Tek yumurta ikizlerimden birini kaybettim

simdi yabanci forumlarda baktim ayni senin durumunda olan biri yazmis. en son bebeginin 4 aylik ve saglikli oldugunu guncellemis

https://community.babycenter.com/po...1_week_what_will_happen_to_the_surviving_baby
Canım benim ya çok saol çok mutlu oldum burada yazılanlar olmasa ben şuan daha kendime gelmiş değildim doktorlar ne dese desin insan bu durumu yaşamış duymuş birinden teselliyi daha çok önemsiyor benim için o kadar önemli ki bu

ne durumdasınız ne yaptınız çok merak ettim.

ne durumdasınız ne yaptınız çok merak ettim.
Diğer bebeğim iyi şuan 25. Haftadayız 34. Haftada sezeryanla iki bebeği de alacaklar ultrason da bi sorun görünmüyor bebeğin kilo alımı vs. Önde hatta. Yüzde 20 beyni etkilenir deniyor ama artık buna takılmıyorum herşey rabbimden sağlıklı kucağına alan annelerle konuştum. Kader artık şuan tek korkum diğer bebeğimi de kaybetmek P Pelinimben basbelasiyim

Merhaba canım ben de konunu yeni gördüm nasılsınız bir sorun yoktur umarım.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
yeni gördüm canım mesajını çok şükür şimdilik bi sorun yok inşallah sağlıcakla kucağıma alacağım oğlumu ama sanırım ben fazla etkilendim panik atak çıktı hafta sonu psikiyatre gideceğim

Ohh masallah canim Insallah saglikla kucagina alirsin yavrunu

normal canım yaşadığın kolay bir durum değildi.. Rabbim diğer evladını sana bağışlasın.. içini ferahlatsın...

çıkmaz mı ya çok zor bir durum sağ salim gelsin bebeğiniz inşallah. Etkilenir diyenlere hiç takmayın o iş hiç belli olmaz anlaşılmaz. Olacaksa sebebe gerek bile yok. Dualarımız sizinle.

Konuyu takipteyim. Hayırlı doğumlar diliyorum. bence hiçbişey olmayacak. topaç gibi fırlama bir bebeğiniz olacak. doktorlar her zaman en kötü ihtimali söyler. siz ferah kalın.

Saolun allah razı olsun hepinizden herşey allahtan ama nedense içim çok rahat.
Buraya bütün gelişmeleri yazarım Doğum şubatın ilk haftasına denk geliyor o zamana kadar bol bol dua edip tevekkül etmekten başka bişey elden gelmiyor.

Evladini sağ salım kucağına alacaksın canım öyle hissediyorum üzme kendini çok az kaldı bu güzel günlerin tadını çıkar az kaldı.Henuz anne değilim 19 aydır olamadim ama konunuzu takipteyim

Be
Evladini sağ salım kucağına alacaksın canım öyle hissediyorum üzme kendini çok az kaldı bu güzel günlerin tadını çıkar az kaldı.Henuz anne değilim 19 aydır olamadim ama konunuzu takipteyim
nim açtığım konulara bakarsanız nasıl il mucizemi kucağıma aldığımı görürsünüz size de umut olur eğer özelden yada Buradan isminizi söylerseniz Doğum zamanı size dua etmek isterim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecektir hiç umudunuzu kaybetmeyin

Hatırlıyorum canım konunun yorum yapmıştım üstünden 14 ay geçmiş gelen giden yok eşim ben ameliyat olduk bekliyoruz nasip canım

Gecmis olsun canım rabbim sabırlar versin bunu unutturacak baska acilar yasatmasin. En azindan biri yasiyor cok sukur insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin yavrununu.Seni cok iyi anliyorum canim bende 18 haftalik bebegimi kaybettim temmuzun ilk haftasi normal dogum yaptim acim gecmiyo unutamiyorum cok sukur bi oglum var ona sariliyorum hala hamile kalamadim tekrar kafama cok takiyorum

Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı çok zor... annelik gerçekten de bebek rahme düşünce oluyormuş. Kafana taktığın için bebek olmuyor en büyük etken takmak oluyor ben iki yıl hamile kalamadım ne zaman ki cenazemiz çıktı bizim o ay bebek işi askıya alındı o ay bir ilişki ile hamile kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…