• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek yaşayan kadının evine karşı cinsten arkadaşlarını ağırlaması.

kakaokafa

battı fishing, yan going. ♐
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.234
1.732
133
Merhabalar herkese,

Önceki bir konuda bahsetmiş olmalıyım, Mardin'e atandım bu yıl. Evimi kurdum, tek başıma yaşıyorum.
Benim sorum, geldiğim İstanbul ve diğer illerden de tanıdığım arkadaşlarla alâkalı. Benim her iki cinsten de arkadaşlarım var. İsterim ki gelen herkesi evimde, birkaç saatliğine de olsa ağırlayayım. Ancak komşuların kafa yapılarından emin değilim. Benim şahsi fikrim, geçici süreliğine de olsa oturmakta olduğum daireyi kiraladığım için ve apartmandaki kimseyi rahatsız etmediğim sürece evime gelen gidene kimsenin karışmaması gerektiğidir. Ancak pratikle düşünce her zaman uyuşmuyor. Özellikle bekâr kadınlarla ilgili yapılan dedikoduların fazlalığını hatırlatmama gerek yok sanırım. Bu konuda benimle aynı fikirde olan (ve benimle benzer şartlarda yaşayan) kullanıcıların yorumlarını ve eve gelen gidene karışıldığı zaman verdikleri tepkileri okumak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Bu konuyu açacak bir başlık bulamadığım için buraya yazdım. 🙃

Önce Elalem ne derse der umursamam deyip sonrasında kulağınıza gelen bir/iki dedikoduyu kafaya takıp yipranip günlerce uzulecekseniz karşı cinsten arkadaşlarinizla dışarıda bulusun bu sizin için daha iyi olur. Zaten arkadaşlarinizda bunu anlayışla karşılayacaktır. Önemli olan sizsiniz ve düşüncelerinizi hayatınızda uygulayabilme potansiyeliniz. 🌸

Önce Elalem ne derse der umursamam deyip sonrasında kulağınıza gelen bir/iki dedikoduyu kafaya takıp yipranip günlerce uzulecekseniz karşı cinsten arkadaşlarinizla dışarıda bulusun bu sizin için daha iyi olur. Zaten arkadaşlarinizda bunu anlayışla karşılayacaktır. Önemli olan sizsiniz ve düşüncelerinizi hayatınızda uygulayabilme potansiyeliniz. 🌸
Teşekkür ederim cevabınız için öncelikle. ☺️ Ben "elalemin ne dediğini umursamıyorum" düşüncesini gerçeğe uyarlamayı tercih ederim. Ki, geldiğimden beri eve hiçbir zarar vermedim. Hâlâ da düzen oturtmaya çalışıyorum. Kaldı ki, tadilatı doğru düzgün yapılmayan evi düşünecek en son kişi ev sahibi olabilir.

Back
X