Tek tuple hamile kalanlar

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Merhaba kızlar,tek tuple doğal yollardan hamile kalan varmı? Martta çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum.ameliyat esnasında sağ tüpümun kapalı olduğunu tespit ettiler.10 senedir evliyim 1 yıldır çocuk istiyorum.olmuyorlütfen doğal yollarla hamile kalanlar onerileri olanlar yazarmısınız.

Kimse yokmu tek tuple hamile kalan.lütfen bi umut verin arkadaşlar

bende cuma gunu labaroskobi oldum sol tupum.alindi biz tup bebege gecicez zaman kaybetmek istemiyoruz 4 yillik evliyiz 1.yil dusul yasadim bu sebepten kalintilar varmis ve tuplerime sivi birikmis iltihap soltupum.alindi doktorum ilkinde tutacak tup bebeginiz dedi sizin probleminiz neydi neden aldilar tulunuxu baska bir problem varmi

Bende varııımmmm 2014de dış gebelik nedeniyle sol tüpüm alındı sağ tüpümden de önünde anormal bi şişlik olduğu için ameliyat oldum ama o alınmadı.. Bir sürü tedavi gördüm en son tüp bebek yaptırmak için bu yazın geçmesini bekliyorduk ki hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun

Canlarim yaaaa...allah sizden razı olsun.bebisinizi size bağışlasın...inanın bunu sizlerden duymak beni kendime getirdi..mesajlarınızı okuyunca yüzüm güldü...inşallah kızlar inşallah mevlam banda nasip eder bi evlat..meliyattan sonra hergecen ay umudum da azalmıştı..

Allah bebeğini sana bağışlasın canım benim..sagliklarla kucağına al inşallah.

Herhangi bi tedavi gördünüz mü kızlar.
Yani önerebileceğiniz birşey varmı.ayrıca mesajlarınız için gerçekten çok sogolun..gönlüm öyle rahatladiki

Benimde tek tüpüm kapalı iki yilda normal yolla hamile kaldim ve cift rahimliyim esimde sayi dusuk rabbim verince ol diyince her turlu oluyor .

Ben de 7-8 yıl önce dış gebelik geçirdim anlamadılar patladı sağ tüpümü aldılar. Ondan sonra 3 kere normal yolla 2 kere de tüp bebekle pozitif gördüm ama kimyasal gebelik olarak kaldılar. Şimdi de kendi kendime hamile kaldım, çok şükür 9 haftayı dolduruyoruz.

Benim bir arkadaşım çikolata kisti olduğu halde hamile kaldı ama tüp bebekti, çocuk şimdi 3 yaşında neredeyse

Bendede gebelik yok fatos ben daha once klomen kullandim ama doktorumdan memenun kalmadigim icin degistirdim gecen ay rahim filmi cektirdim sag tüpüm kapali sol tüpüm acik oldugu soylendi ama tek tuplede hamile kalabilcegimi syledi doktor bu ay adetin 5gunu gtcem yumurtalik takibi yapilcak salı gunu gitcem bakalim ne olcak hepimiz icin hayrlisi olsun

K.bakma ben sana bnde varım dedim ama tüpüm kapalı anlamında yazmıştım fatoş

Insallah .
Evet böyle zamnlarda destek olcaz.senn beyin vardı nekadrlik evlisin

10 yıldir evliyim canım ama bir buçuk yıldır çocuk istiyoruz.öncesinde korunuyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…