Tek yumurta ile tüp Bebek

Merhaba hanımlar. Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi oluyorum. Maalesef sadece bir yumurtam var. O da kaliteli mi tutar mı belli değil. İçim o kadar sıkıldı ki. Bu şekilde hamile kalabilen oldu mu. Bir kişi bile yazsa içim biraz olsun rahatlayacak. Cevap verirseniz çok sevinirim
Ben varim 1 yumurtayla hamile kaldim ve dogum yaptim oglum 62 gunluk ve yanimda uyuyor verene bin sukur umudunu sakin kaybetme hep dua et

Eklentiler

• 9623493C-2225-4177-82D5-7626CE1DC276.webp
    9623493C-2225-4177-82D5-7626CE1DC276.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 281
Slm kızlar 13 Ocakta transfer oldum.Bugün 9.günüm idrar testinde çift çizgiyi gördüm çok şükür.Darısıda pazartesi kan tahlili ne inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin..

Slm kızlar 13 Ocakta transfer oldum.Bugün 9.günüm idrar testinde çift çizgiyi gördüm çok şükür.Darısıda pazartesi kan tahlili ne inşallah.Allah herkesin gönlüne göre versin..
Çok sevindim. Belirtileriniz var mı. Kendimi dinleniyom diyorum ama elde değil.

Kızlar hiç belirti aramayın iğneler çok etkili her şeyi karıştırıyor 😍 ben dün kan verdim 10. Gün 170 çıktı tabi yarın da vereceğim erken sevinmek istemiyorum katlaması gerekiyor sağlıklı olması için 🙏 hepimiz güzel haberler alırız inşalalh

Back
X