Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TEK TÜPLÜ , YARIM RAHİMLİ BAYANLARIN PAYLAŞIM ALANI
Bu durumda olduğunu doğum yaparken ogrenenler bile varmis arastirmalarima gore. Burdaki doktorum kapali bi ameliyatla genişletilebilir dedi ama asil doktorum bakalim nediycek
Ben ilk defa boyle bisey duydum dogustan boyle olusmus rahmin dedi dunyam yikildi sanki normLde genetik testlerimi bekliyordum ama asil sorun ortaya cikti sanirim Çarşamba kendi doktoruma gidicem bakalim ne diycek hayirli haberler aliriz insalah
Ilk duyunca böyle oluyorsun ama çok insan var bizim gibi 5 tanr doğuran bilr var[/QUOTE
İste boyle seyler de duyuyorum kafam karisik dusuklerimin sebebi bumu acaba ama farkinda olmayanlar bile var. Rabbim isteyen herkese nasip eder insallah
bu ay klomen tedavisi gördüm dr bana tek tüpün 2 taraftanda yumurtayı yakalayabileceğini söyledi o yüzden 2 yumurtalıktaki büyüklüklere dikket etti . bunu önceden de duymuştum ama bu dr bana çok güven verdi şüphesiz inandım :)
bu ay klomen tedavisi gördüm dr bana tek tüpün 2 taraftanda yumurtayı yakalayabileceğini söyledi o yüzden 2 yumurtalıktaki büyüklüklere dikket etti . bunu önceden de duymuştum ama bu dr bana çok güven verdi şüphesiz inandım :)
Klomen kullandım canım takip istedim düzgün şekilde 2. Defa kullanmış olacam. 3 yumurta vardı ama sağdakiler iyiydi sol açık olan taraf bekliyorum bakalım ne olcak