- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Saol canım allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın derlerdi de bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordumAllah diğer bebeğini size bağışlasın canım çok üzüldüm inşallah sağlıkla hayırlısıyla doğar konuyla ilgili bilmiyorum ama inşallah bilen birileri çıkar
Amin canım benim yaşanmadan bilinmez ki canım rabbim sabır versin size inşallah sağlık versin bebeğineSaol canım allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın derlerdi de bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum
Sağlıklı Doğum yaptı mı acaba ?Benim eşimin yengesi anlatıyordu oda yaşamış cnm perinatoloji seni takip eder inş sağlıklı doğar cnm
Çocuk şimdi ilkokul 3 e gidiyor bunun ikizi vardı içimde öldü demişti bebek itmiş öyle anlattı ordan aklıma geldi.Sağlıklı Doğum yaptı mı acaba ?
Bizim de tek sorunumuz tek yumurta ikizi olması çift olsa sorun olmazdı dedi doktor. O yüzden tek yumurta ikizinden birini kaybedip diğerini sağlıklı kucağına alan kimseyi duymadım her yere yazdım ama yok zaten az görülen bi durummuşÇocuk şimdi ilkokul 3 e gidiyor bunun ikizi vardı içimde öldü demişti bebek itmiş öyle anlattı ordan aklıma geldi.
Allah razı olsun çok saolunRabbim yar ve yardimciin olsun insallah saglikla digerini kucagina alirsin dualarim seninle...
Arkadaşım çok üzüldüm ama güçlü olmak zorundasın . Sana şöyle söyleyeyim ben kendim ikİZmişim, ve ikizimi annemin karnında ayni senin gibi kaybetmişiz . Korkma , güçlü ol.şuan ki üzüntümü anlatamam Canımdan bi can gitti 19 haftalık kalbi durmuş bebeğimin.. diğer bebeğim de sağlıklı 22 haftalık ama sorun şu ki aynı plesentadan beslenmeleri idi dolaşımları aynı sağlıklı olanı etkileyebilir dendi...ne olacak bilmiyorum doktor üniversiteye sevk etti Pazartesi gideceğim. Lütfen böyle durumu yaşamış yada bildiği bişey varsa anlatabilir mi ? O kadar kötüyüm ki şuan iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var
Tek yumurta ikizi miydi canım ? Bu gün gittim perinatolojiye 34. Haftada alacak doktor gerçekten sizlerden duyduğum güzel mesajlar dualar sayesinde toparlandım. Doktor da olumsuz konuşmadı ama 5 te 1 etkileme olabilir o da kesin diyemem dedi her Doğum da olabilir bu dedi. Olumsuz konuşmadı doktorArkadaşım çok üzüldüm ama güçlü olmak zorundasın . Sana şöyle söyleyeyim ben kendim ikİZmişim, ve ikizimi annemin karnında ayni senin gibi kaybetmişiz . Korkma , güçlü ol.
8 aylık , zayıf bir bebek olarak doğmuşum . Ama bak 30 yaşında anne olmaya hazırlanan bir kadınım . Kendini salma , İnan bana eğer bebeğinin yiyecek yemeği , içecek suyu varsa o seninle kalacak
Allah razı olsun sizden gelen bu Mesajlar bile nasıl iyi geliyor banaCanim benim Allah yardimcin olsun insallah bebegini saglikla kucagina alirsin yurekten dua edicem sana
Evet canım bende tek yumurta ikiziydim :) korkma bak doktorda açıklamış . Herşey güzel olacakTek yumurta ikizi miydi canım ? Bu gün gittim perinatolojiye 34. Haftada alacak doktor gerçekten sizlerden duyduğum güzel mesajlar dualar sayesinde toparlandım. Doktor da olumsuz konuşmadı ama 5 te 1 etkileme olabilir o da kesin diyemem dedi her Doğum da olabilir bu dedi. Olumsuz konuşmadı doktor
Ay nasıl umut oldunuz iki gündür bir kişiyi bulamadım bu durumu yaşayan yada duyan. Kaçıncı haftada yada ayda kaybedilmiş... bize doktor beşte bir ihtimal var dedi zekayı etkilemesininEvet canım bende tek yumurta ikiziydim :) korkma bak doktorda açıklamış . Herşey güzel olacak
Ay nasıl umut oldunuz iki gündür bir kişiyi bulamadım bu durumu yaşayan yada duyan. Kaçıncı haftada yada ayda kaybedilmiş... bize doktor beşte bir ihtimal var dedi zekayı etkilemesinin
Mutluluktan ağlıyorum bu sefer de her satırını defalarca okudum... bebeğiminde 5 aylıkken kalbi durdu. Diğeri sağlıklı devam ediyor gelişiminde bi sorun görünmüyor inşallah rabbim onu bana bağışlar çok zor bi durum bu arada hiç kanama ağrım da olmadı şimdiye kadar ... rabbim sizin de bebeğinizi size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın :)Allah’a çok şükür üniversite mezunu , kendi işinin başında bir kadınım, zekamda hiç bir sorun yoksenin bebeğinde de olmayacak İnan bana. Çok emin değilim ama sanırım 5. Aymış .
Ki düşünün 30 sene önce ... doktorlar benim içinde tutunmaz düşecek demiş annem beni doğurana kadar kanaması hiç bitmemiş . Ama tam 8 aylık olduğumda (1.400 gr) doğmuşum :)
Bir kere bile anne sütü içememişim çünkü kuvvetim yokmuş. Ama bak ! Şimdi burdayım !
Sende böyle olacak demiyorum, emin ol o zaman ile bu zaman bile bir değil. Her şey güzel olacak İnanbebeğin sadece benim gibi biraz inatçı olacak , anneye sımsıkı tutunmuş
Mutluluktan da olsa çok ağlama , bebeğine stres yapma . Hayırlı güzel haberlerini , bebeğim Doğdu başlıklı konunu da bekliyoruz canım benim . Zaman çok çabuk geçecek, kendine de bebeğine de yapma stres . Allah hepimizin yardımcısı olsun sağolMutluluktan ağlıyorum bu sefer de her satırını defalarca okudum... bebeğiminde 5 aylıkken kalbi durdu. Diğeri sağlıklı devam ediyor gelişiminde bi sorun görünmüyor inşallah rabbim onu bana bağışlar çok zor bi durum bu arada hiç kanama ağrım da olmadı şimdiye kadar ... rabbim sizin de bebeğinizi size bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alın :)
Bebeğim doğduktan sonra sanırım açtığım konulardan bu da benim ikinci umut hikayem diye açacağım :) ilki oğlumdu doktor bana bugün umudun bitmediğini en iyi bilenlerdensin demişti haklı sanırım unutuyorum ilk gelen mucizem umudum oğlumduMutluluktan da olsa çok ağlama , bebeğine stres yapma . Hayırlı güzel haberlerini , bebeğim Doğdu başlıklı konunu da bekliyoruz canım benim . Zaman çok çabuk geçecek, kendine de bebeğine de yapma stres . Allah hepimizin yardımcısı olsun sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?