Tek yumurta ile tüp Bebek

Benim de basladigimizda doktor tek yumurta var dedi oda olgunlaşmamiş dedi. Tam tedaviye ara.verecekti ki 4 gun sonra.bidaha.kontrole gittim 3 tane daha gordu. Toplarken 4 toplandı 1i döllendi ve 1 adet yerlesti. Bugun 12. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Yumurta sayısı degil kalitesi onemli diyordu embryolog inanmıyordum. Bana hep diyordu birtane olsun biz ona yogunlaşalım
Hayırlı olsun ne güzel haber. Benimde iki yumurtam oluştu dün opu yapıldı. Biri döllenmiş. Kalitesi iyi görünüyor dedi embriyolog. Bakalım ne olacak

Inşallah yaa
Benim 3. Gün embryosu yerlestirildi. 5. Güne dayanamayabilir dedi Doktor o kadar ümitsiz konustu ki ben kesin tutmamıstir dedim. Üstüne bide ateşli grip oldum bu hafta 7. Gün idrar testi yaptim negatif çıkınca 2 gün ağladım en guzeli 12. Günü beklemekmiş. Embryolog az yumurta olunca ilaćlar daha cok etki ediyor daha guzel gelisiyorlar demsiti. Inş. senin de tutar.

Aynı gün transfer olmuşuz benimde tek embriyo inşallah gönlümüze göre olur 🥰
O zaman sizin de 11. Gün yaptiniz mi test?
Ayy pardon ya ben yanlış yere yazmışım 😂
Benim 15 ocakta oldu transfer .
Daha bugün 4. Günüm 3. Gün tek embriyo inşallah tutar size cok sevindim 🎈💗
Sizin de tutar inşallah. Erkenden test yapıp uzmeyin sakin kendinizi. 11. Günden önce çıkmıyor. 💙

Sizin de tutar inşallah. Erkenden test yapıp uzmeyin sakin kendinizi. 11. Günden önce çıkmıyor. 💙
İnşallah sadece adet sancısı gibi ince sızılar oluyor arada bir hiç yorum yapamıyorum ki .. inşallah tutunuyordur öyle düşünmeye çalışılyorum ne diyeyim Siz nasıl belirtiler yaşadınız

Kesinlikle o kadar bekliyoruz dayanamayıp erken yapıp kendinizi strese sokmayın. Stres en büyük düşmanımız özellikle bu dönemde ☺️☺️☺️

Kısslar yarın transfere çağırdılar. 3. Gün embriyosu tek yumurta. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım bende. Doktor 1. Kalite olduğunu söyledi.

İnşallah sadece adet sancısı gibi ince sızılar oluyor arada bir hiç yorum yapamıyorum ki .. inşallah tutunuyordur öyle düşünmeye çalışılyorum ne diyeyim Siz nasıl belirtiler yaşadınız
Ben önceki hamileligimi tamamen belirtisiz gecirdim. O yüzden belkide bunda da hic bisey hissetmiyorum sadece 7. Gun test yaptim negatif cikti ertesi gun kesin regl.geliyor dedim pembe akinti geldi 9. Regl başlangicinda olur ya tıpkı öyle

Kızlar bugün transfer in 6. Günü silik çizgi mi o 🥰

Eklentiler

• 65E14798-B3F9-49A9-84FB-B9194EC499A0.webp
    65E14798-B3F9-49A9-84FB-B9194EC499A0.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 210
Back
X