- 28 Eylül 2016
- 260
- 137
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim 1 yumurtayla hamile kaldim ve dogum yaptim oglum 62 gunluk ve yanimda uyuyor verene bin sukur umudunu sakin kaybetme hep dua etMerhaba hanımlar. Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi oluyorum. Maalesef sadece bir yumurtam var. O da kaliteli mi tutar mı belli değil. İçim o kadar sıkıldı ki. Bu şekilde hamile kalabilen oldu mu. Bir kişi bile yazsa içim biraz olsun rahatlayacak. Cevap verirseniz çok sevinirim
Allah bağışlasın. Allah'ım hayırlı uzun ömür versin inşallah. Bize de nasip olsunBen varim 1 yumurtayla hamile kaldim ve dogum yaptim oglum 62 gunluk ve yanimda uyuyor verene bin sukur umudunu sakin kaybetme hep dua et
Yok hayır dondurulmuş 5. Gün embriyosu dayanamadım yaptımTaze transfer degil demiHadi bakalım inşallah hayırlı uğurlu olur cok sevindim
Gerekli olan altın yumurtaAllah bağışlasın. Allah'ım hayırlı uzun ömür versin inşallah. Bize de nasip olsun![]()
Evet silik cizgi var. 6. Erken olmasina ragmen çıkmışKızlar bugün transfer in 6. Günü silik çizgi mi o![]()
Teşekkür ederim birde bugün yaptım . Bel ve sırt ağrım başladıEvet silik cizgi var. 6. Erken olmasina ragmen çıkmışmaşallah
Var gibi görünüyorTeşekkür ederim birde bugün yaptım . Bel ve sırt ağrım başladı
Başka mesajla karıştırdım. Erken yapıp üzülen baska bi arkadas vardi o sandım.Var gibi görünüyorInşallah daha da.koyulaşır. boşu bosuna erkenden yapıp kendimizi üzmüşüz. Suan ne durumdasın?
Tebrik ederim. Allah'ım saglicakla kucağınıza almayı nasip etsinSlm kızlar 13 Ocakta transfer oldum.Bugün 9.günüm idrar testinde çift çizgiyi gördüm çok şükür.Darısıda pazartesi kan tahlili ne inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin..
Çok sevindim. Belirtileriniz var mı. Kendimi dinleniyom diyorum ama elde değil.Slm kızlar 13 Ocakta transfer oldum.Bugün 9.günüm idrar testinde çift çizgiyi gördüm çok şükür.Darısıda pazartesi kan tahlili ne inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin..
Canım sen ne yaptın var mı gelişmeOlleyyy beHadi bismillah kuzucum .
Test günüm 27 Ocak bekliyorum ne olacak sonuç ne gelir hiç belirtim yok regl agrısı vardı o gitti belimde hafif agrı var başka öyle bir sey yok . Regl belirtileri bilmiyorum işte ,Canım sen ne yaptın var mı gelişme
Al benden de o kadar vakitte geçmiyo alışmışım tempoya.Test günüm 27 Ocak bekliyorum ne olacak sonuç ne gelir hiç belirtim yok regl agrısı vardı o gitti belimde hafif agrı var başka öyle bir sey yok . Regl belirtileri bilmiyorum işte ,![]()
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur . Sen iyi misin nasıl gidiyorAl benden de o kadar vakitte geçmiyo alışmışım tempoya
Amin inşallah. İyiyim çok şükür arada regl sancısı gibi oluyo geçiyo. Yarın iğnelerim var bakalım sonrasında neler olacakİnşallah hakkımızda hayırlısı olur . Sen iyi misin nasıl gidiyor![]()
Belirtim şuan hiç yok. transferin ilk günlerinde kasıklarımda ağrı oluyordu..Çok sevindim. Belirtileriniz var mı. Kendimi dinleniyom diyorum ama elde değil.