Klavye kahramanlara tekrar seslenmek istiyorum.Çoğunuz oturduğunuz yerden çayınızı yudumlayıp kocanızdan gelecek para ile ben en mikemmel çocuğu yetiştiriyorum benim çocuğum en vicdanlı ay benim çocuğum melek böyle birşey aklıma bile gelmez bahtı güzel olsun çık çık ne vicdansızsınız tarzı türk filmi tarzında konuşmalar ile nereye varmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.Ben çocuğum için ben zaten iyi yetiştiriyorum deyip lafla köşeme çekilmiyorum dediğiniz gibi.Bu devirde paranız yoksa malesef o çocuk bir yere kadar yetişiyor.Gözünüzde nasıl canlandı bilmiyorum ama oğlumun karşısına geçip hımm sen hayırsız olursun beni sokağa atarsın demiyorum heralde.Yakınımın başına gelen bir olay sonrası acabalar oluştu kafamda.Kaldı ki bir çok benzer olay yaşanmış yorumlarda gördüğünüz gibi.Anne baba vardır bir olu vezir olur bir oğlu katil halbuki aynı anne baba yetiştirmiştir ikisini de.Dediğim gibi aranızdaki klavye kahramanlarının çoğunun sıcak yatağından kalmaya üşendiği bir saatte hava daha aydınlanmadan yollara düşüyorum oğlum için geleceği için yoksa eşimin geliri ile çok rahat geçinirim ben çalışmama gerek te yok.Bunca emeğin içinde ikeri de sadece insiyatifi bana ait bir evimin olmasını istemek suçmu.Rabbim kötü düşündüğümü düşünenlerin bir gün başına evlatlarından yana birşey getirmesin de burda yazdıklarınızı hatırlatmasın.