• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incibelgin

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
17
3
6
25
Kızlar merhaba, bende pcos var ve sol tüpüm tıkalı sağ taraf açık sıvı birikimi yokmuş şimdilik operasyona gerek yok dediler ama bir türlü cocuk sahibi olamadık. şimdi şişli memorialda tüp bebek tedavisine başladık ama cok korkuyorum tutmazsa diye aranızda benim gibi olup tüp bebekte pozitif sonuç alan oldu mu acaba yardımcı olur musunuz?

Benim iki tpümde sıkıntılı amelyat şart dediler memorialda baslıycaö bende insallaj 1-2 ay sonra hangi doktorla başladınız

Benim iki tpümde sıkıntılı amelyat şart dediler memorialda baslıycaö bende insallaj 1-2 ay sonra hangi doktorla başladınız
hay allah sıvı birikimi mi var acaba o zaman şart diyorlar evet, Lale hanımla başladım ama sürekli değişiyor kendi aralarında farklı doktorlara da görünüyorsunuz muayeneye çağrıldığınızda ben cok memnunum yumurtalarım toplandı cumartesi günü sonra süreçte bekliyorum şimdilik mutlaka ön görüşme yapın yönlendiriyorlar sizi ücretsiz ön görüşme zaten

Ön görüsme yaptım bende lale hanımla ve semra hocayla. Yücel bey ve gönüş janım cok iyi diyolar onlarla denk geldinizmi hiç yumueta toplamayı kim yaptı acaba? Çikolata kistim de var yaşımda 37:( 10 yumutta gördüler ilk ultrasonda acaba kaç toplanır kaçı pgtden sağlıklı gelir sizde bunlar nasıl yaş kaç

Ön görüsme yaptım bende lale hanımla ve semra hocayla. Yücel bey ve gönüş janım cok iyi diyolar onlarla denk geldinizmi hiç yumueta toplamayı kim yaptı acaba? Çikolata kistim de var yaşımda 37:( 10 yumutta gördüler ilk ultrasonda acaba kaç toplanır kaçı pgtden sağlıklı gelir sizde bunlar nasıl yaş kaç
evet onlarla da görüştüm Yücel bey de iyi Gönül hanımı 1 kez denk geldim kötü diyemem ama kısa görüşmeydi pek anlamadım ben 26 yaşındayım 3 yıldır deniyoruz türlü türlü tedavi denedik ama olmadı bir türlü şaşırdılar nasıl olmadı diye vakit kaybetmemek için tedaviye başladık bende polikistik olduğu için yumurta sayım fazlaydı prolaktinimde cok yüksek yumurta toplamayı Melih bey yaptı memnunum sorulara hemen dönüş yapıyor 23 yumurta toplandı 10 tanesi iyi kalitede diğerleri orta bakalım 5. günü bekliyorum

Allah yardımcmız olsın hepimizin ever cok pahalo hersey:( kredi kartına taksit yaptor eczaneden insallah güzel haberşerini bekliyorum canım

Kızlar merhaba, bende pcos var ve sol tüpüm tıkalı sağ taraf açık sıvı birikimi yokmuş şimdilik operasyona gerek yok dediler ama bir türlü cocuk sahibi olamadık. şimdi şişli memorialda tüp bebek tedavisine başladık ama cok korkuyorum tutmazsa diye aranızda benim gibi olup tüp bebekte pozitif sonuç alan oldu mu acaba yardımcı olur musunuz?
Canım bende aynı durumdaydım sen korkutmak istemem ama bence tüp bebekten önce ameliyat ol çünkü bendede pcos vardı ama benim pcos çok düşük düzeylerdeydi ve hamile kaldım 2 hafta önce ama dış gebelik oldu ve sol tüpümü aldılar ben hiç tüplerime baktırmamıştım ameliyat eden doktorum sol tüpümde yapışkanlıklar olduğunu önceden söyledi yani tüp sıkıntıysa onu çözmeye çalışın yoksa Allah korusun ben iç kanama geçiriyormuşum ağrıdan duramıyordum doktor dedi ki hayatta ameliyat olmadım ve çok korkardım doğumumu bile sezeryan değil normal yaparım diyordum o kadar ama malesef en kötü ameliyata girdim ve sol tüpüm alındı tedavisi varken tüplerinizin tedavisini yaptırın

Canım bende aynı durumdaydım sen korkutmak istemem ama bende tüp bebekten önce ameliyat ol çünkü bendede pcos vardı ama benim pcos çok düşük düzeylerdeydi ve hamile kaldım 2 hafta önce ama dış gebelik oldu ve sol tüpümü aldılar ben hiç tüplerime baktırmamıştım ameliyat eden doktorum sol tüpümde yapışkanlıklar olduğunu önceden söyledi yani tüp sıkıntıysa onu çözmeye çalışın yoksa Allah korusun ben iç kanama geçiriyormuşum ağrıdan duramıyordum doktor dedi ki hayatta ameliyat olmadım ve çok korkardım doğumumu bile sezeryan değil normal yaparım diyordum o kadar ama malesef en kötü ameliyata girdim ve sol tüpüm alındı tedavisi varken tüplerinizin tedavisini yaptırın

Pcos ve iki tüp tıkalı şekilde tüp bebek pozitifi gördük
İlk denemede mi

Back
X