- 10 Şubat 2011
- 63
- 29
- 288
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun çok sevindim.Bende kan verdim bugün sonuç bekliyorum..
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugün öğrendim çok şükür bebişimiz var değerim 105 çıktı yarına yine kan vericem.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsinlerBugün öğrendim çok şükür bebişimiz var değerim 105 çıktı yarına yine kan vericem.Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.
Maşallah çok güzel sonucunKan değerim çıktı 11.gün 105, 13.gün 255.
10 gün sonra keseyi görmeye gidicem inşallah.Merakla bekliyorum![]()
Nilüfer sen ne zaman gideceksin kese görmeye.Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsinlerbenimde 170 den 2 gün sonra 398 olmuş
![]()
Yağmur senin kaçıncı günün.Kısslar yarın transfere çağırdılar. 3. Gün embriyosu tek yumurta. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım bende. Doktor 1. Kalite olduğunu söyledi.
Pazartesi günü inşallahNilüfer sen ne zaman gideceksin kese görmeye.
Aaa baya geçe vermiş doktor benim Pazartesi günü muhtemelen beta 2000 üstü olurKan değerim çıktı 11.gün 105, 13.gün 255.
Aaa baya geçe vermiş doktor benim Pazartesi günü muhtemelen beta 2000 üstü olurgerçi benimde bir hafta sonra olmuş oluyor
Ohhh maşallahKan değerim çıktı 11.gün 105, 13.gün 255.
7. Günüm zaman geçmiyor sankiiiiYağmur senin kaçıncı günün.
Şuan transferinin kaçıncı günündesin.ben bugün 15.günümdeyimAaa baya geçe vermiş doktor benim Pazartesi günü muhtemelen beta 2000 üstü olurgerçi benimde bir hafta sonra olmuş oluyor
İdrarda çıkabilir artık.güzel sonuçlar çıksın inşallah.7. Günüm zaman geçmiyor sankiiii
Pazar günü pruluton ve gonapeptyl yaptım iki doz yanıltır diye yapmıyorum bı de 3. Gün embriyosu. Bir taraftan da sonuçtan korkuyorum sanırım. Allah'ım sen korktugumuza uğratmaİdrarda çıkabilir artık.güzel sonuçlar çıksın inşallah.
Benimde 16. GünŞuan transferinin kaçıncı günündesin.ben bugün 15.günümdeyim
Onlar ne ilacı.ben progestan iğne,progestan kapsül,oksapar,estrofem kullanıyorumPazar günü pruluton ve gonapeptyl yaptım iki doz yanıltır diye yapmıyorum bı de 3. Gün embriyosu. Bir taraftan da sonuçtan korkuyorum sanırım. Allah'ım sen korktugumuza uğratma![]()
Pruluton tutunmaya yardım için. Gonopeptyl çatlatma iğnesi sanırım o niye bilmiyorum. Coraspin ve progestan da kullanıyorumOnlar ne ilacı.ben progestan iğne,progestan kapsül,oksapar,estrofem kullanıyorum