Bence de söylemelisin canım ne kaybedersin ki? Belki çok şey kazanırsıniçimi dökmek istedim sadece..
tek taraflı sevmek ne zor.. sevdiğinin seni sevmediğini bilmek, sen geleceğinde onu hayal ederken onun senden bihaber olması.. aslında o benim arkadaşım, dostum, sırdaşım.. ben de onun.. kimseye anlatamadıklarını anlattığı, içini açtığı kişiyim. kimseye olmadığı kadar dürüst bana, maskesiz.
iyice bunalmaya başladım, içimde de tutamaz oldum. kıskanınca bambaşka biri oluyorum üstelik. ortada kıskanacak bir durum da yok, onu düşüncelerinden kıskanıyorum,, hayal ettiği eş adayından..
bir gün hayatına biri girerse diye de ödüm kopuyor. Yaşım 24 ve kendime bu eziyeti çektiriyorum istemeden..
Ah beni seven birini sevseydim ne vardı
zamanı değil ki şimdi, atanır atanmaz söylemek istiyorum, tabi o zamana kadar dayanabilirsem.. işimdi açılmam herşeyi daha zora sokabilir. ama kalbime yük oluyor artık bu duyguimkansızmı bu kişiyle eğer deilse neden ona söylemiyosun tek taraflılıktan çıkar belki ne dersin
Canım ertesi güne çıkacağımiz kesin değilken saklanmamalı böyle şeyler bence...içimi dökmek istedim sadece..
tek taraflı sevmek ne zor.. sevdiğinin seni sevmediğini bilmek, sen geleceğinde onu hayal ederken onun senden bihaber olması.. aslında o benim arkadaşım, dostum, sırdaşım.. ben de onun.. kimseye anlatamadıklarını anlattığı, içini açtığı kişiyim. kimseye olmadığı kadar dürüst bana, maskesiz.
iyice bunalmaya başladım, içimde de tutamaz oldum. kıskanınca bambaşka biri oluyorum üstelik. ortada kıskanacak bir durum da yok, onu düşüncelerinden kıskanıyorum,, hayal ettiği eş adayından..
bir gün hayatına biri girerse diye de ödüm kopuyor. Yaşım 24 ve kendime bu eziyeti çektiriyorum istemeden..
Canım belki o da sana karşı bir şeyler hissediyordur da aynı şekilde senin düşündüğün gibi düşünüp sevdiğini söyleyemiyorduriçimi dökmek istedim sadece..
ya aracı olmaya kalkarsaYerinde olsam direk açılmadan önce birine karşılıksız aşık oldum ona söyleyemiyorum içime atıyorum onu çok seviyorum falan diye ona anlatırdım. Bakalım ne dicek üzülecek mi kıskancak mı yoksa aracı olmaya mı kalkacak. Ama ona ilgin olduğunu çaktırma anlatırken sen tanımazsın falan de. Biraz böyle devam ettir. Hemonun duygularından da bi fikrin olur. Sonra istersen açılırsın. Bakarsın kıskanır o sana açılır :)
biraz daha emin olunca açacağım konuyu, ya da atanınca yaza. Atanamazsam nolur bilmiyorumAşkını itiraf et sonra çok pişman olursun
Ozaman çok seviyorsan açıl. Bir gün bile kaybetme sonra çok pişman olursun. Seviyorsan onu kazanmış olursun sevdiğine kavuşursun. Karşılık vermezse de zaten senin değildi ne kaybedeceksinki. Aşkta gurur olmaz sevgine sahip çık. Yok ileride şunu der mi yok başıma kakar mı diye düşünme. Hem başa kalkılacak bişeyde değil. Sevmişsin açılmışsın. Rabbim hayırlısını nasip etsinya aracı olmaya kalkarsaonun yaşı benden büyük, ve çekingen biri,, belki hayatımı olumsuz etkileyeceğini düşünüp geri çeker kendisini..
yorum için çok teşekkürler, amin. zaten başa kakacak bir insan değil, öyle bir yapısı yok. dost olduğumuzdan iyi tanıyorum onu.. sözlerini dikkate alacağım, cesaretimi toplamaya çalışıyorum..Ozaman çok seviyorsan açıl. Bir gün bile kaybetme sonra çok pişman olursun. Seviyorsan onu kazanmış olursun sevdiğine kavuşursun. Karşılık vermezse de zaten senin değildi ne kaybedeceksinki. Aşkta gurur olmaz sevgine sahip çık. Yok ileride şunu der mi yok başıma kakar mı diye düşünme. Hem başa kalkılacak bişeyde değil. Sevmişsin açılmışsın. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Olmayacak bir iş değil sizinki..[/umarım olur, sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?