Tek tüple hamileyimmm :)

Hayırlı olsun hamileliğin cnm belirtin neydi ben de hem adenomyosis hem pko hastasıyım ayrıca tek tüpüm kapali

Tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağına al büyüt inşaallah. Benim de tek tüp kapalı. Önerebileceğin bir şey var mı?

Hayırlı olsun canım kucağına almayı nasip etsin rabbim. Darısı başımıza insallah

Hayırlı olsun hamileliğin cnm belirtin neydi ben de hem adenomyosis hem pko hastasıyım ayrıca tek tüpüm kapali
Teşekkür ederim:) aslında pek bi belirtim yoktu. Ben de prolaktin yüksek olduğu için bebeğim olmuyordu. Bu ay adetimi bekleyip ölçüm yaptıracaktım. Hiç korunmuyorduk ama olmuyor diye beklemiyordukta. Adet günümden önce grip oldum. Halsizlik uyku baş dönmedi falan vardı sadece. Hastalığa bağladım hep ama içime de doğdu bişeyler ilaç kullanmadım hiç. Adet günümden önce evde test yapıp öğrendim ben

Tebrikler sağlıklı bir şekilde kucağına al büyüt inşaallah. Benim de tek tüp kapalı. Önerebileceğin bir şey var mı?
Çok teşekkür ederim:) keşke önerebileceğim bişey olsaydı ama hiç beklemediğimiz olmayacak artık heralde deyip kendi haline bıraktığımız bi anda geldi. İnşallah en hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim

Tebrikler allah kucagına almayı nasip etsin bende tek tuple kendilignden hamile kaldım dıs gebelikten alınmıstı tupum
Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de dış gebelikte alındı tüpüm. Ama rabbim nasip ettikten sonra tek çift farketmiyormuş

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrik ediyorum hamişler.. inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız.. Ocak ayında dış gebelikten sağ tüpüm alındı..Bizlere de umut oluyorsunuz.. İnşallah bekleyen herkese Allahım nasip eder

Tebrik ediyorum hamişler.. inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız.. Ocak ayında dış gebelikten sağ tüpüm alındı..Bizlere de umut oluyorsunuz.. İnşallah bekleyen herkese Allahım nasip eder
Allah'tan ümit kesilmez. O kadar tedavi oldum acı çektim ama hep eşime bizim bebeğimiz kendiliğinden gelecek diyordum. Çok şükür zamanı gelince rabbim nasip etti. İnşallah en hayırlı zamanda sizin de yüzünüzü güldürsün kucağınızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…