- Konu Sahibi Sonneschein
-
Ayy inan içimde bir kıpırtı oldu ne guzel senin adina cokk sewindimHiç umudunu yitirme benim sol yumurtalık rahme yapışık sağda 2 tane kocaman kist vardı doktor hep sağdan umut etti sol çalışmaz dedi. İlk denemede başarılı olmayabilir zor olur ama imkansız değil dedi ama soldaki yumurta ilk denemede dollendi şimdi 4 aylık tosunum var :)
Amin canım sağ ol darısı tez zamanda isteyenlerin başına olsunMaşallah suphanallah rabbim bağışlasın korusun inşaallah
Sağ ol canım ... Rabbim sana da tez zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinAyy inan içimde bir kıpırtı oldu ne guzel senin adina cokk sewindimallah size bagislasinn yavrunuzu benimde sagdan yumurtladigimda gebelik sansim var soldan yumurtladiginda iliski olursa dis gebelik tekrarlama riskim fazlaymis bu ay sag kasigim agriyinca sagdan umitliydim ama malesef hayaller fora saglik olsun gec olsun guc olmasin
Aminm canim isteyen herkese insallahSağ ol canım ... Rabbim sana da tez zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
İnşallah canım benim sabırla duayla gelecek bebeğimizCook geçmiş olsun canim Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah seninde hepimizinde hayırlı haberlerini alip buradan konuşuruz
Insallah canimİnşallah canım benim sabırla duayla gelecek bebeğimiz
Kızlar selam benim de dış gebelik sebebiyle Ağustos'ta sağ tüpüm alındı. Şimdi 3 aydır yeniden deniyoruz. Umarım sağlıklı bebişlerimiz olur en kısa sürede...[/QUOTE umarim en kisa sürede gebe kalirsin canım peki yumurta takibi yaptirdin mi
Ameliyattan sonra yaptırmadım. Yumurta akıntılarımı görüyorum ama hangi taraftan atıldığını bilmiyorum tabi. Aslında dış gebelik yüzünden öyle çok gittimki doktora artık bıktım. Allah nasip ederse olurİnsallah en kisa sürede saglikli gebelik yaşarsın peki yumurta takibi yaptirdin mi?
Bende ekim kasım ayinda yaşadım aralikta ilk adetle bitti korunma sürem 3 ay bu ay güya calismalara baslayacaktik ama soldan yumurtladim korkum o ki sagdan yumurtlayamamak Allah bilir tabi varsa kismette yasariz bende cok gittim doktora her ay en az 2 kere gidiyordum esim bile bikmisti ha yine hep gidiyirum o ayrıAmeliyattan sonra yaptırmadım. Yumurta akıntılarımı görüyorum ama hangi taraftan atıldığını bilmiyorum tabi. Aslında dış gebelik yüzünden öyle çok gittimki doktora artık bıktım. Allah nasip ederse olur
Sol tüpün alındı sanırım, geçmiş olsun. Sağdan da illaki yumurtlarsın. Senin yaptığın daha mantıklı bence yani yumurta takibi yaptırmak. Aklıma yattı. Benim ameliyattan beri 7. ayım bu. Üşenmezsem ben de önümüzdeki ay doktora gidip yumurta takibi yaptırayım.Bende ekim kasım ayinda yaşadım aralikta ilk adetle bitti korunma sürem 3 ay bu ay güya calismalara baslayacaktik ama soldan yumurtladim korkum o ki sagdan yumurtlayamamak Allah bilir tabi varsa kismette yasariz bende cok gittim doktora her ay en az 2 kere gidiyordum esim bile bikmisti ha yine hep gidiyirum o ayrı
Ben 3 ay kadar korundum ama bir yılı geçmesine rağmen değişen bir şey yokMerhabalar polikistik over hastasiyim 10 aylik deneme sonunda hamile oldugumu ogrendim tabi dunyalar benim oldu ama mutlulugum kisa surdu degerim 11500 du doktor 4_5 haftalik dedi acilde ogrenmistim 1 hafta daha bekliyeyimde doktora oyle gidiyim kalp seslerinide duyarim diye dusundum ama nasip olmadi pazartesi doktora gidicektim kutlama icin cumartesi yemekteyken birden bir agri saplandi hemen hastaneye kostuk tahliller ultfasonlar derken dis gebrlik oldugunu ve ic kanama gecirdigimi soyleyip apar topar ameliyata alindim acik ameliyat ve sol tupum alindi doktor yumurtalikta ve diger tupte sorun yok dedinormal yolla hamile kalabilirsin dedi ama basta korunma suresi 3 ay demis esime ancak bana 6 ay dedi sizler ne kadar korundunuz benim durumumu yasayan var mi acaba korkularim var
Rabbim en kisa zamanda nasip etsin insallah canim cok zor surec simdiden psikolojim alt ust oldu ne yapcam bilmiyorum Rabbim gonlumuzdekini hayirla nasip etsin insBen 3 ay kadar korundum ama bir yılı geçmesine rağmen değişen bir şey yok
Canım bana Dr 3 ay korunma verdi ama ben dış gebelik teşhisiyle 2 doz metotreksat olmuştum ardından iç kanamayla sağ tüpüm alındı. 2 ayrı Dr la görüştüm 3 ay dediler iğne sebebiyle çünkü bu iğneler düşük doz kemoterapi iğnesi 3 ay korundum. 9 aydır tık yok. 2 ay daha bekleyip Eylül de klomen tedavisi alacağım. Sana da çok geçmiş olsunMerhabalar polikistik over hastasiyim 10 aylik deneme sonunda hamile oldugumu ogrendim tabi dunyalar benim oldu ama mutlulugum kisa surdu degerim 11500 du doktor 4_5 haftalik dedi acilde ogrenmistim 1 hafta daha bekliyeyimde doktora oyle gidiyim kalp seslerinide duyarim diye dusundum ama nasip olmadi pazartesi doktora gidicektim kutlama icin cumartesi yemekteyken birden bir agri saplandi hemen hastaneye kostuk tahliller ultfasonlar derken dis gebrlik oldugunu ve ic kanama gecirdigimi soyleyip apar topar ameliyata alindim acik ameliyat ve sol tupum alindi doktor yumurtalikta ve diger tupte sorun yok dedinormal yolla hamile kalabilirsin dedi ama basta korunma suresi 3 ay demis esime ancak bana 6 ay dedi sizler ne kadar korundunuz benim durumumu yasayan var mi acaba korkularim var
Tesekkur ederim canim sanada cok gecmis olsun yasadiklarimiz ilk ve son olsun ins saglikli gebelikler saglikli evlatlar nasip etsin AllahimCanım bana Dr 3 ay korunma verdi ama ben dış gebelik teşhisiyle 2 doz metotreksat olmuştum ardından iç kanamayla sağ tüpüm alındı. 2 ayrı Dr la görüştüm 3 ay dediler iğne sebebiyle çünkü bu iğneler düşük doz kemoterapi iğnesi 3 ay korundum. 9 aydır tık yok. 2 ay daha bekleyip Eylül de klomen tedavisi alacağım. Sana da çok geçmiş olsun
Cok teşekkür canim bende gecmise bakmasaydim geçmiş olsun yazdığını goremeyecektim
Benim dış gebeligim kendiliğinden sonlandı kurtaj igne vs.hicbirsey olmadi 3 ay korundum hicbirsey olmadigi halde 2016 12 aralikta tamamen sonlandı beta 0 oldu yani nisan ayinda korunmadim mayista hamile olduğumu öğrendim o da kimyasal oldu geçen ay istemli korundum (haziran ayi) bu ay bakalim ne olacakMerhabalar polikistik over hastasiyim 10 aylik deneme sonunda hamile oldugumu ogrendim tabi dunyalar benim oldu ama mutlulugum kisa surdu degerim 11500 du doktor 4_5 haftalik dedi acilde ogrenmistim 1 hafta daha bekliyeyimde doktora oyle gidiyim kalp seslerinide duyarim diye dusundum ama nasip olmadi pazartesi doktora gidicektim kutlama icin cumartesi yemekteyken birden bir agri saplandi hemen hastaneye kostuk tahliller ultfasonlar derken dis gebrlik oldugunu ve ic kanama gecirdigimi soyleyip apar topar ameliyata alindim acik ameliyat ve sol tupum alindi doktor yumurtalikta ve diger tupte sorun yok dedinormal yolla hamile kalabilirsin dedi ama basta korunma suresi 3 ay demis esime ancak bana 6 ay dedi sizler ne kadar korundunuz benim durumumu yasayan var mi acaba korkularim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?