Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hep şimdiki zaman kullanılıyo düşünmenin büyü,secret tada vardı bu ama yasemin soysalın dediğine göre çelişik bir durum ortaya çıkıyor,beyninizle konuşmayı bırakın ve inanın diyor eee ben şimdii nasıl 80 kiloyken 53 kilo olduğuma inanayım??ben yapamıyorum çünkü analitik düşünen biri olduğum için olsa gerek,nilgün de analatik düşünen insanlarda sonuç almak biraz geçikiyormuşş,kasetinde 21 den fazla devam ettim ama,dalga sesleri arasına gizlenmiş bilinçaltına yönelik msjları ne yazıkki teknik sebeple mp3 aktaramıyorum kasetten dinlemem lazım yani,ayrıca dayım buu nlp kurslarının sıkı takipcisidir,kurslarıan gitti ve bitirdi banada beyin formatı attı güya amaa ne yazııkki bii sonuç alamadım ben,bu kitabıda okumak istiyorum ,2. çıkmş mı çıkacakmıymış anlamdım şimdiden şipariş verelim anca geliir
Aynen ben de öyle birini bulabilmeyi çok isterdim. Bu konuyu takip ediyordum sürekli. Senin yazdıklarından sonra bir içe doğru gittim. Sonra birşey keşfettim (bu anca geçen hafta oldu maalesef). Zayıflamaya başladıktan bir süre sonra hedef kiloma ineyim onun ardından sigarayı bırakacam diye kendimce bir karar almıştım. 13 kiloyu hemen hiç zorlanmadan verdim. Yukarıda yazdıklarımı yaptım ettim. Sonra galiba hedefime yaklaştığımı fark ettim ve beiyn sigarayı bırakmayı hazır olmadığından kilitledi kendini..ama tabi bu yazdıklarımdan çok da emin değilim. Sadece bir tahmin bu. Gerçi şimdi sigara=kilo düşüncesini kırmaya çalışıyorum. Oldu mu? Bilmiyorum![]()
ikinci çıkmamış canım ama 2. kitabınında olacağını söylüyor yazar.ben nil günün o kasetindin çok faydalanmıştım.ama wolkmende dinlemek zor oluyordu.wolkmenim bozuldu diye atarken kasetide atmşım ben yanlışlıkla:tomato:ben cdsini m p3 e atsan diyorum yine sesler bozulurmu acaba.birde nlp ile beyne formak attırma nasıl oluyormuş merak ettim.kitapta şunuda söylüyor zayıf olduğunuzda ne tarz giyecekseniz o tarz küçük beden kıyafetler alın görebileceğiniz yere asın.zayıf olduğunuzda saçınızı ne renk yapmak istiyorsanız şimdiden o renk yapın.iç çamaşırlarınızı kendinizi saran değilde zayıf olduğunuzda nasıl iç çamaşırı alacaksanız öyle alın ve giyin yani zayıflamışsınız gibi yaşayın.uykuya geçmeden önce zayf halinizi hayal edin.
çok teşekkürler söyledilerini araştıracağım.nilgün ün bir arkadaş cd sini aldım mp3 attım demişti.aslında ona sorup faydalanmışsa deneyebiliriz.çünkü kasetten kopyalamayacağız.cd den direk mp3 e atacağızevet walkman den dinlemek gerçekten çok zor oluyor,kasedin başındada kaydetme yada koplamayla bilincimizin algılamayacağı ama bilinçaltımızın algılayacağı seslerin teknik sebeplerle aktarılamayacağı söylendiği için ben mp3 atmayı denemedim bile,keşke hafıza kartına atıp cep telefonuyla dinleye bilmek mümkün olsa,nlp ile formatta da düşünce eşiğinizi aşmanızı sağlıyorlar bir nevi yenii bir sayfa açmak gibi..
bana dayım uygulamıştı ayakta,kendini rahat bırakarak gözlerini kapatıyosun ve saana söylediklerini gözünde çanlandırıyosuun ilkin soru cvp şeklinde olan diyalog daha sonraları telkine dönüşüyor,bulunduğun noktadan 1 adım geri atarak daha kilolu halini gözünde canlandırıyosun hissettiklerinin neler olduğunu soruyor ve o halinin fotoğrafını çekerek çook uzaklara fırlatıp attığını düşünüyorsun.sonraki aşamada 1 adım öne atıp ilk noktana dönüyorsun tekrar hislerini soruyoo düşmek istediğin kilo ve giymek istediklerini hayalediyorsun ve bu sefer 1 adım öne atıyorsun artık 10 kilo vermiş durumdasın kendini nasıl hissediyorsun diye bir soru geliyoo :))) bu şekilde idael olduğun kilona gelene kadar devam ediliyo sonunda en mutlu olduğun anda yavaşça gözlerini açarak bitiriyorsun,sanırım bana 1 seans yetmedi ve 1 seansata 30 kilo birden vererek olmadı belki ilk seansata 10 kilo vererek bıraksaydık beynim daha çabuk kanarak ikna olurdu,çok detaycı bi insanımdır ondan olmadı sanırım
Sibel bu dediğin pek mümkün değil. Yani cd'den direkt mp3player'a atma. CD'deki format cda. Player da çalmak için bunu dönüştürmen gerekir. İşte bu sırada ne olursa olur. MP3 formatı sesleri bir nevi sıkıştırır. Gereksiz gördüğü boşluk vs^'yi atar. Tabi bilmediğim başka birşeyler de yapıyor olabilir. Sonuç olarak tam olarak CD'deki görüntüsünü atamayabilirsin.çok teşekkürler söyledilerini araştıracağım.nilgün ün bir arkadaş cd sini aldım mp3 attım demişti.aslında ona sorup faydalanmışsa deneyebiliriz.çünkü kasetten kopyalamayacağız.cd den direk mp3 e atacağız
Sibel bu dediğin pek mümkün değil. Yani cd'den direkt mp3player'a atma. CD'deki format cda. Player da çalmak için bunu dönüştürmen gerekir. İşte bu sırada ne olursa olur. MP3 formatı sesleri bir nevi sıkıştırır. Gereksiz gördüğü boşluk vs^'yi atar. Tabi bilmediğim başka birşeyler de yapıyor olabilir. Sonuç olarak tam olarak CD'deki görüntüsünü atamayabilirsin.
MP3 Player'lar da bildiğim kadarıyla cda formatını desteklemiyor. Bunu gerçekten ses sistemlerinden çok iyi anlayan birine sormak gerekir. Çünkü bu normal bir şarkı vs değil. Arka plan sesleri çok önemli. Birçok kanaldan telkin verilior. Bunlardan anlayan birinin değerlendirmesi gerekir diye düşünüyorum.
Sibel bu dediğin pek mümkün değil. Yani cd'den direkt mp3player'a atma. CD'deki format cda. Player da çalmak için bunu dönüştürmen gerekir. İşte bu sırada ne olursa olur. MP3 formatı sesleri bir nevi sıkıştırır. Gereksiz gördüğü boşluk vs^'yi atar. Tabi bilmediğim başka birşeyler de yapıyor olabilir. Sonuç olarak tam olarak CD'deki görüntüsünü atamayabilirsin.
MP3 Player'lar da bildiğim kadarıyla cda formatını desteklemiyor. Bunu gerçekten ses sistemlerinden çok iyi anlayan birine sormak gerekir. Çünkü bu normal bir şarkı vs değil. Arka plan sesleri çok önemli. Birçok kanaldan telkin verilior. Bunlardan anlayan birinin değerlendirmesi gerekir diye düşünüyorum.
Merhaba canım.faydasını gòrdün mu,tavsiye eder misin?Ben de bu kitabı aldım ve okuyorum..Sonuna geldim..Okumanızı tavsiye ediyorum..Bakış açınız çokk değişecek..![]()
Yasemin Soysalın üç kitabını da okudum ama hayatıma geçiremedim.Tekrar diyetlere döndüm veee bir ileri bir geri. Bir haftadır diyetleri bıraktım ve bana het n şey serbest , yasak yok diyorum. Acıkınca yemek yiyorum, doyunca bırakıyorum.Bir haftadır gözümün önünde uçuşan yiyecekler kalmadı canım.Merhaba canım.faydasını gòrdün mu,tavsiye eder misin?
Off yaaa nasıl olcak bu zayıflama işiiiYasemin Soysalın üç kitabını da okudum ama hayatıma geçiremedim.Tekrar diyetlere döndüm veee bir ileri bir geri. Bir haftadır diyetleri bıraktım ve bana het n şey serbest , yasak yok diyorum. Acıkınca yemek yiyorum, doyunca bırakıyorum.Bir haftadır gözümün önünde uçuşan yiyecekler kalmadı canım.