- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Canım benim ya çok saol çok mutlu oldum burada yazılanlar olmasa ben şuan daha kendime gelmiş değildim doktorlar ne dese desin insan bu durumu yaşamış duymuş birinden teselliyi daha çok önemsiyor benim için o kadar önemli ki busimdi yabanci forumlarda baktim ayni senin durumunda olan biri yazmis. en son bebeginin 4 aylik ve saglikli oldugunu guncellemis
https://community.babycenter.com/po...1_week_what_will_happen_to_the_surviving_baby
ne durumdasınız ne yaptınız çok merak ettim.Canım benim ya çok saol çok mutlu oldum burada yazılanlar olmasa ben şuan daha kendime gelmiş değildim doktorlar ne dese desin insan bu durumu yaşamış duymuş birinden teselliyi daha çok önemsiyor benim için o kadar önemli ki bu
Diğer bebeğim iyi şuan 25. Haftadayız 34. Haftada sezeryanla iki bebeği de alacaklar ultrason da bi sorun görünmüyor bebeğin kilo alımı vs. Önde hatta. Yüzde 20 beyni etkilenir deniyor ama artık buna takılmıyorum herşey rabbimden sağlıklı kucağına alan annelerle konuştum. Kader artık şuan tek korkum diğer bebeğimi de kaybetmek P Pelinimbenne durumdasınız ne yaptınız çok merak ettim.
yeni gördüm canım mesajını çok şükür şimdilik bi sorun yok inşallah sağlıcakla kucağıma alacağım oğlumu ama sanırım ben fazla etkilendim panik atak çıktı hafta sonu psikiyatre gideceğimMerhaba canım ben de konunu yeni gördüm nasılsınız bir sorun yoktur umarım.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ohh masallah canim Insallah saglikla kucagina alirsin yavrunuDiğer bebeğim iyi şuan 25. Haftadayız 34. Haftada sezeryanla iki bebeği de alacaklar ultrason da bi sorun görünmüyor bebeğin kilo alımı vs. Önde hatta. Yüzde 20 beyni etkilenir deniyor ama artık buna takılmıyorum herşey rabbimden sağlıklı kucağına alan annelerle konuştum. Kader artık şuan tek korkum diğer bebeğimi de kaybetmek P Pelinimbenbasbelasiyim
normal canım yaşadığın kolay bir durum değildi.. Rabbim diğer evladını sana bağışlasın.. içini ferahlatsın...yeni gördüm canım mesajını çok şükür şimdilik bi sorun yok inşallah sağlıcakla kucağıma alacağım oğlumu ama sanırım ben fazla etkilendim panik atak çıktı hafta sonu psikiyatre gideceğim
çıkmaz mı ya çok zor bir durum sağ salim gelsin bebeğiniz inşallah. Etkilenir diyenlere hiç takmayın o iş hiç belli olmaz anlaşılmaz. Olacaksa sebebe gerek bile yok. Dualarımız sizinle.yeni gördüm canım mesajını çok şükür şimdilik bi sorun yok inşallah sağlıcakla kucağıma alacağım oğlumu ama sanırım ben fazla etkilendim panik atak çıktı hafta sonu psikiyatre gideceğim
nim açtığım konulara bakarsanız nasıl il mucizemi kucağıma aldığımı görürsünüz size de umut olur eğer özelden yada Buradan isminizi söylerseniz Doğum zamanı size dua etmek isterim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir hiç umudunuzu kaybetmeyinEvladini sağ salım kucağına alacaksın canım öyle hissediyorum üzme kendini çok az kaldı bu güzel günlerin tadını çıkar az kaldı.Henuz anne değilim 19 aydır olamadim ama konunuzu takipteyim
Çok saolungeçmiş olsun.
Be
nim açtığım konulara bakarsanız nasıl il mucizemi kucağıma aldığımı görürsünüz size de umut olur eğer özelden yada Buradan isminizi söylerseniz Doğum zamanı size dua etmek isterim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir hiç umudunuzu kaybetmeyin
Gecmis olsun canım rabbim sabırlar versin bunu unutturacak baska acilar yasatmasin. En azindan biri yasiyor cok sukur insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin yavrununu.Seni cok iyi anliyorum canim bende 18 haftalik bebegimi kaybettim temmuzun ilk haftasi normal dogum yaptim acim gecmiyo unutamiyorum cok sukur bi oglum var ona sariliyorum hala hamile kalamadim tekrar kafama cok takiyorumşuan ki üzüntümü anlatamam Canımdan bi can gitti 19 haftalık kalbi durmuş bebeğimin.. diğer bebeğim de sağlıklı 22 haftalık ama sorun şu ki aynı plesentadan beslenmeleri idi dolaşımları aynı sağlıklı olanı etkileyebilir dendi...ne olacak bilmiyorum doktor üniversiteye sevk etti Pazartesi gideceğim. Lütfen böyle durumu yaşamış yada bildiği bişey varsa anlatabilir mi ? O kadar kötüyüm ki şuan iyi bişeyler duymaya ihtiyacım var
Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı çok zor... annelik gerçekten de bebek rahme düşünce oluyormuş. Kafana taktığın için bebek olmuyor en büyük etken takmak oluyor ben iki yıl hamile kalamadım ne zaman ki cenazemiz çıktı bizim o ay bebek işi askıya alındı o ay bir ilişki ile hamile kalmıştımGecmis olsun canım rabbim sabırlar versin bunu unutturacak baska acilar yasatmasin. En azindan biri yasiyor cok sukur insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin yavrununu.Seni cok iyi anliyorum canim bende 18 haftalik bebegimi kaybettim temmuzun ilk haftasi normal dogum yaptim acim gecmiyo unutamiyorum cok sukur bi oglum var ona sariliyorum hala hamile kalamadim tekrar kafama cok takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?