- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 39
- Konu Sahibi ervanazlim
-
Muhakkak rabbim ol derse hersey olur ne varsa kaderimizde onu yasicaz rabbim ne eylerse guzel eyler. Peki olen bebegin icin bi mudahele yapildimi surec nasil ilerlicekmis bundan sonra konunu takipteyim ve duacinim rabbim sag saglim evladina kavusmayi nasip etsin.Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı çok zor... annelik gerçekten de bebek rahme düşünce oluyormuş. Kafana taktığın için bebek olmuyor en büyük etken takmak oluyor ben iki yıl hamile kalamadım ne zaman ki cenazemiz çıktı bizim o ay bebek işi askıya alındı o ay bir ilişki ile hamile kalmıştım
Hiç bir müdahale yapılmadı. Duruyor bebek sağ alt tarafıma büzüşmüş kalmış suyu bitmişMuhakkak rabbim ol derse hersey olur ne varsa kaderimizde onu yasicaz rabbim ne eylerse guzel eyler. Peki olen bebegin icin bi mudahele yapildimi surec nasil ilerlicekmis bundan sonra konunu takipteyim ve duacinim rabbim sag saglim evladina kavusmayi nasip etsin.
Insallah canim allah in izniyle sag saglim alirsin kucagina sen rabbime guven tevekkul et rabbim herseyin en iyisini en guzelini bilir.Hiç bir müdahale yapılmadı. Duruyor bebek sağ alt tarafıma büzüşmüş kalmış suyu bitmişkafatası yapısı bozulmuş. Diğer bebek sağlıklı görünüyor yani perinatoloji doktoruna daha geçen gün gittim kilosu gayet iyi gelişimi önde dedi. Yani görünürde bi sorun görünmüyor. Ama işte bu durum bebeğin beynini etkileyebilir ama doktorum da sağlıklı alacaksın kucağına diyor çok umutlu konuşuyor bu da beni rahatlatıyor. Tabi ki de herşey allahtan rabbime emanet artık
Benim de ayrı kesedelerdi fakat beslendikleri yer aynıydıtek kese için bi bilgim yok ama bende 3 üz başladım. bırının kalbı kendinden 8. haftada durdu. kkızle devam ediyorum suan 27. haftaya girecegim herhangi bı sıkıntı olmadı. kalbı duran kese diğer iki keseye zarar vermedi. gelişimlerinde sıkıntı cıkmadı. ama işte benım ucuds ayrı keseydı. inşallah sorunsuz bır sekılde kavusursun bebeğine.
Rabbim yardımcınız olsun kuzum, saglıkla al kucagınaDoğumum başladı dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun canımDoğumum başladı dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin bebeğinizDoğumum başladı dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah sağsalim kavuşursunuz canım Allah yardımcınız olsunDoğumum başladı dualarınızı eksik etmeyin
allah yardimcin olsun canim bi an once saglicakla al kucagina insallahDoğumum başladı dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun inşallahDoğumum başladı dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yardımcı olsun inşallahDoğumum başladı dualarınızı eksik etmeyin
maşallah canım, sevindim sıkıntı olmamasına.Doğumu yaptım çok tatlı sapsarı bir bebeğim oldu 2450 gr doğdu şuan kuvözde ama iyi çok şükür
Maşallah canim Toparlar o üzülme sen dinlen üzme kendini nolurDoğumu yaptım çok tatlı sapsarı bir bebeğim oldu 2450 gr doğdu şuan kuvözde ama iyi çok şükür
Yok canım üzülmüyorum istediğim zaman gidip görüyorum maşallah çok iyi görünüyorMaşallah canim Toparlar o üzülme sen dinlen üzme kendini nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?