tek taraflı kasık ağrısı normal mi

teolog5525

Rabbim emanetin sana emanet...
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
1.005
488
88
Arkadaşlar 4 haftalık hamilelikte tek taraflı kasık ağrısı normalmi birde rahmin tam üst tarafında ağrı çok korktum dış gebelik falan olmasın Allâh korusun bunları yaşayan varmı

Merak etme canım bende bugün doktora gittim senin gibi çok yeni hamileyim.kese yi gördük.2hafta sonra da kalp atışlarına bakıcaz dedi Bende de çok kasık ağrısı var bıçak batıyor gibi oluyor doktora sordum normal dedi çok şiddetli olursa acile gitmelisin

Canım ben de çarşamba gidicem inş geçti şükür bende hayirlisiyla Keseyi göreyim sonra kalp atışları sağlıkla kucağımıza alalım inş senin adetinden kaç gün geçince anladın değerin kaçtı canım

Ben adetime 1 gün kala Merakımdan gitmiştim 228 çıktı canım. Doktor bugün keseyi görünce tekrar kan tahlili istemedi.

Bende adam gibi pek belirti olmadı canım ya.Göğüsler aynısı gibi.Karın ağrım oluyor arada.Bir de bulantım filan yok,sende durumlar nasıl,bulantın var mı?
Canim ben dede daha bulantı başlamadı yani çok fazla değil bugün birazcık bulandı midem adet zamanıda olurdu gögüs hassasiyetim o var birde karın ve kasık ağrım yani hamile olduğumu bilmesem adet olucam derdim insanlar neler yazıyor ben zaten o kadar tedirginim ki hayirlisiyla Keseyi bir görsem

Ben samsun canım sen nerdesin bu arada keseyi gördünüz mü siz ben çarşamba gidicem hayirlisiyla sağlıcakla kucağımıza alalım

Canım ben Yozgat'ın küçük bir ilçesindeyim.Kontroller için Kayseri'ye gideceğim,doğumum yaz tatiline geliyor,Ankara'da yapacağım :)
Bir de keseyi görmedik çünkü daha kontrole gitmedim.27 sine randevu aldım ben Kayseri'den.Erken gidip de keseyi görmeden gelmeyeyim diye.Çünkü bu yaşadığım yerde kadın doğum bölümü de yok :) Ne yapacaksak Kayseri2de :)

Canim Allâh kolaylik versin hepimize senin değerin kaçtı ilk öğrendiğinde birde adetimden kaç gün geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…