• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek uyku 1 saat

rhcp

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
371
197
628
Aksaray
Merhaba kızım 16 aylik normalde 2 kez birer saat uyuyordu ama simdi tek uykuya gectik 1saat 15 dk sonra uyaniyor bu sureyi nasil uzatacagimi bilmiyorum aksamlari zor oluyor:/ fikri olan var midir tesekkur ederim

Kızım 3 yaşında tek uykuya geçtikten sonra hep ortalama 1 saat uyudu. Şu an o bile yok daha az uyuyor. 3 saat uyuyanlara özendim hep. Çocuğun bünyesi bu kadar kabul ediyo sanırım bunu kabullenmekten başka çare yok

Benimki 12 aylık olduğundan beri tek uyku yapıyor ( şu an 20 aylık ) uykusu 1-3 saat arasında değişiyor genelde 1,5 saat falan uyuyor yani canı nasıl isterse öyle yapıyor açıkçası gece az uyuduysa daha çok uyuyor çok yorulduysa daha çok uyuyor gibi

Benimki 12 aylık olduğundan beri tek uyku yapıyor ( şu an 20 aylık ) uykusu 1-3 saat arasında değişiyor genelde 1,5 saat falan uyuyor yani canı nasıl isterse öyle yapıyor açıkçası gece az uyuduysa daha çok uyuyor çok yorulduysa daha çok uyuyor gibi
3 saati gorsem baya şaşırırdım herhalde😆normalde bile kisaydi uykumuz daha yeni bir saate cikmisti

Benim kizim da 14 aylik olacak 1 hafta sonra o da tek uyku yapiyor zar zor 45 dk uyuyor bir saati göremedik henüz.Aksam da 9 bucukta uyutuyorum ama saat basi hatta daha önce uyaniyor sabah 5 bucuk dedin mi de kalkiyor o kadar uykusuz nasil durabiliyor bilmiyorum 5 bucukta uyaninca bile öglen 1 den asagi uyumuyor

Benim kizim da 14 aylik olacak 1 hafta sonra o da tek uyku yapiyor zar zor 45 dk uyuyor bir saati göremedik henüz.Aksam da 9 bucukta uyutuyorum ama saat basi hatta daha önce uyaniyor sabah 5 bucuk dedin mi de kalkiyor o kadar uykusuz nasil durabiliyor bilmiyorum 5 bucukta uyaninca bile öglen 1 den asagi uyumuyor
Demin bir video izledim 3 aylik bebegim sabah uykusu 2 saat yazmis gunduz 3 saat uyuyanlar varmis ben bu uyku isinden oyle cok cektim korkudan 2.ye cesaret edemiyorum

Uyandığı zaman yanına girip yeniden uykuya geçirmeye çalışacaksınız bir süre sonra düzene girer ama hemen değil tabi. Oğlum 20 dk uyurdu uğraşa uğraşa 1.5 saat yapmıştım çok zor oldu

Bence tek uykuya yeni gectiginiz icin boyle. Zamanla uzayacaktir bizim oyle olmustu. Uyanmasindan biraz once yanina gidip pis pislarsaniz uyanmadan ikinci donguye gecmesi kolaylasir.

Merhaba kızım 16 aylik normalde 2 kez birer saat uyuyordu ama simdi tek uykuya gectik 1saat 15 dk sonra uyaniyor bu sureyi nasil uzatacagimi bilmiyorum aksamlari zor oluyor:/ fikri olan var midir tesekkur ederim
Benim kızım 2 yaşında hemen hemen sizin bebeginiz kadarken tek uykuya geçti o zamana kadar 45dknin üstünde hiç uyumamisti şuan min 1 buçuk saat uyuyor ama şöyle bişey var düşündüğümüzün aksine çok yorulursa gece uykusu azsa zor ve kısa uyuyor ilk başlarda 2 3 saat uyudugunda yandık gece nobetteyiz derdim ama tam aksi gece daha iyi uyuyor uzun uyudugunda mesela bazen gündüz uykusu yapmadığı oluyor o zaman gece bile 3 4 kez kalkıyor uyku saatlerine dikkat edin bence uyku düzeni nasıl

Back
X