tek taraflı sevmek ne zor :(

o değil ben atandığımda açılmak istiyorum, o zaman daha sağlam adımlar atarım. hem aramızda yaş farkı var o zaman sosyal açıdan daha uygun oluruz diye düşünüyorum. Şimdi bi hayale kapılıp herşeyi mahvetmek de istemiyorum. Dostluğu da kıymetli, hem şu kpss dönemimizde birbirimizin en büyük destekçisiyiz de. Aramızdaki farklı bişey evet, geçen gün dedi ki Sabah gözümü senle açıyorum, gece senle kapatıyorum, çok alıştım gibisinden laflar etti.. Tek sorun bu aralar düşüncelerimi ona fazla yansıtıyorum, ama tavırlı olduğum da çok oluyor. elimde olmadan yargılıyorum onu. daha dikkat etmem lazım..

Aşkınız çok tatlı wallaha imrenmemek elde değil mesajlasmalar hayaller falan allah mutlu etsin canım, o zaman planını uygula atandığında açıl veya yemlersin o açılır.

Aşkınız çok tatlı wallaha imrenmemek elde değil mesajlasmalar hayaller falan allah mutlu etsin canım, o zaman planını uygula atandığında açıl veya yemlersin o açılır.
umarım aşk olur :) birini sevmek aşık olmak istiyorum ama olmuyor diyor, o zaman da canım acıyor benim, beni görmüyor diye. Biraz daha zaman lazım, bakalım belki kendiliğinden gelişir bişeyler, olumlu ya da olumsuz.. çok teşekkür ederim bu arada yorumlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…