benim kesede bebek görülmedi.doktor boş gebelikten şüpheleniyor birkaç gün daha bekleyip daha sonra yine keseyi boş görürsek kürtaj yaparız dedi.çok üzücü ama inş. tekrar hemen hamile kalırım.Allahım bütün evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı ve sağlıklısın dan versin.
Canim benim ya,Doktora gittinmi,durumun nedir,bazen gec yumurtlama oluyor ve dolayisiylada bebekte gec gözüküyor,insallah öyledir..bebegini görmüssündür..Insallah bir sorun yoktur..bize gelismeleri yaz..Insallah güzel seylar yazarsin bize..
arkadaşlar benim sağ tüpüm açık sol tüpüm tıkalı eşimdede birazda olsa problem var şimdi ne gibi süreç izlenir ve tek tüple doğal yoldan hamile kalan varmı ???CADIARZU
Canim benim ya,Doktora gittinmi,durumun nedir,bazen gec yumurtlama oluyor ve dolayisiylada bebekte gec gözüküyor,insallah öyledir..bebegini görmüssündür..Insallah bir sorun yoktur..bize gelismeleri yaz..Insallah güzel seylar yazarsin bize..
artık düşük yaptım.inş.RABBİM en kısa zamanda tekrar sağlıklısın dan versin bütün evlat sahibi olmak isteyenlere.
teşekkür ederim canım.sanada çok geçmiş olsun.ALLAH inşallah doğal yoldan en kısa sürede hamile kalmayı nasip etsin.sana ve bütün çocuk sahibi olmak isteyenlere.KADINLAR KULÜBÜNDEKİ BEBEK İSTEYEN HERKESE...canım çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın inşallah.benim de iki tüpümde sorun var.ayrıca uterus bicornis tim.lap ve his ameliyatı oldum.anomali düzeltildi ama tüplerin biri hasarlı diğerinde yapışıklık varmış ve açılmaya çalışılmış.yani böyle açıklama yapıldı net birşey de söylemiyorlar.şu an nekahat dönemindeyim.bakalım ne olacak ama dr direkt tüp bebek dedi.umarım herkes kendiliğinden rahatça hamile kalır ve bebeklerini kucağına alır tez vakit..AMİN..
benım tek tupum tıkalı laparaskopı yaptımadım klomen ve asılama tedavısı oldum gebe kalamadım gecen hafta tup bebeğe basladım hayırlısı
ben 33 yainda 3 yilik evliyim agostosta 1 kimyasal gebelik yasadim ve 3 ay evel yapilan arastirmada sol tüp kapali cikti..doktor hamile kalabilirsin dedi.1 yil bekleyecegim olmazsa tüp yada asilama yapilacak..tek tüple hamile kalan varmi acaba.
merhaba arkadaşlar.ben bicornis diye yatıp septum ve tüplerden biri hasarlı biri tıkalı çıkıp ameliyatta septumu alınan tüplerinden birindeki yapışıklık temizlenen ancak diğerinde hasar olduğu söylenen bir garip hastayımtabi bu açıklamayı asistan dr yapmıştı ve içim rahat etmedi ameliyatı yapan prof tan muayene için randevu aldım ve gittim. herşeyi anlattım yaşadığım hayal kırıklığını o asistan dr un ameliyatımın kötü geçtiğini söylediğini psikolojimin bozulduğunu herşeyi söyledim.eşim de çok sinirliydi ve o da aynı şeyleri söyledi.neyse.ben ameliyat dvd ni izleyip arayıp bilgi vereceğim sana dedi ve ertesi günü aradı.ve tüplerimdeki yapışıklıkların temizlendiğini ve her ikisinin de açık olduğunu söyledi.şimdiiiiiiii bu nedir arkadaşlar kalkıp koskoca prof a ya arkadaş madem böyleydi neden asistan öyle söyledi diyceeem diyemedim dilim tutultu.yada asistanın dediği doğruysa prof neden ikisi de açık görünüyor dedi onu hiç anlayabilmiş değilim yani karışık olan kafam iyice laçka oldu.sadece duymak istediğimi duymak için okadar para bayılmış gibi hissediyorum kendimi.off artık takmamaya çalışacağım elimden geleni yaptım bakalım kürleri tamamlayayım artık Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.....
ben 33 yainda 3 yilik evliyim agostosta 1 kimyasal gebelik yasadim ve 3 ay evel yapilan arastirmada sol tüp kapali cikti..doktor hamile kalabilirsin dedi.1 yil bekleyecegim olmazsa tüp yada asilama yapilacak..tek tüple hamile kalan varmi acaba.
canım yaa gözünaydın benimde aynı senin gibi sorunum var msjı yazalı ne kadar oldun bilmiyorumm ama nasıl hamile kaldın bitkisel bişeyler denedinmii inşşlh banada ümit olursunn
kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende mart ayında dış gebelik ameliyatı oldum.sağ tüpümü aldılar.tek tüp kaldı anlicanız.doktor olur ditor doğal yolla ama benim hiç umudum yokkk(((
Doğuştan tek tüplü ve tek yumurtalıklıyım
Arkadaşlar bu topiği yeni gördüm ve hemen yazmak istedim sizin tüplerinizden biri tıkalı ama en azından var ve laparoskopi ile açılma ihtimali var.Benim sadece sol tüpüm ve sol yumurtalığım var.
Amaaaaa buna rağmen şuan 6 haftalık HAMİLEYİİİİİM
Sakın üzülmeyin tamam mı bir de beni düşünün 1 sene olmadı sonunda doktora gittim hsg çektirdim öyle öğrendik şubattan beri birçok şey yaşadım son 2 aydır yumurtlama takibi yaptırdım önemli olan yumurtluyo olabilmek ve eğer bir tüpünüz açıksa zayıf da olsa seyrek de olsa muhakkak yumurtluyosunuzdur.Kadınlar her ay yumurtlamazmış zaten.Ben doktor takibinde yumurtlamama baktırdım sadece yumurtlamayı arttırıcı bir ilaç kullandım ve incir kürü yaptım ve o ay hamile kaldım.Moralinizi bozmayın tek tüpünüz olsa bile hamile kalabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?