Örgü tek parça bebek yeleği....

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Bırkac gun ıcınde aramıza katılacak yenı nefesımız ıcın ıyı bır fıkır.Cok saol.Annecıgıme soylesem sanırım hemen örer.Sızınde bebegınız saglıkla eskitsin...

Bırkac gun ıcınde aramıza katılacak yenı nefesımız ıcın ıyı bır fıkır.Cok saol.Annecıgıme soylesem sanırım hemen örer.Sızınde bebegınız saglıkla eskitsin...

ayy ne mutlu size.:teytey:. hayırlısı olsun inşallah...:teytey:
anneciğin çabucak örebilir.. çünkü çok basit bir model....kolay gelsin anneciğine...a.s.

ben bu örgü işinden pek anlamıyorum ama yinede örmek istiyorum.kısmet olursa 20-25 güne kızımız doğacak.yeni doğan bir bebek için kaç ilmekten başlamalı,bir de koltukls-ardan kaçar tane kesmeli?inşallah yapabilirim.

ben bu örgü işinden pek anlamıyorum ama yinede örmek istiyorum.kısmet olursa 20-25 güne kızımız doğacak.yeni doğan bir bebek için kaç ilmekten başlamalı,bir de koltukls-ardan kaçar tane kesmeli?inşallah yapabilirim.

oy oy kavuşuyorsun yavruna .. ne mutlu sana tatlım.. darısı başımıza inşallah....
bu yelek 90 ilmekten başlandı...ipine ve örgüne göre 3-3,5 nolu şiş ile örüldü....benim örgün ne sıkı ne gevşek ...
kener haroşoları 6 ilmek....yeni doğana biraz küçült tatlım...çok çabuk bitireceksin .. öntarafına bir aplike yada örgüden çiçek yada işleme yapabilrsin.. çok hoş oluyor...yerimseniben
RABBBİM sağlıkla kucakamanı ve iyi günlerde kulalanmanı nasib etsin...:Saruboceq:

Ellerine sağlık canım....

Bunun yeşilini bende kızıma örmüştüm hem omuzlarını tutuyor hemde açılma üzerinden kolay çıkma derdi olmuyor çok kullanışlı.....

Ellerine sağlık canım....

Bunun yeşilini bende kızıma örmüştüm hem omuzlarını tutuyor hemde açılma üzerinden kolay çıkma derdi olmuyor çok kullanışlı.....

ewet hakikaten de öyle... bende arkadaşımda gördüm , baktım ki bebeğinde çok rahat kullanıyor hiç sorun yalşanmıyor.. bende yapayım dedim .. şimdi kısmetse renk renk bi kaç tane daha yapacağım...:sm_cool:

merhaba canım eline sağlık çok güzel olmuş. ben de örmek istiyorum canım ön parçasını daraltarak mı gittin. bide tam ilmek sayılarını verir misin ben biraz acemiyim de tam beceremem diye herşeyi soruyorum.

oy oy kavuşuyorsun yavruna .. ne mutlu sana tatlım.. darısı başımıza inşallah....
bu yelek 90 ilmekten başlandı...ipine ve örgüne göre 3-3,5 nolu şiş ile örüldü....benim örgün ne sıkı ne gevşek ...
kener haroşoları 6 ilmek....yeni doğana biraz küçült tatlım...çok çabuk bitireceksin .. öntarafına bir aplike yada örgüden çiçek yada işleme yapabilrsin.. çok hoş oluyor...yerimseniben
RABBBİM sağlıkla kucakamanı ve iyi günlerde kulalanmanı nasib etsin...:Saruboceq:

amin.Allah razı olsun.darısı tüm isteyenlerin başına olsun.bilgi için teşekkürler,inşaalah yapabilirim.

:1hug:
merhaba canım eline sağlık çok güzel olmuş. ben de örmek istiyorum canım ön parçasını daraltarak mı gittin. bide tam ilmek sayılarını verir misin ben biraz acemiyim de tam beceremem diye herşeyi soruyorum.

arkadan başlanıyor tatlım .. 90 ilmek başladım...kenardaki haroşolar 6 ilmek...
ama bu ipin kalınlığına ve elinin ayarına göre değişir...
ewet daraltarak gidiliyor.. hiç dikiş yok.. sonra ön tarafına istersen bir aplike yada işleme yada örgüden gül kondurabilirdin... yada sonradan cep te örebilirsin bütün bunlarda çok şık duruyor....
soracaksın tabi.. bende her zaman yanıtlamaya hazırım.. canım benim...:1hug:

:1hug:

arkadan başlanıyor tatlım .. 90 ilmek başladım...kenardaki haroşolar 6 ilmek...
ama bu ipin kalınlığına ve elinin ayarına göre değişir...
ewet daraltarak gidiliyor.. hiç dikiş yok.. sonra ön tarafına istersen bir aplike yada işleme yada örgüden gül kondurabilirdin... yada sonradan cep te örebilirsin bütün bunlarda çok şık duruyor....
soracaksın tabi.. bende her zaman yanıtlamaya hazırım.. canım benim...:1hug:

sağol canım benim. Ben de yoldaki bebişime örmeyi planlıyorum. İnş. seninki kadar güzel olur. Canım bu arada çok yardımseversin hiç bir soruyu karşılıksız bırakmıyorsun Allah minik bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

sağol canım benim. Ben de yoldaki bebişime örmeyi planlıyorum. İnş. seninki kadar güzel olur. Canım bu arada çok yardımseversin hiç bir soruyu karşılıksız bırakmıyorsun Allah minik bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

ALLAH RAZI OLSUN ...canım benim..Şeniz..senin güzel görüşün o....güzel yüreğinin diline yansıyışı...:utangac:
mutlaka en az benimki kadar güzel olacaktır....a.s
RABBİM bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun.. sende meleğini sağlıkla kucakla .:Saruboceq:. bir mucize yaşıyoruz.. RABBİME şükürler olsun.. dilerim RABBİM tüm isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasib eder....:Saruboceq:

hürrem canım ben geçen seferde söylediğim gibi,arka kısmını örüp komple bitirdiktem sonra olmadı zannederek sökmüştüm..
dün yine başladım ve arka kısmını bitirdim.ancak ön tarafına gelince takılıp kaldım birtanem ya.
Anlayamadığım boğaz kısmında kesip sonrasında V şekil yaka yapmışsın,nasıl yaptın bir yerden arttırarakmı eksilterekmi..
Uff kafam karıştı en iyisi ben bir resim ekleyip yarın sakin kafa ile konuşalım canım..
Sanırım senden tam sayı almam gerekecek çünkü yeniden ördüklerimi söküp sil baştan yeniden başlamak istemiyorum..
Hani hep derlermiş ya boğulursam büyük denizde boğulayım diye..Böyle basit örnekleri her nedense yaparken zorlanıyorum ben:roflol:

hürremim yaa massalah sen ne hamarat ciktin bitanem:))
ekrana elini sürde bende ögreneyim..anacim bi harosayi biliyorum,oda kendi ugraslarim sonucunda:utangac:
ugrassam yapabilirmiyim ki cok seker duruyo cünkü:uhm:

hürrem canım ben geçen seferde söylediğim gibi,arka kısmını örüp komple bitirdiktem sonra olmadı zannederek sökmüştüm..
dün yine başladım ve arka kısmını bitirdim.ancak ön tarafına gelince takılıp kaldım birtanem ya.
Anlayamadığım boğaz kısmında kesip sonrasında V şekil yaka yapmışsın,nasıl yaptın bir yerden arttırarakmı eksilterekmi..
Uff kafam karıştı en iyisi ben bir resim ekleyip yarın sakin kafa ile konuşalım canım..
Sanırım senden tam sayı almam gerekecek çünkü yeniden ördüklerimi söküp sil baştan yeniden başlamak istemiyorum..
Hani hep derlermiş ya boğulursam büyük denizde boğulayım diye..Böyle basit örnekleri her nedense yaparken zorlanıyorum ben:roflol:

adıvarım ..... canım...
şimdi yakaya geldin ya....önce bir omuzu bitiriyorsun....sora başka şişe taktığın diğer omuzu bitiriyorsun....yani örnekli kısmı...
sonra bu ikisini bir ederken ..yakaya gelince hani( v )gibi duran yer...oraya ilmekle birleştiriyorsun..araya boyunda kestiğin ilmek ten daha az ilmek atıp birleştir....aslında arkadaşım iki omuzuda birlikte götürdü ölede olur...mesela mantık olarak büyük bir ilik açtığını düşünerek git... çünkü sende çok güzel işler yapıyorsun... elinde olasdı örnek bakarak yapmak daha kolay olurdu....eminim...a.s.

hürremim yaa massalah sen ne hamarat ciktin bitanem:))
ekrana elini sürde bende ögreneyim..anacim bi harosayi biliyorum,oda kendi ugraslarim sonucunda:utangac:
ugrassam yapabilirmiyim ki cok seker duruyo cünkü:uhm:

canım benim.. haroşadan yap fark etmez ki.. ama bence sen bunu yaparsın .. dümdüz tatlım benim arkadan başla .. 90 ilmekle...çabucak oluverir...:1hug:
bu arada sınavın nasıl geçti..?

Back
X