tek taraflı kasık ağrısı normal mi

Canim benim hamile olabilirsin inş test yap bende öylesine test yaptım çok şükür çıktı inanamadım inş sende aynı mutluluğu yaşarsın bekleme konusunda yanliz değilsin hepimiz aynı bekleyiş içindeydik bi test yap hemen evde varsa tabi

cnm cevabın ıcın cok tşk yarın sabah apıcam cesaretımı toplarsam psıkolojık olmasından korkuyorum bebsını kucana almayı nasıp etsın rabbım sağlıkla inş

K
Tabii ki hayırlısı canımsın.Gün aşırı ilişkiye gir mutlaka,bol bol incir ye.allah izin verirse olmazlar olur,sana da bir bebiş en kısa zamand :)
maydonoz ve sut buharına oturmustum gecen ay renglı bıtınce ve duzenlı ılıskıye gırmıstım takı eşim grip olana kadar bılmıyorumkı acaba psıkolojıkmı yoksa kıstmı off korkuyorum yaa[/QUOTE]
Korkma canım psikolojiktir.Bak benim rahmim tersona rağmen ilk ayki denememde kaldım :)

K

maydonoz ve sut buharına oturmustum gecen ay renglı bıtınce ve duzenlı ılıskıye gırmıstım takı eşim grip olana kadar bılmıyorumkı acaba psıkolojıkmı yoksa kıstmı off korkuyorum yaa
Korkma canım psikolojiktir.Bak benim rahmim tersona rağmen ilk ayki denememde kaldım :)[/QUOTE]
ne güzel rabbım hayırlısınıversın inş

cnm cevabın ıcın cok tşk yarın sabah apıcam cesaretımı toplarsam psıkolojık olmasından korkuyorum bebsını kucana almayı nasıp etsın rabbım sağlıkla inş
Amin canım darısı başına inş en yakın zamanda canım ben de 16 ay bekledim ne zaman kafam rahat aman dedim o ay oldu sende rahat ol Allâh ne derse o oluyor yarın yap testini inş hayırlı haberlerini duyarız

Benimki de 18 ağustos gösteriyor tatlım.Hayırlısıyla kucaklayalım da bebişleri :) yaz çocuğu olacağı için çok seviniyorum ohhh sıcak sıcak :)Sen hangi şehirdesin tatlım?
hayırlı olsun canım bebeğin doğacağı tarih tutarsa benim düğün günümle aynı olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…