tek tüple hamile kalan varmi

Amin cnm çok saol allh razi olsn allhm en Lisa zamanda hayrlsyla nasp eder inş senin nasıl geçiyor hamileligin

amin canım Rabbim hayırlısını nasip etsin sen bu işin peşini bırakma yeterki. çok şükür bu hamileliğim çok iyi geçiyor çok sağol

Allahm saglkli bi sekilde kucagna almayi nasp eder ins bugün yine doktordaydm acik olan tarafmdn yumurtm büyücek gbi gorunuo klomen verdi iki kutu günde 3 defa iki hafta snra kontrole cagrdi

Aminn canım. hayırlı olsun tedavin. inşallah klomenle kalırsın. çok kalan var klomen kullanıpta. ama önemli günleri sakın kaçırma

Cnm onları tam bilemiyorum iste 20 günde bir olurum kacnci günü biliomusn

TM cnm çok saol

canım hiç üzülme ben yaklaşık 10 ay önce düşük yaşamıştım ve kürtaj oldum. kürtajdan dolayı sol tarafımda yapışuklılık ve tıkanıklık oluşmuş onun üzerine 2 kere daha hamile kaldım ama bende pıhtılaşma oldugu için 5. haftada düşük yaşadım hsg sonucumda çıktı benimde ve rahimimde kalp şeklinde çıktı bende hem yapışıklık hemde rahimimin düzeltilmesi için ameliyat olacam bakalım...

Anladim cnm bnmde rahimim kalp şeklindeydi perde vardi vrdi ve iki tupum kapaliydi bnde laparoskopi ve histereskopi oldum perde alindi sag tupum acildi 3 ay oldu ameliyat olali hala hamile kalamadim

Benim arkadaşımda kist vardı 2 yumurtalığında da ameliyat oldu doktor kanallarının kapalı olduğunu normal yollarla hamile kalamıyacağını söyledi tüp bebek için renduvu aldılar eşi testlerini yaptırdığı sırada hamile olduğunu öğrendi şuan 35 haftalık hamile :) Rabbim çok büyük ol der olur senin tek kanalın açık neden olmasın sadece Rabbine inan ve duayı eksik etme canım dualarım seninle

Kuzenim 2 kez üstütste dış gebelik yaşadı ve sağ tüpünü aldılar, kan pıhtılaşması için tedavi gördü 1 yıl sonra hamile kaldı, şu an 2. bebeğini kucağına aldı, stres yapma bence

Yapmada dur elimden geleni yapiorum inş cnm allah ne zaman hayrliysa o zaman versin

Tek tüple hamile kalabilrsiniz, benim 2 tüpümde kürtaj sonrası tıkandığında bunu birçok dr dan teyid ettim, keşke tek taraf tıkanmış olsaydı gebelik elde edilirdi dedi, içinizi rahat tutun stres yaptıkça zorlaşıyor gebe kalmakta.inş en yakın zmanda sağlıkla anne olmak nasip olur.

Çok TSK ederim CNm ya senin bebeğin varmi hic çok uzuldm CNm allah dayanma gücü versn

Canım benım ablam Bursa'da bir hastanede müdür küçük ablamın tek tüpü kapalıydı hatta cocuğun olmaz olursa mucize dediler kızı suan 2 yaşında cinsel birliktelikten sonra hafif açık yöne yatmasını önerdi doktor daha öncesindede fosfor takviyesi yaptı 2. Bebeğinede hamile kaldı ama 5 aylıkken düşük oldu Allah'ın takdiri

Anladim cnm TSK ederim verdgn bilgiler içinde fosfor takviyesi ne aciklarmisn

Ben bekarken kist yuzunden sol yumurlatigim alindi evlendikten sonra bir kac ay hapla korundum sonra biraktik bi sure olmayinca dr falan gittik bende sikinti cikmadi ama esimin spremleri sorunluydu ilac tedavisi goruyodu ya asilama ya tup bebek dediler hatta hep tup bebek bu degerlerle dediler ben rabbime biraktim cok sukur hamileyim 2 sene uzerine bana bi doktor tek yumurtalikli kadinlarda hamile kalma orani iki ayda bir demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…