Hayırlı olsun hamileliğin cnm belirtin neydi ben de hem adenomyosis hem pko hastasıyım ayrıca tek tüpüm kapali4 yılın sonunda 2 tüp bebek bir dış gebelikten sonra tek tüple kendiliğinden geldi bebişimiz. Sakın ümitsiz olmayın sabır ve dua herşeyin çaresi. Rabbim zamanı gelince veriyor en büyük nimeti. Çok şükür
Teşekkür ederim:) aslında pek bi belirtim yoktu. Ben de prolaktin yüksek olduğu için bebeğim olmuyordu. Bu ay adetimi bekleyip ölçüm yaptıracaktım. Hiç korunmuyorduk ama olmuyor diye beklemiyordukta. Adet günümden önce grip oldum. Halsizlik uyku baş dönmedi falan vardı sadece. Hastalığa bağladım hep ama içime de doğdu bişeyler ilaç kullanmadım hiç. Adet günümden önce evde test yapıp öğrendim benHayırlı olsun hamileliğin cnm belirtin neydi ben de hem adenomyosis hem pko hastasıyım ayrıca tek tüpüm kapali
Çok teşekkür ederim:) keşke önerebileceğim bişey olsaydı ama hiç beklemediğimiz olmayacak artık heralde deyip kendi haline bıraktığımız bi anda geldi. İnşallah en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbimTebrikler sağlıklı bir şekilde kucağına al büyüt inşaallah. Benim de tek tüp kapalı. Önerebileceğin bir şey var mı?
Amin inşallah. En hayırlı zaman da isteyen herkesin önce göbüşü sonra kucağı dolsun inşallahHayırlı olsun canım kucağına almayı nasip etsin rabbim. Darısı başımıza insallah
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de dış gebelikte alındı tüpüm. Ama rabbim nasip ettikten sonra tek çift farketmiyormuşTebrikler allah kucagına almayı nasip etsin bende tek tuple kendilignden hamile kaldım dıs gebelikten alınmıstı tupum
Benim 6 ay sonra oldu. Ama hangi taraftan hamile kaldım bilmiyorum. Onu nasıl öğrendin ki :)Benim de dış gebelik sonucu sol tüpüm alınmıştı. 3 ay sonra sol taraftan hamile kaldım.
doktoruna sorarsan söylüyor. ben ilk muaynede öğrenmiştimBenim 6 ay sonra oldu. Ama hangi taraftan hamile kaldım bilmiyorum. Onu nasıl öğrendin ki :)
Evet aynen oyle umudu kaybetmemek lazm:)Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de dış gebelikte alındı tüpüm. Ama rabbim nasip ettikten sonra tek çift farketmiyormuş
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah4 yılın sonunda 2 tüp bebek bir dış gebelikten sonra tek tüple kendiliğinden geldi bebişimiz. Sakın ümitsiz olmayın sabır ve dua herşeyin çaresi. Rabbim zamanı gelince veriyor en büyük nimeti. Çok şükür
Bi sorayım bakalım ben de muayeneye gidince:)doktoruna sorarsan söylüyor. ben ilk muaynede öğrenmiştim
Amin inşallah. Allah isteyen kim varsa kucağını doldursun inşallah :)Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
4 yılın sonunda 2 tüp bebek bir dış gebelikten sonra tek tüple kendiliğinden geldi bebişimiz. Sakın ümitsiz olmayın sabır ve dua herşeyin çaresi. Rabbim zamanı gelince veriyor en büyük nimeti. Çok şükür
Amin Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah'tan ümit kesilmez. O kadar tedavi oldum acı çektim ama hep eşime bizim bebeğimiz kendiliğinden gelecek diyordum. Çok şükür zamanı gelince rabbim nasip etti. İnşallah en hayırlı zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün kucağınızı doldursunTebrik ediyorum hamişler.. inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız.. Ocak ayında dış gebelikten sağ tüpüm alındı..Bizlere de umut oluyorsunuz.. İnşallah bekleyen herkese Allahım nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?