Konuşun üstünden çok geçmiş ama hamilelik tarihini görünce yazmak istedim Benimde sağ tüpüm tıkalı ne kdr zamnda hamile kaldınız ve bebeğinizin cinsiyetini sorabilirmiyim yazarsanız bizede umut olsunkızlar bende yeni katıldım aranıza.bende mart ayında dış gebelik ameliyatı oldum.sağ tüpümü aldılar.tek tüp kaldı anlicanız.doktor olur ditor doğal yolla ama benim hiç umudum yokkk(((
Merhaba doğurdunuz mu? Nasıl hamile kaldınız. ?kızlar bende yeni katıldım aranıza.bende mart ayında dış gebelik ameliyatı oldum.sağ tüpümü aldılar.tek tüp kaldı anlicanız.doktor olur ditor doğal yolla ama benim hiç umudum yokkk(((
Ark öğle düşünmeyin hayatta ne mucizeler oluo sadece inanin ve inancınizi kaybetmeyin dua edin sabır isteyin allahtan derdi veren de o derman veren de oMerhaba doğurdunuz mu? Nasıl hamile kaldınız. ?
Bence korunmayi birak. Hep dış gebelik olmaz. Het zaman gece yaşanmaz. RahatlaArkadaşlar benim korunma süren aralıkta dolcak korunmayı birakcam yine dış gebelik olurmu napsam bilmiyorum bi kere dış gebelik yaşadım bidaha yasarmiyim benim durumumda olan varmı...
Arkadaşlar benim korunma süren aralıkta dolcak korunmayı birakcam yine dış gebelik olurmu napsam bilmiyorum bi kere dış gebelik yaşadım bidaha yasarmiyim benim durumumda olan varmı...
Bebeğinizin cinsiyetini sorabilirmiyimDış gebelik geçirince bi kere ister istemez ya tekrarlarsa diye korku oluyo maalesef.Ama kafanızdan atmaya çalışın.Her sefer olucak diye bişi yok.Bn de geçirdm sağ tüpüm alındı sonra normal yolla hamile kaldım.inşallah hayırlı zamanda olur sizin de.
Bebeğinizin cinsiyetini sorabilirmiyim
Merhaba,benimde sol tüpüm tıkalı,sağ açık,eşiminde tahlilleri normalBen de yeni öğrendim sol taraftaki tüpün kapalı olduğunu. Doktor iğne tedavisi uygulayalım her iki tarafta da bir sürü yumurta oluşsun böyle şansımızı deneyelim dedi. Yarın değil ertesi sabah zeynep kamilde tüpler konusunda tecrübeli bir doktora gideceğim öneri üzerine.
Merhaba bayaa geçmiş ama bana umut oldun. Benim de bir tüp kapalı diğerinden aZ geçiş var. Hiç bir operasyon geçirmeden hamile mi kaldın yani?ben varımmmmmm.benım de sanırım sağ tüpüm tıkalıydı,diğerinde de yapışıklıklar vardı,dr laporoskopi dedi ama ben istemedim.çünkü tekrar tıkanıyomuş dıye duymuştum.kendı kendıne kalman zor tup bebek dene dedi.1 kere aşılama yaptırdım o da tutmadı ama aşılamadan hemen sonraki ay kendiliğmden hamıle kaldım.şu an 3 hatamız var doğuma beklıyoruz:)) darısı başına.tek tüple de pekela hamıle kalabirisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?