• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Tek tencerede Kıymalı Burgu Makarna-Filiz Burgu Makarna Sponsorluğunda

Yarışmada başarılar dilerim canım.
Çok iştah açıcı, turşuyla zaten mikemmelll olur. Ellerine sağlık:dondurma:
teşekkür ederim ♡♡ turşuyla gerçekten mükemmel :)

Ben en iyisi pazartesi başlayım diyete, bu aksam makarna yemek farz oldu :KK70:
ellerine sağlık çok çok guzel gorunuyor
makarna kategorisi bitince başlayın bence diyete :KK48: teşekkür ederim ♡♡

Bak bak heleee nun hanıma bak :KK4:
neee :KK67:

Yine aklımı başımdan alan bir tarif ile gelmişsin:olamaz:
Bende suyunu dökmem ama bu şekil hiç yapmadım..Mutlaka deneyeceğim:kk77:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK200:
teşekkür ederim canım nevrestem ♡♡ güzel oldu ya :KK30: :KK70:

Öncelikle makarna mı yaptın?:110: Diye küçümseyici tonla kurduğum cümle için özür dileyerek, bu enfes görüntü karşısında ceketimi ilikliyorum.
Eline emeğine sağlık, menümü değiştirdim akşam yemeği için tarifini denemeyi düşüyorum, senin ki kadar güzel olmayacaktır farkındayım ama çok canım istedi :)
Yarışmada başarılar:KK200:

Öncelikle makarna mı yaptın?:110: Diye küçümseyici tonla kurduğum cümle için özür dileyerek, bu enfes görüntü karşısında ceketimi ilikliyorum.
Eline emeğine sağlık, menümü değiştirdim akşam yemeği için tarifini denemeyi düşüyorum, senin ki kadar güzel olmayacaktır farkındayım ama çok canım istedi :)
Ayy nasıl mutlu oldum nasıl :D senin yorumunu görünce :D çok sürpriz oldu nasıl şaşırdım :D Girmiyormusun artık foruma ama nedeeen kii :KK34::KK75::KK31:

Ayy nasıl mutlu oldum nasıl :KK70: senin yorumunu görünce :KK70: çok sürpriz oldu nasıl şaşırdım :KK70: Girmiyormusun artık foruma ama nedeeen kii :KK34::KK75::KK31:
Ya işte akşam yemeği için kendi halimde fasulye kırıyordum (Babel Babel) dedim ki bi foruma gidip bakayım, yarışma için ne şaheserler yapılmış :ıslık:
Biliyorsun KarKralicesi KarKralicesi beni bunalıma soktu, yaşam enerjimi sömürdü, yataktan çıkamıyorum öyle kendi halimde takılıyorum :cry:

Selam herkese. Makarna haşlamaya son :stop: Makarnayı sosuyla pişirmeye evet :rapci: İlk kez denedim bende hem kolay hem tadı daha güzel oldu:cool:

Malzemeler
makarna paketinin 2/3 oranını kullandım.
soğan
sarımsak
iki domates
baharatlar
kıyma
Eki Görüntüle 1892059
Eki Görüntüle 1892061

Tencereye kıymayı alıyoruz. pişmeye yakın soğan rendesini ve sarımsak rendesini ekliyoruz. Eki Görüntüle 1892062

biraz daha pişirip domates rendesi ve baharatları ekliyoruz.Ben baharat olarak kekik kimyon karabiber tercih ettim.
Eki Görüntüle 1892063 Eki Görüntüle 1892063

biraz daha salçalı sevenler bi miktar salça katabilir.İki domates az gelebilir çünkü sizlere. Eki Görüntüle 1892065

Biraz daha pişirip iki bardak su ekliyoruz. Normalde iki baardak su yetiyor makarnanın diriliği için. Ama biz diri sevmediğimiz için üç bardak su kullandım.

Eki Görüntüle 1892066

Kaynamaya başlayınca makarnayı ilave ediyoruz.
Eki Görüntüle 1892067

Altını kısıp makarnalar suyunu çekince yemeğimiz hazır :kk77:

Eki Görüntüle 1892072 Eki Görüntüle 1892073 Eki Görüntüle 1892074 Eki Görüntüle 1892076 Eki Görüntüle 1892077
Ellerine sağlık canım.Bugünkü makarnaların hepsi yemek sayfasından çıkmış gibi çok güzel.Kuskus makarnayı bu şekilde denedim ama diğer makarnaları denememiştim.Çok iştah çekici duruyor,başarılar dilerim.Sen ne zaman yapacaksın dersen döverim seni:KK53:

Ya işte akşam yemeği için kendi halimde fasulye kırıyordum (Babel Babel) dedim ki bi foruma gidip bakayım, yarışma için ne şaheserler yapılmış :ıslık:
Biliyorsun KarKralicesi KarKralicesi beni bunalıma soktu, yaşam enerjimi sömürdü, yataktan çıkamıyorum öyle kendi halimde takılıyorum :cry:
Hep bu KarKralicesi KarKralicesi hep... Ömrünü yedi..

Ellerine sağlık canım.Bugünkü makarnaların hepsi yemek sayfasından çıkmış gibi çok güzel.Kuskus makarnayı bu şekilde denedim ama diğer makarnaları denememiştim.Çok iştah çekici duruyor,başarılar dilerim.Sen ne zaman yapacaksın dersen döverim seni:KK53:
Teşekkür ederim canım :KK200: Nevreste Nevreste eeeee tehdit var burda :110:

teşekkür ederim ♡♡

teşekkür ederim nana ♡♡

sağol kakao ♡♡ bende bugünkü koyduğun pastaya bayıldım :kk77: N**** (Siyahi) alayım yapayım bende :KK59:
Teşekkür ederim canım yaparsan Afiyet olsun pratik vefe lezzetli bir pasta oldu bende senin makarnanı yarın akşama yapacağım tarifine bayıldım favorimsin:KK60:canim püf noktası mesela yarin yapmayı düşündün akşamdan yap at dolaba ertesi güne kadar beklesin pasta öyle güzel özdeslesiyorki..

Son düzenleme:
Pinkooo nasılsın kuzum iyisindir insallah:KK60:

Back
X