tek tüple hamile kalan varmi

Ben değil de bir arkadaşım genç kızken yaşadığı bir problemden ötürü yumurtalıklarından birini aldırmak zorunda kalmış ve o hiç beklemeden hamile kalmıştı. Tek yumurtalık olunca daha büyük yumurta yapıyormuş. Döllenme olasılığı yüksek yani. Sıkma canını... Tek tüp derken herhalde tüplerden biri tıkanık sende değil mi? Dediğim gibi arkadaşım hamile kaldıysa sen de kalırsın allahın izniyle inşallah canım.

Sıkıntı olmaz o halde. Arkadaş tek yumurtalıklı olmasına rağmen hemen hamile kaldı. Allah en kısa zamanda kavuştursun meleğine canım

Amin cnm inş Rabbim tüm anne olmak isteyenlere hayrli evlatlar wersin ameliyat olali 3 ay oldu hala tik yok 1 senedr ugrasiorz her ay hayal kirikligi cnm (

Bazısı hiç bir neden yokken çift tüple hamile kalamayabiliyor. Hormon testi yaptırdın mı? Tiroid hormonu yetersizse o da hamileliğe engel. Benim ilk hamileliğimde doktor daha 7 haftalıkken tüm kan testlerimi yaptırmıştı ve tiroid hastası olduğum orada ortaya çıkmıştı. Doktor bu değerlerle hamile kalmak imkansız. Bu gerçekten de bir mucize demişti.

Yaptrdm cnm bi sorun yok esime sperm testi yaptrdk sorn yk rahim filmi cektrdm filmdn snra perde ve tuplr kapali ckti snra Amelytt teki acldi perde alindi tek sorun tek tupum kapali

canım ben dış gebelik geçirdim konu bile açmıştım bununla ilgili. sol tüpüm alınmadı ama hasar gördü. rahim filminde tıkalı çıktı. ama tedviyle bir oğlum oldu ve şu anda hiç tedavisiz tekrar gebe kaldım. sende kalabilirsin. senin tüpünmü alındı tıkanıklık mı var?

Çok saol cnm yasim küçük doktorlar hemen asilamaya gcmek istiolar BN istemiorm amelyt olali 3 ay oldu

neden istemiyorsun aşılama zor bişey değil. normal yollada gebe kalabilirsin ama bu biraz uzun sürebilir diye aşılama yapalım demiştir doktorun. yinede en doğru kararı siz veririsiniz tabiki

o zaman o sesi dinle ve sende erken diye düşünüyorsan 1 sene kadar normal yola kalmayı dene. eğer olmazsa o zaman aşılama yaptırırsınız.

Cok zor bi durum psikolojm alt üst oldu CNN her gün her saat düşünmekten Yoruldum çok zor

Cok zor bi durum psikolojm alt üst oldu CNN her gün her saat düşünmekten Yoruldum çok zor
sters sıkıntı çok etkiler. mümkün olsuğun kadar başka şeylerle ilgilenmeye bak. üzülme yaşında küçükmüş Allah dermansız dert vermesin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…