- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- 158
- Konu Sahibi Sonneschein
-
Ben de 7-8 yıl önce dış gebelik geçirdim anlamadılar patladı sağ tüpümü aldılar. Ondan sonra 3 kere normal yolla 2 kere de tüp bebekle pozitif gördüm ama kimyasal gebelik olarak kaldılar. Şimdi de kendi kendime hamile kaldım, çok şükür 9 haftayı dolduruyoruz.
Benim bir arkadaşım çikolata kisti olduğu halde hamile kaldı ama tüp bebekti, çocuk şimdi 3 yaşında neredeyse
Allah bebegini sana bağışlasın canım benim göz aydınları diliyorum sana.ne guzel bir duygudur annelik.sapasağlam al kucağına insallahSol tupumde bir sorun yok. Sol yumurtaligimdada bir sorun yok ama hep sag yumurtam catliyor. Ilk denedigim ay dada hamile kaldim
Benim sağ tüpüm rahim girişinden kapalıydı hamilelik imkansızdı ama oradan dış gebelik oluştu sağı tamamen aldılar..yani kapalı olanda maalesef risk var...Kızlar gunaydin benimde sol tüpüm kapalı sag tüpüm açık (( kapali tüpten gebelik oluşur mu kızlar yani doktor kapali tupten tekrar dış gebelik olusabilir dedi hic yaşayan var mi kapali tüpten dis gebelik yasayan???
Kaç ay denediniz gebe kalana dek?ben varım benim gecen sene ameliyatla sol tüpüm alındı şuan hamileyim inşallah sende hamile kalırsın en kısa zamanda
Canım benim benimde tektupu sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler ikiay sonra hamile oldum 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi bir ay sonra regli oldum yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geliyor du süt gibi ağrı başladı yakar gibi sağ alt bölgeye anlık vurduyordu doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum hayırlısi Allah dan şansımı deneyecegimBende yeni üye oldum arkadaşlar sol tüpüm tıkalı dis gebelikten dolayi sag tupten gebelik sansim var bu ay ilk defa yumurtalik takibi için kontrole gittim sol yumurtalik 12mm olmuş 22 olunca catlar dedi. Ayrica pko hastasiyim ama göremedi enterasan sol olmuyor bana sagdan yumurtladigim zaman oluyor nisanda umutlar
Hiç umudunu yitirme benim sol yumurtalık rahme yapışık sağda 2 tane kocaman kist vardı doktor hep sağdan umut etti sol çalışmaz dedi. İlk denemede başarılı olmayabilir zor olur ama imkansız değil dedi ama soldaki yumurta ilk denemede dollendi şimdi 4 aylık tosunum var :)Bende yeni üye oldum arkadaşlar sol tüpüm tıkalı dis gebelikten dolayi sag tupten gebelik sansim var bu ay ilk defa yumurtalik takibi için kontrole gittim sol yumurtalik 12mm olmuş 22 olunca catlar dedi. Ayrica pko hastasiyim ama göremedi enterasan sol olmuyor bana sagdan yumurtladigim zaman oluyor nisanda umutlar
Maşallah suphanallah rabbim bağışlasın korusun inşaallahHiç umudunu yitirme benim sol yumurtalık rahme yapışık sağda 2 tane kocaman kist vardı doktor hep sağdan umut etti sol çalışmaz dedi. İlk denemede başarılı olmayabilir zor olur ama imkansız değil dedi ama soldaki yumurta ilk denemede dollendi şimdi 4 aylık tosunum var :)
Allah'ım kucağıniza almayı nasip etsin inşallah rabbim korusunSol tupumde bir sorun yok. Sol yumurtaligimdada bir sorun yok ama hep sag yumurtam catliyor. Ilk denedigim ay dada hamile kaldim
Cook geçmiş olsun canim Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah seninde hepimizinde hayırlı haberlerini alip buradan konuşuruzCanım benim benimde tektupu sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler ikiay sonra hamile oldum 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi bir ay sonra regli oldum yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geliyor du süt gibi ağrı başladı yakar gibi sağ alt bölgeye anlık vurduyordu doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum hayırlısi Allah dan şansımı deneyecegim
Rabbimden dilerim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tekrar tekrar nasip etsin inşallah inşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?