Tek Taraflı Yamukluk

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Burnumun tek profili biraz yamuk, bir taraftan bakınca güzel diğer profilden bakınca hafif kemerli gibi. Sol taraftaki kemikte hafif eğrilik var o yüzden burnumun kemerli durmasına sebep oluyor.

Ameliyatla o kemiği törpületmek istiyorum ama burnumun şeklini de bozmak istemiyorum, yani düzgün olan taraftaki gibi gözüksün istiyorum burnumun diğer tarafı da. Ama ya istediğim gibi olmazsa, ya burnumun şekli bozulursa diye korkuyorum, burnumun şeklini seviyorum çünkü ve de en önemlisi insanların estetik olduğumu anlamalarını istemiyorum.

Pek bilgim yok bu konularda benimki gibi bir sorun yaşayıp çözüm bulan var mı?

Merhaba canim ayni sorunu bende yaşadım sevgili doktorum Zülfikar Ulaş Bali sagolsun beni bu dertten kurtardı kendisi şuan ağrı devlet hastahanesinde ama cok yakında izmirde özel bir hastahanede işe başlıyor. Umarim iyi bir doktorla bu dertten kurtulursun zira ben şimdi aynalardan ayrilamiyorum

merhaba şimdi görüyorum kusura bakmayın, tam olarak aynı mıydı probleminiz? Ben de malesef ayna görmek istemiyorum

merhaba şimdi görüyorum kusura bakmayın, tam olarak aynı mıydı probleminiz? Ben de malesef ayna görmek istemiyorum
Merhaba canim sorun degil anliyorum. Hemen hemen aynydı benim de problemim ama ikinci operasyon sonrası aynalara barıştım .

Merhaba canim sorun degil anliyorum. Hemen hemen aynydı benim de problemim ama ikinci operasyon sonrası aynalara barıştım .

Çok minik bir kısım benimkisi, parmak ucumu koyduğumda kapanıyor, bir kaç milimlik bir çıkıntı sadece. Bu kadar küçük bir ayrıntıyı düzetebilirler mi diye korkuyorum, ince iş sonuçta. Sonra minicik bir yer yüzünden bütün burnum mahvolmasın Bir de burun ucu düşebiliyormuş diye duydum ondan da ayrı korktum., çok teşekkür ederim cevabınız için

Aslında düzeltilebilir ama bence o kadar problem etmeyin. Normalinde her insanin sağ ve sol profili ayni değildir. Bu yüzden kendinize dert etmeyin :) burun ucu cildimiz zamanla hem zamana hemde yer çekimine yenik düşüyor ne yazık ki. İşte burada estetisyenler devreye giriyor neyse ki rica ederim, sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…