tek taraflı kasık ağrısı normal mi

Yaz tatiline gelmesi benim pek işime gelmedi izin kullanamayacagım çünkü hep çalış çalış nereye kadar

B

ben öğretmenim canım,bana süper oldu.Annemlerin yanında yapacağım doğumu Allah izin verirse :)
İnş canım bende öğretmenim hamilelik öncesi Sonrası ücretsiz izin gitti sen ücretsiz izne ayrılacakmısın hayirlisiyla bebiş gelince

Son düzenleme:
Ayrıca o mahrumiyet bölgelerinde çalışmayı çok iyi bilirim ya doğuda çalıştım bende

Aaa m
İnş canım bende öğretmenim hamilelik Sonrası ücretsiz izin gitti sen ücretsiz izne ayrılacakmısın hayirlisiyla bebiş gelince
eslektşız ne hoş oldu böyle.Valla canım önce haftalık rapor alacağız,doktor arkadaşları var eşimin,sonra heyet raporu deneyeceğiz,hatta Ankara'da 750 lira ücretle bu raporu veren hastaneler varmış :) en son olarak da ilk dönem bitene kadar ücretsiz izini düşünebilirim.Ama çok da borçluyuz bilemiyorum ki .)Bebeğime annem bakacak Ankara'dan gelip,evimle okulum çok yakın karşı karşıya desem yeridir.eğer okul ders programımı istediğim gibi yaparsa başlayabilirim de bilemiyorum ki :)

Benim de burası doğu görevim canım. :)
Ah canım Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin borçsuz öğretmen varmı acaba bizde aynı ama iki yıl kullanıp bebeğin anneye en ihtiyacı olan dönemde yanında olayım diye düşünüyorum şimdilik tabi o zaman ne olur ne düşünürüm bilemiyorum belkide evde sıkılırım kontrole ne zaman gideceksin peki canım

Valla canım ben 27 aralık için aldım ilk randevumu.Folik asite başladım zaten.Öyle zırt pırt her şey için de gitmek istemiyorum.Hatta o tarama testlerini filan da yaptırmak istemiyorum.Biraz eski usul takılacağım gibi :)

En iyisi canım rahat olacaksın beni de çarşamba çağırdı doktorum bakalım inş keseyi görürüz

BENİMDE ARA ARA SOL KASIĞIMDA AĞRIM OLUYOR KIZLAR.AMA FAZLA UZUN SÜRMÜYOR YARIN DOKTORA GİDİCEM İNŞALLAH BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM

merhaba ark 2 yıllık evlıyım bundan adetlerım duzensız oluyor 1 yıl once boş gebelıkten kurtaj oldum kurtajdan sonra 5 ay duzenlı adetten sonra yıne duzensızleştı
bu enson kasım 11 rengl oldum bu ay olmadı sımdı aralık 4 gıbı kahve rengı akıntı geldı 3 gun sadece vc gıdınce peeçeteye gelıyordu buara kasıklarmıda cok hafıfbatma ve aksamları bazen bulantı oluyor bırde çok sık wc gidiyoryum
sızce hamıle olabılırmıyım test yapmaya cesaretım yok

Pek taabii olabilirsin.Yerleşme kanaması gelmiş olabilir.Hadi hemen test yap da bize haber ver :)Ben d adetimeüç gün kala öylesine,bir akşamüstü yapmıştım,silik bir çizgi çıkmıştı :))

]Pek taabii olabilirsin.Yerleşme kanaması gelmiş olabilir.Hadi hemen test yap da bize haber ver :)Ben d adetimeüç gün kala öylesine,bir akşamüstü yapmıştım,silik bir çizgi çıkmıştı :))[/QUOTE]
cevabın için teşekkür ederım yıne tek cızgı cıkıcak dıe korkuyorum 2 yıldır istıyorum anne olmak bırkere gordum cıft cızgıyı oda bos gebelıktenmıs
rabbım herkese hayırlısını versın

]Pek taabii olabilirsin.Yerleşme kanaması gelmiş olabilir.Hadi hemen test yap da bize haber ver :)Ben d adetimeüç gün kala öylesine,bir akşamüstü yapmıştım,silik bir çizgi çıkmıştı :))
cevabın için teşekkür ederım yıne tek cızgı cıkıcak dıe korkuyorum 2 yıldır istıyorum anne olmak bırkere gordum cıft cızgıyı oda bos gebelıktenmıs
rabbım herkese hayırlısını versın[/QUOTE]
Tabii ki hayırlısı canımsın.Gün aşırı ilişkiye gir mutlaka,bol bol incir ye.allah izin verirse olmazlar olur,sana da bir bebiş en kısa zamand :)

Tabii ki hayırlısı canımsın.Gün aşırı ilişkiye gir mutlaka,bol bol incir ye.allah izin verirse olmazlar olur,sana da bir bebiş en kısa zamand :)[/QUOTE]
maydonoz ve sut buharına oturmustum gecen ay renglı bıtınce ve duzenlı ılıskıye gırmıstım takı eşim grip olana kadar bılmıyorumkı acaba psıkolojıkmı yoksa kıstmı off korkuyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…