Tek suçlu ben miyim?bi akıl verin bana lütfen

merhaba,
hissettiğiniz şeyler sağlıklı değil ama bu hislerin esiri olup, verdiğiniz tepkiler daha da anormal. Kürsüdeki adama msg yollamak nedir ya? hadi öfke kontrolünüz yok bari sakinleşince utanmanız, pişman olmanız gerekirdi. Yaşınız henüz çok genç. Zihninizdeki düşünce kalıplarını değiştirecek, değişmeyenlerle nasıl mücadele edeceğinizi size öğretecek bir terapi görmeniz şart. Bu hisler ne aşkın ne tutkunun ne kaybetme korkusunun belirtisi inanın. İnanın ki bir psikoloğa gidin. 'Bende sorun yok, ama o başlattı, o da benim kadar suçlu, beni tahrik etmeseydi' dedikçe siz, paranoya ve onun getireceği kişilik bozukluğu kalıcı olacak sizde ve sadece özel hayatınız değil, arkadaşlık ve iş hayatınız da zamanla üzerinize yıkılacak. Bu ıstıraba son verin.

bende istiyorum değişmeyi ama bir anda olacak şey değil

Eski konularını şöyle bir okudun mu ?
Sen değişmezsin canım .
Kaldırabileceğin birinle beraber olmalısın.
Sevgilin er yada geç böyle gidersen ayrılacak.
Çok öyle bensiz yapamaz gidemez deme. Karşında 33 yaşında koca adam var.
Devam et böyle gör bak nasıl bırakıyor.

Eski konularını şöyle bir okudun mu ?
Sen değişmezsin canım .
Kaldırabileceğin birinle beraber olmalısın.
Sevgilin er yada geç böyle gidersen ayrılacak.
Çok öyle bensiz yapamaz gidemez deme. Karşında 33 yaşında koca adam var.
Devam et böyle gör bak nasıl bırakıyor.

değişebilirim ama onunda katkısı olmalı bunda
çünkü onunnda hataları var hiçbir tartışma tek taraflı çıkmaz
ben bırakamaz demiyorum ztn,ama oda dikkat edicek

kusura bakma arkadaşım ama ikinizde kıskaçlık olayını abartmışsınız gibi geldi bana... o sana tokalaştığın için kızıyor, sen ona meslektaşıyla konuştuğu için küsüyorsun... sonuçta eve kapanamayız değil mi, çalışan insanlarız sosyal çevrelerimiz var.... bu duruma alışmalı ve sevgiline güvenmeyi öğrenmelisin, tabi o da sana güvenmeli...

Çok ama çok doğru söylemişsin öyle olmalı ilişkiler.

Malesef arkadaşta kendimi gördüm birazcık, hata yaptığımı ve yanlış olduğunu bile bile bende davranırım öyle zaman zaman, üzgünüm....... Allah yardım ediyor dualarım karşılığında, amin şükür.

başbaşa oturup kahvemi içecek valla ben böyle düşünmüyorum tmam abarttığım zamanlar oluyo ama arada mesafe olmalı herzaman o kadar rahat olmak bana göre değil

Lorena psikologa bende seninle geleyim :D bende aynen senin gibiyim sevgilimde öyle. Ne demek kız arkdaşıyla baş başa oturup kahve içecek, elalemin kızı NASIL BİR DÜŞÜNCEYE SAHİPTE GELİP BAŞI BAĞLI BİR ADAMIN KOLUNA GİRİYOR BUNLAR NASIL ŞEYLER YA İNSANDA BİRAZ AHLAK OLUR GURUR OLUR BAŞI BAĞLI ADAMLARA YANAŞMAK NEDİR? BEN KESİNLİKLE BÖYLE ŞEYLERİN NORMAL OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. SEVGİLİNİN MİNİ ETEKLİ DANS EDEN KIZLARA BAKMASIDA NORMAL DEĞİL BUNU NORMAL KARŞILAYAN KADINLARAFA KESİNLİKLE İNANAMIYORUM KISKANÇLIK SEVGİDEN GELİR VE SEVDİĞİNE BİRİNİN DOKUNMASI YANAŞMASI SIRNAŞMASINI NORMAL KARŞILAYAN KADINLARIDA ANLAMIYORUM KENDİLERİDE BAŞKA ERKEKLERE ÖYLE YAPIYORLAR DEMEKKİ. ÖZGÜVENLE ÇOK İLGİSİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM AHLAK DİYE VE SEVMEK PAYLAŞAMAMAK DİYE BİRŞEY VAR. BENDE AYNEN SENİN GİBİYİM SEVGİLİMDE ÖYLE VE BU TUHAF DEĞİL BENCE. AMA ANNESİNİN SENİ O KADAR ARAMASI VE SENİN REDDETMEN SAYGISIZLIK OLMUŞ SENDEN BÜYÜK BİRİSİNE SAYGILI DAVRANMAN GEREKİR HANİ REDDETNESEYDİNDE HİÇ AÇAMASAYDIN YİNE İYİYDİ. BİRDE KIZI ÖYLE ÇEKİP KONUŞMANDA PEK HOŞ OLMAMIŞ ARSIZ KIZLAR ANLAMAZ ÇÜNKÜ BI SEFER O KIZ SENİN O ZAAFINI GÖRÜP SEVGİLİNE SEN YOKKEN DAHA ÇOK YAKLAŞIR DİKKAT ET BENCE KIZLARLA DEĞİL SEVGİLİNLE ÇÖZ BENCE SORUNU. VE SOSYAL ERKEKLER SANA GÖRE BANA GÖRE DEĞİL ÇOK BENZİYORUZ SENLE BU YÜZDEN İŞ İÇİN SEYAHATMİŞ İŞ İÇİN YEMEKMİŞ HELEKİ BAŞBAŞA YOK ARTIK. KADIN VE ERKEK ATEŞLE BARUTTUR VE YAN YANA DURMAZ İLLAKİ PATLAR BU YÜZDEN CİDDİ MESAFE GEREKİR SÜREKLİ İÇLİ DIŞLI OLMAK NEDİR BEN ORDA ART NİYET ARARIM KİMSE KUSURA BAKMASIN

Acilen doktora git lorena.. senin neler hissettiğini aslında anlıyorum asistan sevgilini kaybetmekten onu başka ögrenci ile görmekten korkuyorsun ama böyle yaparsan da kaybedeceksin onu. hala ısrarla kız suçlu diyosun orda ne konusuldugunu aralarındaki diyaloğu bilmiyorsunki çok edepli birine denk gelmişsin yapma lütfen kendini küçük düşürmekten başka bişey yapmıyorsun geziye götürmemiş ben olsam bende yanlız gider biraz kafamı dağıtırdım yahu bu ne böyle afrika köleliği gibi. güven kadar güzel bi duygu varmu yahu şu dünyada.. acilen bir doktora git ve brz olsun hayata kendine etrafındakilere güvenmeyi öğren.

Back
X