Aşılama tek tüple aşılama yaptıran var mı hannımlar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynoperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
186
0
96
Ankara
merhaba benim tek tüpün alınmıstı.şimdide aşılama yaptırdık bekliyoruz bakalım.benim durumumda olupta aşılaması tutan var mı acaba.

sizin tüp niye alınmıştı inşallah tutar bende ilk aşılamamı yaptırcam haftaya bakalım nolcak

Canım benim over tümör nedeniyle sol yumurtalığım alındı 4 yıl oldu 1 yıl korunduk sonrasında yılda 1 defa olmak üzere 2 kez gebe kaldım biri 10 haftalık sonlandırıldı(ağır böbrek rahatsızlığı yüzünden)diğeride tutanamadı düştü şimdi üzerinden yine 1 yılı aşkın süre geçti olmadı artık aşılamada deniyeceğiz şansımızı hepimiz için hayırlısı olsun...

merhaba.aynen ben de tek tüple aşılama yaptırdım.sonucu bekliyoruz arkadaşlar

hayırlısı olsun inşallah olur.biz geçen ay aşılama yaptırdık ama olmadı.bayramda hastalandım.bayramı hiç yaşayamadık diyebilirim.insan aşılama yaptırınca çok umutlu oluyor.bayrama denk geldiği için aşılama yapmadık bu ay kendimiz denedik.bilmiyorum inşallah our.bende bekliyorum.prenses leyla seninin niye tek tüpün var.biraz bahseder misin.

arkadaşlar slm..
tek olması sorun değil bence o yumurtalıkta yumurta elde edilebiliyorsa..bende aşılama yaptırdım ve şu an hamileyim. sağ yumurtalıkta hiç oluşmamıştı sol yumurtalıkta 2 tane yumurta oluşmuştu ve aşılama tuttu..stres yapmayın..

bncede stres yapmayın benimde tek tüpüm tıkalı ama ilk aşılama tutmuştu ama sonradan kalbi atmadı aldırdık

merhaba ne güzel aşılamanız tutmuş.darısı başımıza.benim 2,aşılamamda farklı olarak kahverengi leke geldi bir sefer.sizdede böyle bir şey oldumu acaba.tuttuğuna işaretmidir ki bu.

bir arkadasimiz Masallah su an hamile tek tuple hamile kaldi.
baska bir tanidigimda bebegini buyutuyor o da tek tuple kalmisti.
bunlar dogaldi ama dogalla oluyorsa asilamayla hayli hayli olur bence.
tek tupu sorun etmeyin sadece acik olan tupunuzden yumurtlayip^yumurtlamadiginiz onemli.

bana bunu bi açıklarmısnız.anlamadım açık olana tüpün yumurtlaması mı.doktorum hiç böyle birşey bahsetmedi bana.her iki tüpde ayrı ayrı mı yumurtluyor.

bana bunu bi açıklarmısnız.anlamadım açık olana tüpün yumurtlaması mı.doktorum hiç böyle birşey bahsetmedi bana.her iki tüpde ayrı ayrı mı yumurtluyor.

canım yumurtlamayı tüpler yapmıyo zaten overler yapıyo.. ama oluşan embryonun rahme gidebilmesi için bu kanall yani tüplerden geçmesi gerekiyo e tabii kapalı ya da yapışık tüp olunca da şans azalıyo ya da olmuyo. rahim filmi çekildiysen ve tüplerde sorun yoksa problem de yoktur.

evet anladım.bende böyle biliyordum diğer arkadaş farklı anlattığı için şaşırdım.benimde dış gebelikten dolayı tek tüpüm gitti.kaldı tek tüp.hsg çekildi diğer tüpde sorun yok bakalım allahım inşallah bu sefer tutar aşılamam.

merhaba arkadaşlar benimde sol tüpüm tıkalı 1 sefer aşılama yaptırdık tutmadı malesef ikinciyi yaptırmaya korkuyoruz para su gibi akıyor biz 1 milyara yaptırdık şimdi 2. yi yaptırmaya korkuyoruz yine tutmaz diye tüp bebeğe geçicez inşallah

merhaba bu aşılama fiyatları ne kadar çok değişiyor.1 milyar çok fazla ya.ben burda özel bir hastanede yaptırıyorum.ilaçlar tahliller hepsi içinde 500 tl yi bulmuyor.

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırdım tek tüpüm tıkalı yumurtam kapalı tüpte gelişti bu şekilde hamile kalan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…