canım bende tek yumurtalıkla yaptıracam cvp yazmalarını bende bekliyorum kimse yokmu ki acaba....
sizin tüp niye alınmıştıinşallah tutar bende ilk aşılamamı yaptırcam haftaya bakalım nolcak
benimde sol tup olmuyur ocakta 2 ci asilamami yapacam omarim bu sefer olur umutsuz olmayin arkadaslar
merhaba.aynen ben de tek tüple aşılama yaptırdım.sonucu bekliyoruz arkadaşlar
arkadaşlar slm..
tek olması sorun değil bence o yumurtalıkta yumurta elde edilebiliyorsa..bende aşılama yaptırdım ve şu an hamileyim. sağ yumurtalıkta hiç oluşmamıştı sol yumurtalıkta 2 tane yumurta oluşmuştu ve aşılama tuttu..stres yapmayın..
bir arkadasimiz Masallah su an hamile tek tuple hamile kaldi.
baska bir tanidigimda bebegini buyutuyor o da tek tuple kalmisti.
bunlar dogaldi ama dogalla oluyorsa asilamayla hayli hayli olur bence.
tek tupu sorun etmeyin sadece acik olan tupunuzden yumurtlayip^yumurtlamadiginiz onemli.
bana bunu bi açıklarmısnız.anlamadım açık olana tüpün yumurtlaması mı.doktorum hiç böyle birşey bahsetmedi bana.her iki tüpde ayrı ayrı mı yumurtluyor.
canım yumurtlamayı tüpler yapmıyo zaten overler yapıyo.. ama oluşan embryonun rahme gidebilmesi için bu kanall yani tüplerden geçmesi gerekiyo e tabii kapalı ya da yapışık tüp olunca da şans azalıyo ya da olmuyo. rahim filmi çekildiysen ve tüplerde sorun yoksa problem de yoktur.
merhaba arkadaşlar benimde sol tüpüm tıkalı 1 sefer aşılama yaptırdık tutmadı malesef ikinciyi yaptırmaya korkuyoruz para su gibi akıyor biz 1 milyara yaptırdık şimdi 2. yi yaptırmaya korkuyoruz yine tutmaz diye tüp bebeğe geçicez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?