Tek tuple hamile kalanlar

Peki neden korunuyoduz istemiyomuydunuz yoksa sorun falanmı vardı

Sol tupumde bir sorun yok. Sol yumurtaligimdada bir sorun yok ama hep sag yumurtam catliyor. Ilk denedigim ay dada hamile kaldim

Allah kucagina almayi nasip etsin sen nezmandir deniyosun ve nekadrlık hamilesin

Sol tupumde bir sorun yok. Sol yumurtaligimdada bir sorun yok ama hep sag yumurtam catliyor. Ilk denedigim ay dada hamile kaldim
Allah bebegini sana bağışlasın canım benim göz aydınları diliyorum sana.ne guzel bir duygudur annelik.sapasağlam al kucağına insallah

Kızlar gunaydin benimde sol tüpüm kapalı sag tüpüm açık (( kapali tüpten gebelik oluşur mu kızlar yani doktor kapali tupten tekrar dış gebelik olusabilir dedi hic yaşayan var mi kapali tüpten dis gebelik yasayan???

Benim sağ tüpüm rahim girişinden kapalıydı hamilelik imkansızdı ama oradan dış gebelik oluştu sağı tamamen aldılar..yani kapalı olanda maalesef risk var...

Offf cok geçmiş olsun canim aradigim cevap tamda buydu teşekkür ederim. Benim de sol tüpüm tikali ekimde dis gebelik gecirdim tedavisiz kendiliginden sonlandi 562 le farkettik benim korkum kapali olan tarafta tekrar döllenme gerceklesip tupe yapısırsa

Geçmiş olsun arkadaşm peki doktorun sana açilabilir falan dedimi ?

Teşekkür ederim canim yok hicbirsey demedi tek tup yeter dedi sagdan yumurtladiginda gebelik düşünürsun dedi korkum kapali taraftan tekrar dis gebelik oluşması

He bnde rahim filmi cktirdim sag taraf kpalı sol tarafm acık doktrum 1taraflada cocuk olur dedi adetn 5gnu gtcm yumurtalk tkibi için ınsallh iyi hberler alirz hpimiz

Rahim filminden sonra kontrole giden varmı yumurtalik takibi icin

Bende yeni üye oldum arkadaşlar sol tüpüm tıkalı dis gebelikten dolayi sag tupten gebelik sansim var bu ay ilk defa yumurtalik takibi için kontrole gittim sol yumurtalik 12mm olmuş 22 olunca catlar dedi. Ayrica pko hastasiyim ama göremedi enterasan sol olmuyor bana sagdan yumurtladigim zaman oluyor nisanda umutlar

Canım benim benimde tektupu sol tüpü rahimden ayırdılar bağladılar çünkü hidroselpenk vardı enfeksiyon dan kislesmis rahime akıyor muş rahimide temizlediler ikiay sonra hamile oldum 8 haftalık kürtajla alındı bebeğimin kalp atışları alınmadi bir ay sonra regli oldum yumurtlama günlerimde sıvı beyz akinti geliyor du süt gibi ağrı başladı yakar gibi sağ alt bölgeye anlık vurduyordu doktora gittim enfeksiyon tedavisi verdi enfeksiyon ve mikroskopik kurutucu ilaç verdi fitil ve ağrı kesici ilaç verdi kullanıyorum hayırlısi Allah dan şansımı deneyecegim
Rabbimden dilerim tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş birakmasin tekrar tekrar nasip etsin inşallah inşallah güzel haberlerini alırız

Hiç umudunu yitirme benim sol yumurtalık rahme yapışık sağda 2 tane kocaman kist vardı doktor hep sağdan umut etti sol çalışmaz dedi. İlk denemede başarılı olmayabilir zor olur ama imkansız değil dedi ama soldaki yumurta ilk denemede dollendi şimdi 4 aylık tosunum var :)

Maşallah suphanallah rabbim bağışlasın korusun inşaallah

Cook geçmiş olsun canim Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah seninde hepimizinde hayırlı haberlerini alip buradan konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…