Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim beş yaşında oğlum var bebekken doktor konturol etti inmiş dedi ama ben iki gündür fark ettim biri yok gibi yarin doktora götüreceğim inşallah bişey çikmaz çok korkuyorum
Benim beş yaşında oğlum var bebekken doktor konturol etti inmiş dedi ama ben iki gündür fark ettim biri yok gibi yarin doktora götüreceğim inşallah bişey çikmaz çok korkuyorum
İhmal etmeyin sakın üstüne gidin içiniz tamamen rahat edene kadar gerekirse defalarca götürün doktora çünkü biz ihmal yüzünden evlat hasreti çekenleriz oğlunuz gelininiz bizim yaşadıklarımızı yaşamasın çünkü çok zor
İhmal etmeyin sakın üstüne gidin içiniz tamamen rahat edene kadar gerekirse defalarca götürün doktora çünkü biz ihmal yüzünden evlat hasreti çekenleriz oğlunuz gelininiz bizim yaşadıklarımızı yaşamasın çünkü çok zor
Teşekkür ederim cnm umarım en kısa zamanda bir bebeğiniz olur .oglum için herşeyi yaparım sonra vizdan azabı cekmek istemiyorum bugün goturdum doktora biraz yukarıda masajla iner dedi ama kesin bisey demedi yanında çocuk cerrahina getireceğim inşallah tedavi edilir.
Benim bir tanıdık vardı oğlunun sünnet ederken fark edilmiş yedi yaşlarında ufalanmış ameliyatla aşağı alındığını söyledi o çocuk şimdi evlendi ve çok tatlı bir oğlu var bir sıkıntı ulaşamadılar yanı umarım sizlerinde birer kuzusu olur .allahım herkese tattirsin bu duyguyu.
Teşekkür ederim cnm umarım en kısa zamanda bir bebeğiniz olur .oglum için herşeyi yaparım sonra vizdan azabı cekmek istemiyorum bugün goturdum doktora biraz yukarıda masajla iner dedi ama kesin bisey demedi yanında çocuk cerrahina getireceğim inşallah tedavi edilir.
Canım öyle dediyse de doktor yine de üstüne git benim eşimin testisleri hareketli yani dediğin gibi aşağı iniyor hatta çoğu Zaman aşağıda tıpta retraktil testis deniyor doktorlar önemsemiyor şu an öyle olmasına rağmen azospermi eşim yani sperm üretimi yok küçükken iyi bir doktora gitseydi ve tedavi olsaydı bu durumda olmayacaktı belki. Sonradan pişman olma diye söylüyorum masajla inse bile yukardayken zarar görüyor testisler bizde ikisi de öyle ve şu an tüp bebek ile bile çocuk sahibi olamayabiliriz bu çok zor Bi durum. Ocak ayı sonu eşim microtese olacak bu bir ameliyat ve bu ameliyatla sperm bulunursa ancak tüp bebeğe geçilecek peşini bırakma derim ben istersen söylediğim terimleri araştır ne demek istediğimi anlarsın