Tek yumurta ikizlerimden birini kaybettim

Muhakkak rabbim ol derse hersey olur ne varsa kaderimizde onu yasicaz rabbim ne eylerse guzel eyler. Peki olen bebegin icin bi mudahele yapildimi surec nasil ilerlicekmis bundan sonra konunu takipteyim ve duacinim rabbim sag saglim evladina kavusmayi nasip etsin.

Hiç bir müdahale yapılmadı. Duruyor bebek sağ alt tarafıma büzüşmüş kalmış suyu bitmiş kafatası yapısı bozulmuş. Diğer bebek sağlıklı görünüyor yani perinatoloji doktoruna daha geçen gün gittim kilosu gayet iyi gelişimi önde dedi. Yani görünürde bi sorun görünmüyor. Ama işte bu durum bebeğin beynini etkileyebilir ama doktorum da sağlıklı alacaksın kucağına diyor çok umutlu konuşuyor bu da beni rahatlatıyor. Tabi ki de herşey allahtan rabbime emanet artık

Insallah canim allah in izniyle sag saglim alirsin kucagina sen rabbime guven tevekkul et rabbim herseyin en iyisini en guzelini bilir.

tek kese için bi bilgim yok ama bende 3 üz başladım. bırının kalbı kendinden 8. haftada durdu. kkızle devam ediyorum suan 27. haftaya girecegim herhangi bı sıkıntı olmadı. kalbı duran kese diğer iki keseye zarar vermedi. gelişimlerinde sıkıntı cıkmadı. ama işte benım ucuds ayrı keseydı. inşallah sorunsuz bır sekılde kavusursun bebeğine.

Benim de ayrı kesedelerdi fakat beslendikleri yer aynıydı tabi bebek de büyük olunca risk arttı

Allah kolaylik versin canım dogum yaptin mi nasilsin özelden adımı yazmıştım inşallah benim için dua etmissindir canım

Herkese merhaba biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı

Çok sevindim sizin adınıza Allahım sağlıklı uzun ömürler versin. Benim en büyük korkum tek yumurta ikiziydi. Allahım yardcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…