Ne olursa olsun söyle emin olup olmammayı beklemebiraz daha emin olunca açacağım konuyu, ya da atanınca yaza. Atanamazsam nolur bilmiyorumhiç söyleyememek te var
Atanana kadar çok geç olabilir arkadaş olarak konusmaya devam edersen daha çok bağlanırsın oyüzden herseyi göze alarak konuş derim.evlilik icin senin gibi birini istedigini söylediğine göre belki oda bişeler anlatmak istiyordur anlatamıyordurbiraz daha emin olunca açacağım konuyu, ya da atanınca yaza. Atanamazsam nolur bilmiyorumhiç söyleyememek te var
hatta bunu söylerken aynen şunu demişti, "hani dostumsun diye demiyorum, sen gerçekten harika bi eş ve anne olursun." diye. hissi varsa bile o da bekler herhalde, o da kpss ye hazırlanıyor. ve seneye beraber aynı şehre atanmayı istiyoruz. öyle hayaller kuruyoruz ki yapacaklarımız hakkında. bunları düşününce umutlanıyorum. Ama bazen de laf arasında bi gün bir sevgilim olabileceğini fln söylüyor, o zaman da hiçbişey hissetmediğini düşünüyorum. bu ikilemler bitmiyor malesef..Atanana kadar çok geç olabilir arkadaş olarak konusmaya devam edersen daha çok bağlanırsın oyüzden herseyi göze alarak konuş derim.evlilik icin senin gibi birini istedigini söylediğine göre belki oda bişeler anlatmak istiyordur anlatamıyordur
ağzından laf almaya çalışıyor olabilir anlattıklarına göre sana karşı boş degil gibi görünüyor hayallerinde senin gibi biri varhatta bunu söylerken aynen şunu demişti, "hani dostumsun diye demiyorum, sen gerçekten harika bi eş ve anne olursun." diye. hissi varsa bile o da bekler herhalde, o da kpss ye hazırlanıyor. ve seneye beraber aynı şehre atanmayı istiyoruz. öyle hayaller kuruyoruz ki yapacaklarımız hakkında. bunları düşününce umutlanıyorum. Ama bazen de laf arasında bi gün bir sevgilim olabileceğini fln söylüyor, o zaman da hiçbişey hissetmediğini düşünüyorum. bu ikilemler bitmiyor malesef..
Belki ağzını arıyordur ne tepki vereceksin diye.hatta bunu söylerken aynen şunu demişti, "hani dostumsun diye demiyorum, sen gerçekten harika bi eş ve anne olursun." diye. hissi varsa bile o da bekler herhalde, o da kpss ye hazırlanıyor. ve seneye beraber aynı şehre atanmayı istiyoruz. öyle hayaller kuruyoruz ki yapacaklarımız hakkında. bunları düşününce umutlanıyorum. Ama bazen de laf arasında bi gün bir sevgilim olabileceğini fln söylüyor, o zaman da hiçbişey hissetmediğini düşünüyorum. bu ikilemler bitmiyor malesef..
üniversiteyi sonradan okumuş :) o 33 yaşında, ama o kadar iyi anlaşıyoruz ki hiç yaş farkını hissetmedik..agzını da aramıs resmen sen ıyı anne eş olursun falan dıye bır de aynı yere atanma hayallerı ?
demekki aynı yerı bosa istemıyor ınsan kankıyle gelecek hayalı kurar mı yaa hahaha
adamın da gönlü var yaş dıyorsun da sen 24sun adam 30 u mu geçki n kı hem evlılıkte 15 yasa kadar normal artık ustu olunca ancak zorlasıyor zamanla. atanacaksa 30 u gecmıs olamaz degılmı
dostluk başta olsa da duygular kayabiliyormuş gerçekten.. bana verdiği değeri çoğu zaman hissedebiliyorum hani kekleme gibi bişey yapacak biri de değil, karakteri oturmuş birisi o konuda.. zarf atma konusunda da ay utanırım nasıl derim öyle :)Bekâr olan kız ve erkekten kanka olmaz canım, bunu bil. O da salak değildir, bu samimiyetin sadece arkadaşlık olmadığının farkındadır emin ol. Erkeklere cok güven olmaz. Ya o da senden hoşlanıyo söyleyemiyo_ki çok farklı sebepleri olabilir bunun. Ya da sana çok değer veriyo gibi görünüp aslında seni kekliyo bile olabilir. Evlilik falan dediğinde şaka yollu "senin yok, benim yok gel en iyisi biz evlenelim, gül gibi geçinir gideriz"diye şaka yollu bi zarf at bakalım ne diyecekolmadı şaka canım der çıkarsın işin içinden.
şimdi aynı şehirde değiliz ki, olsak daha iyi anlarım ya da küçük adımlar atabilirim söylediğin gibi.. sabahtan akşama kadar gün içinde defalarca konuşup mesajlaşıyoruz ama, sürekli haberdarız birbirimizden. böyle de bi durum işteAşkını itiraf etmek yerine sinemaya davet et duygusal bir film seç birlikte izleyin,haftasonu kahvaltı için hoş bir yere gidin, hafif dokunduran mesajlar yollayın adını koyma ama sevgili gibi olun.. Varsa hisleri anlarsın. Adamın karşısına geçip sana aşığım demek çok saçma..
yalnız ygmr haklı belkı alay edıcek senle senın duygularını anlamıs olabilir yaşı da buyukmus hele erkekler bu konularda daha uyanık emın ol, anlamıstır da senı zarflıyor olabilir. sen onu konusturtmaya bak sen konusma, bırınden hoslanıyorum demekle basla demiş bırı oyle yap, baskasından bahseder gıbı bahset kıskandır en azından ki sana acılsın hem sevmeyen ınsan bıle kıskanarak sevmeye baslar.dostluk başta olsa da duygular kayabiliyormuş gerçekten.. bana verdiği değeri çoğu zaman hissedebiliyorum hani kekleme gibi bişey yapacak biri de değil, karakteri oturmuş birisi o konuda.. zarf atma konusunda da ay utanırım nasıl derim öyle :)
Erkeklere güvenmeeeeedostluk başta olsa da duygular kayabiliyormuş gerçekten.. bana verdiği değeri çoğu zaman hissedebiliyorum hani kekleme gibi bişey yapacak biri de değil, karakteri oturmuş birisi o konuda.. zarf atma konusunda da ay utanırım nasıl derim öyle :)
haklısınız, tabi ki sonsuz güvenmek büyük hata olur, bişey olduğunda da yaşayacağım yıkım büyük olur. Dikkat ederim, umarım kendme söz geçirebilirim. Biraz önce şöyle bi zarf attım; aylar önce seneye dans kursuna giderim demiştim, o zamanlar güzel gidersin, hatta sevgilin olur o zamana gidersiniz fln demişti. Şimdi unuttu bu muhabbeti; bana dedi ki yemek kursuna gitsen güzel olur fln,, bende olıur hatta dans kursuna gitmeyi de istiyorum dedim( hani istediğimden değil, tavrını ölçüyorum) , o da ; nerden çıktı şimdi dans, ne yapacaksın gidipte fln diye tepkiyle karşıladı bu sefer. Biraz daha gözlemlemem gerek sanırım..Erkeklere güvenmeeeee33 yaşında normal bir erkek seninle böyle bir konuşmayı boşa yapmaazzz... o böyle biri değilleri koy bi kenara. Al bak benim kocam bile "siz de çok safsınız canım, herşeye kanıyosunuz diyebiliyo bana madem aranız öyle iyi söyle canım nolucak, dedim ua, tepki veriyosa ay şaka yapıyorum canııım diyiverirsin. Ama çok dikkat et, en iyi erkek bile erkektir yani. hiçbirine sonsuz güvenme
önceleri başka işlerde çalışmış, sonra tekrar üni okumaya karar verip okumuş, şimdi de memurluk için çalışıyor. Biraz sıkıntılı evet, ama mani mi emin değilim, atanırsa normal olmaz mı herşey33 yasında atanmayı beklıyor daha işini gücünü oturtamamış, çok ıyı bır eş adayı degıl sankı? cok buyutme gözunde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?