• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek Tabanca Takılanlar Kulübü

kız altın günü gibi bir şeydi :1::1::1: babası sert biri evet genciz evet daha çooook var
sen 3 yıllık evlisin dimi senmiydin o konu sahibimiydi :26::26:
bendim 3 sene olacak benim..altin gunundemi tanistiniz kiz sifreli konusmasana D:
Sağol canım.. taze daha:/ 140 GÜN VAR:14: cuma günü yemi töreni var gidecem inşallah yanına:16:

az kalmis az kalmis ALLAH YARDIMCISI OLSUN..

Son düzenleme:
Bende öleydim valla haber vermeden uyusa falan trip yapardım hep:26:Şimdi diorum bidaha trip yok keşke uyusada konuşamasak:14: Daha yeni gitti canım:( Kısa dönem çok şükür ama işte

sabret canım üzülme fazla bir şey kalmamış bu nasıl uyku anlamadım ki kaç saattir

Son düzenleme:
Ben ve benim gibi olanlar mesela :77: ,

mesela öylesine bir bakıp sonra kaçanlar :3: ,

mesela canı sohbet etmek isteyip de sohbet edecek kimse bulamayanlar :68: ,

mesela grup grup arkadaş olmuş hatunları görüp muhabbetin dışında iç geçirenler :29::118: - :105: ,

mesela canı sıkılanlar :ssz: ,

mesela arkadaşsızlar :63: ,

Mesela SİZ...¿?¿ :128:

:119: Hepiniz Tek Tabanca Topiğine Hoşgeldiniz :119:​

Vayy süper topik
bu başlığa bakıp çıkmıyorum ve kocamaaaan bir selam diyorum :)

bendim 3 sene olacak benim..altin gunundemi tanistiniz kiz sifreli konusmasana D:

az kalmis az kalmis lALLAH YARDIMCISI OLSUN..

:1::1: yok canım benim ne altın günü altın nerdeeee :1::1: annesiyle halasıyla teyzesiyle kafede tanıştık ananesiyle dedesyle falan çalıştığı büroda :1::1:

kiz oglanla nasil tanistin onu soruom ben:27:

hıııı arkadaşım tanıştırdı çoktandır görüşmediğim çok sevdiğim bir arkadaşım görüşelim dedi tamam dedim ben sandım tek olcağız kızla baktım kızın sevgilisi bu orada öyle ondan sonrada gelişti her şey böyle :1::1::1:

hıııı arkadaşım tanıştırdı çoktandır görüşmediğim çok sevdiğim bir arkadaşım görüşelim dedi tamam dedim ben sandım tek olcağız kızla baktım kızın sevgilisi bu orada öyle ondan sonrada gelişti her şey böyle :1::1::1:

resmen seninle tanistirmaya getirmisler demekki :9::9:

evet canım öyle :)

bizde esimle uludagda kayak yaparken tanistik kayak yaparken carpistik filan iste ilk goruste ask dermisimmm tabikide oyle olmadi :9:
görücü usulu denebilir ama konusup tanistik bi 6 ay sonra nisanli kaldik bi 7-8 ay sonra evlendik akraba sayiliriz ama cok uzaktann...:27:

bizde esimle uludagda kayak yaparken tanistik kayak yaparken carpistik filan iste ilk goruste ask dermisimmm tabikide oyle olmadi :9:
görücü usulu denebilir ama konusup tanistik bi 6 ay sonra nisanli kaldik bi 7-8 ay sonra evlendik akraba sayiliriz ama cok uzaktann...:27:

Kız seninn burcun neee:23:Maşallah enerjine sağlık eğlencelisin:13: Allah bi ömür mutlu mesut etsin inşallah:46:

hmm ne güzel canım Allah ççoooook çççoooookkk mutlu etsin mutluluğunuz daim olsun inş. :16:

Back
X