- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
ayy kusura bakma resim eklemeyi unutmuşum.işte bak bu hırkaEki Görüntüle 12857
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kusura bakma resim eklemeyi unutmuşum.işte bak bu hırkaEki Görüntüle 12857
Hürremcim merhaba.
Benim bebişin yeleği daha bitmedi evet evt ben yavaş örgü ören bi kadınım napıyım :) Senin verdiğin linklerden bi tanesindeki yeleği çalışma arkadaşım çok beğendi profosyoneldir kendisi örgü konusunda şu linkte en sondaki yeleğin modelini bize tarif edersen çok seviniriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/264020-bebegimin-yelek-patikelerinin-devami.html
sarı mı yeşil olanmı ... sarıyı önce tarif edeyim yakadan başlanıyor...
yaklaşık örgüye göre değişir ama 80 ilmek başladım...4 sıra haroşo ördüm..ve sonraki sırada arttırma yaptım...( bir ilmek örüp bir ilmek attım..)
sonraki sıralarda düz örgü ördüm bu böle devam etti.....taki kola gelene kadar..kola gelince ilmelklerini sayın...arkaya kaç bırakırsan önede onun kadar bırakılacak ama ikiye bölük şkilde mesela arka 60 sa 30 30 önler 10 10 kollar kalmalı.. sayıları uydurdum....
kolalara gelinceye kadar yaklaşık 230 ilmek falan oluyor... bütün örülüyor nu yelek ve dikişsiz.... aynı işlem yapılarak model devam ediyor.... yakayada ister kurdele ister zincir örün.... ama düğme mutlaka takın... patikleride 46 ilmek başladım... 18 ilmek kenarlar orta içinde 10 ilmek bıraktım....
acaba yeterli oldumu takıldığınız yer olursa yardımcı olacağım tatlım...a.s.
Canım doğru yeleği tarif etmişsin yeşil olanıda sonra isteriz:) hihoyyyt
Anlamadığımız yer "4 sıra haroşo ördüm..ve sonraki sırada arttırma yaptım...( bir ilmek örüp bir ilmek attım..)" demişsin ya sanki orda 1 ilmek değilde 2 örüp 1 arttırmışsın gibi duruyo ? Bizmi fazla görüyoruz acaba? a.s.
Canım doğru yeleği tarif etmişsin yeşil olanıda sonra isteriz:) hihoyyyt
Anlamadığımız yer "4 sıra haroşo ördüm..ve sonraki sırada arttırma yaptım...( bir ilmek örüp bir ilmek attım..)" demişsin ya sanki orda 1 ilmek değilde 2 örüp 1 arttırmışsın gibi duruyo ? Bizmi fazla görüyoruz acaba? a.s.
![]()
tek parça bebek yaleğine yeni boyut kazandırdım...
yerim ben o boyutu cokacimcoook
super olmuş hayatım.. harikasın Şeniz
![]()
Canım ellerine sağlık tek parçayı bi güsel süsleyip püslemişsin :) Kızım olucak olsaydı birebir aynısını yapardım ama Allah izin verirse oğluşum olucak benim ablası, gerçi tanıdık birinede yapabilirim hedaye olarak:CüvCüv:
![]()
eylamcim... sade yap beğendiysen bu modeli dümdüz önünede cep koy oldu işte erkek modeli...kaydirigubbakcemile3
Elerine sağlık hürremim birtanem
Süper harika olmuş canım.
İyi günlerde kullansın bebişimiz sağlıklı bir şekilde giysin inşallah:1hug:
Yaptık zaten sade bi tane ablası sayende teşekkürler hihoyyyt
Imageshack - dscn6461x.jpg
bahsettiğim çift taraflı hırkayı bitireli bir hayli oldu.anca buraya ekleyebildim.şapkasını arkadaşım yaptı,hala ben yapamıyorum.