rabbim o günleri yaşatmasın.Krediniz bittikten sonra evi ortağa çevirin yani yarısı sizin olsun yaşadığınız sürece de o hak sizin olur asla evi satamaz parasını alamaz. Ancak diğer yarısının parasını isteyebilir onda da evi tamamen size vermek suretiyle. 18 yaşında ancak hak sahibi olabilir bunları düşünmek için çok çok erken yani yine de sizin imzanız onayınız olmadan sizi evden çıkaramaz diye biliyorum ben. çünkü mahallemizde yaşlı bir teyze var eşi vefat etti çocukları kentsel dönüşüm istiyor ev eski tek katlı ama kadın istemiyor ev ölen eşinin üzerineymiş hiçbirşey yapamıyorlar çocukları
İşte insanları ne hale getirdiler haklı mı evet haklı kadın haberleri izleyince şok üstüne şok yasıyoruz hep insanın başına en yakınlarindan geliyor maalesefkadınlar kulubunde gördüğüm en ilginç konulardan biri.
yani oğlu çok paragöz biri ile evlenecek bi kayınvalide adayı açsa konuyu tamam da çocuk daha 7 yaşında. büyüyecek de baba ölecek de çocuk evlenecek de balık dağa çıkacak da...İşte insanları ne hale getirdiler haklı mı evet haklı kadın haberleri izleyince şok üstüne şok yasıyoruz hep insanın başına en yakınlarindan geliyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?