Hayırlı olsun ne güzel haber. Benimde iki yumurtam oluştu dün opu yapıldı. Biri döllenmiş. Kalitesi iyi görünüyor dedi embriyolog. Bakalım ne olacakBenim de basladigimizda doktor tek yumurta var dedi oda olgunlaşmamiş dedi. Tam tedaviye ara.verecekti ki 4 gun sonra.bidaha.kontrole gittim 3 tane daha gordu. Toplarken 4 toplandı 1i döllendi ve 1 adet yerlesti. Bugun 12. Gün idrar testi yaptım pozitif çıktı. Yumurta sayısı degil kalitesi onemli diyordu embryolog inanmıyordum. Bana hep diyordu birtane olsun biz ona yogunlaşalım
Benimde 15 ocak tek embriyo transferi oldu inşallah hepimizin gönlüne göre olurBenim cumartesi tek yumurta transfer edildi. Düşük rezerv. 4 adet toplamdı 3ü gitti kalan biri döllenmisti. Tek yumurta da yeter yeter ki tutunsun9 gün sonra teste gideceğim.
Aynı gün transfer olmuşuz benimde tek embriyo inşallah gönlümüze göre olurBenimde 15 ocak tek embriyo transferi oldu inşallah hepimizin gönlüne göre olur
7. Gun yaptim negatif 11. Gün cift cizgi. Yarin kan testi varMerhaba sizi merak ettim test yaptınız mı
7. Gun yaptim negatif 11. Gün cift cizgi. Yarin kan testi var
O zaman sizin de 11. Gün yaptiniz mi test?Aynı gün transfer olmuşuz benimde tek embriyo inşallah gönlümüze göre olur
Ayy pardon ya ben yanlış yere yazmışımO zaman sizin de 11. Gün yaptiniz mi test?
O zaman sizin de 11. Gün yaptiniz mi test?Aynı gün transfer olmuşuz benimde tek embriyo inşallah gönlümüze göre olur
Sizin de tutar inşallah. Erkenden test yapıp uzmeyin sakin kendinizi. 11. Günden önce çıkmıyor.Ayy pardon ya ben yanlış yere yazmışım
Benim 15 ocakta oldu transfer .
Daha bugün 4. Günüm 3. Gün tek embriyo inşallah tutar size cok sevindim
İnşallah sadece adet sancısı gibi ince sızılar oluyor arada bir hiç yorum yapamıyorum ki .. inşallah tutunuyordur öyle düşünmeye çalışılyorum ne diyeyim Siz nasıl belirtiler yaşadınızO zaman sizin de 11. Gün yaptiniz mi test?
Sizin de tutar inşallah. Erkenden test yapıp uzmeyin sakin kendinizi. 11. Günden önce çıkmıyor.
Benimde 14 Ocak tek embriyo 5.gün AB ara ara ince ince sızı var ama başka hiç belirti yok iğneler mi yapıyor anlamadımBenimde 15 ocak tek embriyo transferi oldu inşallah hepimizin gönlüne göre olur
Kesinlikle o kadar bekliyoruz dayanamayıp erken yapıp kendinizi strese sokmayın. Stres en büyük düşmanımız özellikle bu dönemdeO zaman sizin de 11. Gün yaptiniz mi test?
Sizin de tutar inşallah. Erkenden test yapıp uzmeyin sakin kendinizi. 11. Günden önce çıkmıyor.
Aynı dönem hep ne güzel inşallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimizeBenimde 14 Ocak tek embriyo 5.gün AB ara ara ince ince sızı var ama başka hiç belirti yok iğneler mi yapıyor anlamadım
İnşallahAynı dönem hep ne güzel inşallah hep beraber güzel haberler veririz birbirimize
Olleyyy beKısslar yarın transfere çağırdılar. 3. Gün embriyosu tek yumurta. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım bende. Doktor 1. Kalite olduğunu söyledi.
Haber verin gelişmeleriKısslar yarın transfere çağırdılar. 3. Gün embriyosu tek yumurta. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım bende. Doktor 1. Kalite olduğunu söyledi.
Ben önceki hamileligimi tamamen belirtisiz gecirdim. O yüzden belkide bunda da hic bisey hissetmiyorum sadece 7. Gun test yaptim negatif cikti ertesi gun kesin regl.geliyor dedim pembe akinti geldi 9. Regl başlangicinda olur ya tıpkı öyleİnşallah sadece adet sancısı gibi ince sızılar oluyor arada bir hiç yorum yapamıyorum ki .. inşallah tutunuyordur öyle düşünmeye çalışılyorum ne diyeyim Siz nasıl belirtiler yaşadınız
Vallahi silik çizgi ben gördümKızlar bugün transfer in 6. Günü silik çizgi mi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?